Dr Ömer Karakoç ve Dr Sinan Öksüz arasında çok kararsız kaldım acil yardım eder misiniz ?

Hemsirehanimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
15
2
86
25
Ankara GATA Hastanesi'nde burun estetiği ve nefes almada güçlük problemimin çözümü için ameliyat olmayı dusunuyorum. Ama KBB uzmanı Ömer Karakoç ve plastik cerrahi uzmanı Sinan Öksüz arasında çok kararsız kaldım acil yardımınız lazim..

Ankara GATA Hastanesi'nde burun estetiği ve nefes almada güçlük problemimin çözümü için ameliyat olmayı dusunuyorum. Ama KBB uzmanı Ömer Karakoç ve plastik cerrahi uzmanı Sinan Öksüz arasında çok kararsız kaldım acil yardımınız lazim..
Sinan öksüz şuanda ameliyat için gün veriyor mu
ne kadar ileri tarihe veriyor bi bilgin var mı

Pazartesi ilk görüşmeye gidicem ameliyat günü veriyor mu ne kadar ileri tarihe atıyor öğrenmek için
Bu konuda bi bilgisi olan varsa yazabilir mi
Ameliyat günü veriyor canım ama biraz beklemek lazım.ben 24 mayısta gittim agustos sonu eylül gibi ameliyat olucam araya cok bayram tatili girdi çünkü

Canım fiyat ameliyattan sonra belli oluyormuş ameliyata göre degisiyomuş ama 5 bin en üst fiyat ondan üstü cıkmıyormuş ben 3 4 hastasıyla konusyum hep 2.800 2.900 civarı ödemisler
Aynen canım bende konuştum 2460 tutmuş bugün de doktorla görüştüm 2 3 ay sonrasına ameliyata alabilirim ancak dedi ama 5 bine kadar tutar deyince de pahalı geldi. Bir de Ömer hocayla görüşeceğim bakalım o ne kadar diyecek

Ömer hoca ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar rinoplasti yaptıran varsa yardımcı olabilir mii

Aynen canım bende konuştum 2460 tutmuş bugün de doktorla görüştüm 2 3 ay sonrasına ameliyata alabilirim ancak dedi ama 5 bine kadar tutar deyince de pahalı geldi. Bir de Ömer hocayla görüşeceğim bakalım o ne kadar diyecek
Kuzum 5 bin diyolar ama 5 bin tutcagını sanmıyorum

Bir kızla görüşmüştüm onunda 3800 tutmus ama o ocaktan önce anlaştığı için öyleymiş hani 2019 da fiyatlar artis gösterir dedi o öyle deyince bir hani tutabileceğini de düşünüyor insan
Ben ilk defa o kadar tutan duydum canım hep 2 binle 3 bin arasında duymuştum

Arkadaslar moralinizi bozmak istemem ama sinan öksüzün yaptıgı burunlar bana yamuk geliyor instagram profilini bence inceleyin ben ona ameliyat olmak uzereydim iyi ki olmadım diyorum

Back
X