Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr Ömer Karakoç ve Dr Sinan Öksüz arasında çok kararsız kaldım acil yardım eder misiniz ?
Dikkatli bakınca hemen hemen her yapılan burunda asimetri oluyo canım burunda olmasa delikte asimetri oluyo benim gördügüm her burunda ufak tefek eğrilik var şu an benim burun deligim ve burnum bile yamukken bana 4 4 lük bi burun yapmasını beklemiyorum istedigim derecede güzel olsun yeterli
Dr Sinan öksüz ün instagram sayfasında yaptığı bir burnu gördüm, inanamadım, bu nasıl doktor ki bu fotoyu başarılı diye kpyuyor. Ameliyat sonrası çökmüş burun kanadı hastanın. Hem de öyle böyle bir çökme değil. Bence uzak durulası doktor... Ben aynı sorun yüzünden ikinci kez ameliyat oldum, görüp de yazmasydım vicdanen rahat etmezdim.
Dr Sinan öksüz ün instagram sayfasında yaptığı bir burnu gördüm, inanamadım, bu nasıl doktor ki bu fotoyu başarılı diye kpyuyor. Ameliyat sonrası çökmüş burun kanadı hastanın. Hem de öyle böyle bir çökme değil. Bence uzak durulası doktor... Ben aynı sorun yüzünden ikinci kez ameliyat oldum, görüp de yazmasydım vicdanen rahat etmezdim.
Çok teşekkür ederim, bu sefer soğuk kanlıyım, panik yok. Bandajlarım çıksın diye acele etmiyorum, fazla merak da etmiyorum. Doktorum çok çok çok özenliydi, ilgiliydi, hala da ilgili. inşallah iyi sonuçlanacak. Sonuçlanmasa da nasip diyeceğim artık, neticede doktorum elinden geleni yaptı, ben de ne istediğimi iyi anlttım. bazen bir şeyi çok takınca o bizim imtihanımız oluyor, bende öyle oldu. Nasipten öte köy olmuyor.
Çok teşekkür ederim, bu sefer soğuk kanlıyım, panik yok. Bandajlarım çıksın diye acele etmiyorum, fazla merak da etmiyorum. Doktorum çok çok çok özenliydi, ilgiliydi, hala da ilgili. inşallah iyi sonuçlanacak. Sonuçlanmasa da nasip diyeceğim artık, neticede doktorum elinden geleni yaptı, ben de ne istediğimi iyi anlttım. bazen bir şeyi çok takınca o bizim imtihanımız oluyor, bende öyle oldu. Nasipten öte köy olmuyor.
Ben 1 yıl önce dr sinan öksüze burun amaliyatı oldum tedirgindim çünki kardeşim yıllar önce memlekette burun estetiti olmuş ve burnu çökmüştü kardeşimin o halini görünce vaz geçtim lakin en yakın arkadaşım dr sinan beye burun amaliyatı olmuş kızın burnunu görünce inanamadım kime nasıl ne zaman amaliyat oldugunu sordum ve bana hocam sinan beyin ismini söyledi arkadaşımın burnu mükemmel ötesiydi ne çökme nede herkangi bir sorun vardı onunda olalı 2 yıl olmuştu cesaretimi toplayıp bende gittim benim burnum resmen s şeklindeydi ve amaliyat oldum çokmu çok memnunum hocamdan Allah razı olsun ne çökme ne başka sıkıntı yaşamadım etrafımdakiler diyor keşke daha önce olsaydın diye şimdi ise burnumu gören kime yaptırdın diye soruyor ve tereddütsüz gönül rızalıgıyla sinan hocamın ismini veriyorım hocam iyiki tanımışım iyiki sizde amaliyat olmuşum herşey için minnettarım size iyiki varsınız hocam