Dr.Ömer Özkan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Öncelikle forum arkadaşlarıma merhaba henüz burada yeniyim, ben ve erkek arkadaşım ameliyat olmayı düşünüyoruz fakat bir kaç doktor arasında kararsız kaldık daha doğrusu benim kafamdaki doktor belli ama erkek arkadaşımın durumu biraz sıkıntılı. Kendisi milli boksör sakatlandığından dolayı spora veda etti Sanırım durumu az çok gözünüz önüne getirmişsinizdir. Hadi Nural ve Engin Erkal ile görüşme yaptık ikiside iyi benim kafamda Hadi Nural var fakat erkek arkadaşımda Engin Erkal daha iyi ve güvenilir gibi geldi diyor. Doğrusu ortada kaldık ve hangisine ameliyat olacağımızı şaşırdık. Sizce Hangi doktor ? genelde hep olumlu yorumlar var hatta olumsuz yorum hiç okumadım doktorlar hakkında buda kafa karıştıran bi durum yardımcı olurmusunuz şimdiden Teşekkürler herkeze

Arkadaslar merhaba karar verdim yakin zamanda Mustafa Turker e yasam hast. Ameliyat olucam.Hakkinda cok bir yorum yok ama duyumlarima gore iyi bir doktor.Ameliyat ettigi hastalarinida gordum, iyiydi.Bilgisi olan varsa eger yinede paylasirsa sevinirim.

merhaba kızlar ben 1 ay önce ameliyat oldum ömer beye. Soruları olanlara cvp vere bilirim...

merhaba ameliyat sonrası ilk bir hafta nasıl geçti acaba? ameliyattan önce sizi dinledi mi? ömer bey genelde çok hızlı konuşuyor ve en son ameliyat tarihi almaya gittiğimde ise burnumla ilgili olmasını istediğim şeyleri pek dinlemek istemedi. şimdi söylesen de aklımda kalmaz ameliyat günü konuşuruz dedi. siz ameliyat günü anlatabildiniz mi burnunuzla ilgili isteklerinizi ya da fırsat olmadı mı?

:) Evet çok hızlı konuşur ve güzel olacak der sanırım hep öyledir.Bilmiyorum ben güvendim ona sonucta ben de insan olarak işim de çok fazla anlatmayı sevmem. Bende kendimi onun yerine koyaraktan... her kese nasıl olacağını anlatamazdım. Burun genelikle nasıl olmak istediğini herkes bilir zaten çok abartılı ucu kalkık yapmaz o ve bunuda kendisi söyledi. Evet bizde her şeyi ameliyat öncesi ameliyat hanede konuştuk. Ve kendimi net ifade ettim çünkü hazırlıklı gelmiştim ve neresi nasıl olmak istediğini kendisine söyledim ve beni anladı. Ama tabi benim burnum mesele çok kalın etli ve benim burnumdan çok çok küçük burun olamaz bende bunu anlıyorum... Yani mevcut malzemeden düşünerekten sonuc beklemek lazım. Bir de görüşmelere hep bilgisayarımla ve hazır fotolarla gitim ve not defterimle... Sormek istediklerimi madde madde yazmıştım bu yüzden unutmadım. Estetik ameliyatları farklıdır mesele başka ameliyat yapmak gerektiğinde sağlık için sonucta lazım ve gidip yapıyorsun.Estetik ise insanın istediğine bağlı ve bazen kendin bile ne yapacağını veya kesin yapmak istediğini bile bilmiyorsun emin olmıyorsun. Bu yüzden Estetik dr psiholog da olmalı ama malesef Ömer beyin zamanı yok orası gercekten dolu ve bende istemem 1 saat orda oturup beni ikna etmesini ve diğer insanların beklemesini. Konuşmak istiyorsanız ise uzun uzun daha yoğunolmayan dr gideceksiniz ama net kendinizi ifade etmek biliyorsanız ise ve ne istediğinizi o zamn ....:) Ben konuşmaya 3 kere gittim ve beni dr dinledi ve emin olduğumda ne istediğimi karar verip yaptım ameliyatı. İlk bir hafta zor ama psiholojik olarak hazırdım zaten her şeyimi ona göre ayarlamıştım ne yiyeceğimi giyeceğimi evdeki düzeni.. Ağrı zaten olmıyor sadece burunda ki tapponlar dan dolayı ağzınla nefes alıyosun ağzın kuruyor. Ve ilk 2 gun aynaya bakmadım :) Aslında 2 hafta sn zor oldu bana artık sıkılıyosun cabuk bitsin şilk dişarı cıkım istiyosun. Bu yüzden hazırlamak lazım kendini. Benim ikinci ameliyattı düzeltme aslında fazlada gerektirmiyordu. Ancak kemerli ve crkin burunlarla yaşayan ve ne gerek var diyen kızlara gıcık oluyorum. Nasıl yaşıyorlar o CIRKIN şeyle suratlarınn ortasında....:))

sevgili adaşım hemen cevap yazmışsın süpersin:) ömer özkanın insana acayip güven veren bi havası var. kendisine inandırıyor. ben de notlarımı alıp yanına gitmiştim. pazartesi ameliyatım. o günde anlatacaklarımı mutlaka not alırım. ameliayttan sonra ağızdan nefes almak çok mu zor oluyor acaba bi tek ondan korkar oldum. herkes burundan nefes alamamanın ne kadar zorladığını söylüyor. ödem morarmayı geçtim ağrıda olmuyo deniyo. bi bu ağzıdan nefes alma konusuna takıldım. onun dışında rahatım.

Son düzenleme:

bir doktor alanında ne kadar iyi olursa olsun, hastasına, hastanın ihtiyaç duyduğu zamanı ayırmalı. kimimiz rahat hastalarız nasıl bir burun istediğimizi kolayca ifade edebiliriz belki, ya diğer hastalar ne olacak? benim gibi tasarım ve muayenede eli ayağına dolaşan hastalar? ayrıca doktor güzel burunlar yapıyor olabilir fakat hasta beklentisi ile örtüşmeli o güzel burunlar. yoksa ne anlamı var ki ameliyatın?

Ağızdan nefes almak... normal yani hiç mi grip olmadın cnm? :) Sadece 1 gun zaten sadece gece ağzın kuruyo. Ama ben onada cozum bulmuştum :)... Steril bezi hastanede olan iyice ıslatıp ağzıma yarısını yani dilimin üzerine diğer yarısını dışarı salamıştım. Biliyorum çok komik ama ağzım kurumıyordu...

Ben bir kaç Dr. gittim ve Ömer bey de karar verdim ama yine de dediğiniz gibi tam olarak kararsızdım ve 3 kere görüşmeye gitmiştim yanına. Aslın da şöyle söyleyiö yapmak isteyen ama karar verememek tam ne istediğini bilmemektir. Buna dr da bir şey yapamaz. Önce kendinizde ne istediğinizi bilmek lazım. Bir tarih belirlemek yoksa sonu olmaz ve bir dr size baskı yapmasa siz hep kararsız kalırsınız. Ve her dr ısrar etmez...

evet haklısın.ben ifade edememekten değil zaten ama fırsat olmazsa ya diye endişelenmiştim ama heralde anlatacak kadar vakit olur. peki nasıl oldu şu an memnun musun burnundan? fotoğraf varsa göreblir miyim seval

Ben yıllar önce burun ameliyatı olmuştum.Olma sebeplerimden biriside burnumdan nefes alamamamdı.Ameliyattan sonra da bu durum devam etti,şekli değişti fakat nefes sorunum hiç değişmedi hatta daha çok.Şimdi olsa bu durumu hukuken arardım ama artık çok geç seneler oldu.İyice maymun olur burnum diye de yeniden burun ameliyatından korkuyorum.Doktorunuzla iyice konuşun derim.Sağlıklı ve çok güzel günler dilerim

evet doktora esas şikayeti belirtmek önemli gerçekten. nefes alma problemim neredeyse hiç yok tamamen estetik amaçlı olacağından plastik cerrah düşünmüştüm doktor ararkende. ama solunum problemim olsa kesin bir kbb ciye yaptırırdım. güzel dilekleriniz için teşekkürler:)

ben doktor olsam bana ameliyat olmakta kararsız olan hastayı ikna edici hiçbir laf etmezdim.
benim yazılanlara karşılık yazdıklarım farklı bir konuydu. dr hastaya yeterli zamanı ayırmalı, onun ne istediğini anlayabilecek kadar zaman.
yoksa o doktoru olumsuz eleştiriyor değilim.

Evet bende bunu düşüniyorum tabiki. Arkadaşam başka ülkede estetik yaptırdı ve Dr ilk gitiğinde uzun uzun konuşmuşlar ve hatta Dr en son demişki bitince konuşmaları..Bekleme odasına git istersin biraz otur aklına gelecek soru ..sormak istediğini unutuğun olursa tekrar gel. Güzel bence.. Yani hepimiz biliyoruz ki Dr orda kafamızkarışıyor ve her kes hazırlıklı gelmiyor.. benim gibi sorularını bir hafta boyunca biriktirip yazıp ve üzerinden bir kaç kes kectikten sonra :)

doktor, hastasının kendini dinlemesine fırsat veriyorsa hasta kararının önemine dikkat çekiyor demektir ki, bence ameliyat sürecindeki en önemli konudur bu. hasta ne istediğinden haberdar mı, bunu anlamalı cerrah da.

pazartesi ameliyat oldum merak edenlere taze taze deneyimlerimi paylaşabilirim arkadaşlar

canım 7 ay oldu burun yavaştan kendine gelmeye başladı lakin yüzüm az biraz şiş hala dudagımın üstü hafif yanaklar daha tam mimikler otrmadı..ama iyikide ömer hocaya oldum diyorum verdiğim paraya bile pişman olmadım hani klasik bi buurn olmadı benim sanki bu benim burunmus gibi kimse yadırgamadı ben bile...gerçi bende estetik olmadı sadece kırık kemikleri aldı burun ucuna deliklere dokunmadım dedi bana oyle demişti ztn hani baştan bi burun yaratmadı...büyük degildi zaten sadece sola eğikti belli olmaya başlamıstı ki zor bi ameliyatmıs oyle dedi ona göre bile iyiyse sizin estetikler daha verimli ve güzel olur... bilemiorm ama pişman olmazsın eger ömer hocaya olursan..

arkadaşlar bugün 14.günüm. bantlar da çıktı ve bu halini bile çok beğendim. gerçekten ömer özkan 10 numara. gönül rahatlığıyla gidin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…