Dr.Ömer Özkan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

tedirgin olma sakıııın sadece biraz zaman lazımdı okul olması tabi biraz sıkıntı cunkü ameliyat sonrası ömer hoca bandaj için sık sık çağırıyo..korkma sakın dualarım seninle inş gönlüne göre olur ama inan cok beğeniceksin hem hocayı hemde burun ve yüzünü emin ellerdesin çünkü bide çevremdeki herkes baya imrendi ömer hoca nasıl hemen randevu verdi diye alamayanda oluomuş şanslıyız o yüzden dünyanın en iyi doktoru diye lanse ediliyor sakın korkmaa dualrım seninle tatlım

Çok sağol canımm evet şanslıyız hakkate :) Tatlım senin bandajların tamamen ne zaman çıkıcakmış bişi dedi mi?

Her şey belli oldu beni bi heyecan aldı sabah 10dan itibaren bişi yemicekmişim. 3te hastaneye gidicem, 5te ameliyat varış. iki saat yeter mi sizce ya nebilim tuhaf geldi bana

Her şey belli oldu beni bi heyecan aldı sabah 10dan itibaren bişi yemicekmişim. 3te hastaneye gidicem, 5te ameliyat varış. iki saat yeter mi sizce ya nebilim tuhaf geldi bana

aynı bende de böyle oldu 3te gttk kan tahlili falan derken baya bekledim ben sonra hoca 6 gibi geldi baktı ben ağlıyorum bana ilaç verdirdi ben uyumuşum ztn 7 de ameliyata girmişim 1 saat sürmüş :) inşş en hayırlısı olur burada tatlım biraz sabır ve cesaretle hallolcak seninde ama tekrar yineliyorum sakın aynaya bakmaa sakıııın eğer denk gelip bakarsanda ağlama o burunla 10 gün sonraki burun bir olmayacak bu deneyimsel cidden ben kendimi harap ettim ama alakası yok hatta 3 ayda bile tam burun şeklini anlayamassın dedi hoca ameliyattan sonra sormak istedğin ne olursa çekinmeden sor

Tamamdır 4ü -5i gibi yazarım :) Çok sağol :)

Tatlım ben çanta hazırlıyorum da böyle ihtiyacın oldu mu bir şeye ? odada ne var ne yok ? sen bişi götürdün mü? Bide diğer gün kaçta çıkıyorsun hastaneden?

Tatlım ben çanta hazırlıyorum da böyle ihtiyacın oldu mu bir şeye ? odada ne var ne yok ? sen bişi götürdün mü? Bide diğer gün kaçta çıkıyorsun hastaneden?

üstüne geniş yaka tişört al altınada rahat pijama ertesi gün sabah 10da hoca geldi 11 gibide çıkmıştık bebeğim...çok kasma çanta olayını orda yardımcı oluolar ztn Allah yardım etsin yolun açık olsun sağ salim gir çık inş gönlünce olsun...

Tamamdır çok sağol canım umarım :)

Merhaba ben ücreti merak ediyorum. Sanırım bi müddet para biriktirmem gerekicek Doktor bey ne kadar ücret istedi acaba?

Benim çene ve burun birlikte hastane 23 milyar istemiş. Hoca biraz düştü ama ne kadar düştü tam bilmiyorum. Çene olduğu için fiyat bu kadar fazla ama benim. Burun ameliyatlarını sanırım 8-9 arası yapıyor :/

tatlım yazamadım kusura bkma nasıl gecti nasılsın :)

Benim salı günü ertelendi, perşembe oldum canım :) Ve çene-burun birlikteydi biliyorsun. Yani şuan hiçbişi belli değil Ömer hoca çok güzel oldun dedi 3 ay sonra görceksin tamamen dedi, merakla bekliyorum. Şuan davul gibiyim çenem şiş,boynum,burnum,gözlerim ve mor Burundan çok sıkıntım yok ama çenem ağrı yapıyor. Burun akıntım var kendim bez koyuyorum altına şuan. Bugün eve geldim, 2 gün kaldım hastanede. Öyle işte bilmiyorum umarım okula gitmeden az biraz olsun şişlikler iner bir şeye benzerim pazartesi günü alıcakmış tamponları eğer ateşim devam etmezse,ateşim var benim de,devam ederse hemen alcakmış. Ağızdan nefes almak da baya zor iş Ay çok karışık yazmışım

anladıım tatllıım hayırlı uğurlu olsun ama 20 kusur gün oldu ben hala şiş vaziyetteyim okulu biraz ertelesen olmazmı yani nerde okuyosun ne okuyosun? hocaya rica et okul başladıktan sonra sana rapor hazırlasın bence oyle yapanda vardı okul ztn 16snda acılıo bence en az 1 ay evden cıkmaman gerek hem sağlığın hemde yuzunun oturması ıcın..ateşin narkozdanmı acaba gecmıs olsnn cok cok umarım gönlunce olur herşey amiiiin

Evet o rapor şeysini ben de düşündüm de annemleri nasıl ikna ederim bilmiyorum, ortadoğudayım tatlım ben :S Pazartesi kontrole gidince hocaya bir sorucam. burnum neyse o şiş kalabilir ama çenem çok şiş benim ve suratım normalde oval ama şuan bildiğin dikdörtgen Hoca sağlıkla ilgili birkaç laf ederse annemler ikna olur gibime geliyor,raporu da kaparım yatarım Bugün şişliklerim çok arttı 3.günüm ameliyat sonrası

daha ara ara artacak beebğim bak 24.günüm hala gülemiom üst dişlerim görünmuo bile dudağım çevresihala şiş ama raporu kesin al annenler de idare etsn yauuu benim baş ağrılarım haala var başımdadönüo ayağa kalktğm zmn bakma aslında ameliyatımız oyle kolay bi ameliyat değil yani evden dışarı cıktğmda ki cıkmahemen bi ateş basıo başım dönüo hava çarpıo sanki inan yatıom sureklı halaaa..yuzun daha hemen inmicek bide onu düşün raporu senhalletmeye bak...bide çenen nie okdr sorun oldu ki ne uygulamış hoca? ne sorunu vardı?

Cenenden kist aldi tatlim kemikten. Bide cikiyodu gulerken biraz yuvarlamis cok guzel yaptim sedi ama bilmiyorum henuz yarin tamponlarimi alicak cok aciyor mu?

Cenenden kist aldi tatlim kemikten. Bide cikiyodu gulerken biraz yuvarlamis cok guzel yaptim sedi ama bilmiyorum henuz yarin tamponlarimi alicak cok aciyor mu?

hayır yavrum tampon inan acımıo ama ateli alırken biraz tedirgin oldum baya eliyle rahatca burundan aldı ben bi garip oldum ama ağrı yokhatta tampon cıktımı belli bile deildi yağlı ya hatta suan burnundan kanla karışık yağımsı bi sıvı geliodur muhtemelen o yağlı gazlı bezden kaynaklı hocanın eli hafif o konuda..bide herkese güzel yaptım su bu demem teselli etmem demştı bana ordaki kadınlarla konuştğmda pek oyle cümleler kurmamış hakkaten eğer sana dediyse süperdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…