Dr.Ömer Özkan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Tamponları aslında ilk dün aldı ama aşırı kanamam oldu bir daha taktı bana ve o çok rahatsız ediciydi Neyse bugün gittim yine çıkardı tamponları şuan hafiften bir sızıntı var burnumda tıkanık tabi doğal olarak. Senin de böyle miydi? Bide hoca hani tamponları ıkardı ama daha bişi önermesi, deniz suyu gibi. Cuma yda cumartesi bidaha gidince sorucam. Sana ne zaman önerdi oksijenli suyu? Ve faydasını gördün mü :) oy yine döktürdüm çenem hala aşırı şiş ama gözlerimdeki şişlik azaldı burnum daha bi belli çok kalkık daha ama yine de fena değil gibi,etrafımdaki herkes beğendi ama bilmiyorum bakalım :)

kanamana üzüldüm ama telaşlanack bişe yoktur bence sızıntı yanma kaşınma olması normal ve inan benim burnum hala tıkalı tam nefes alamıyorum 2 3 ayda anca normal nefes alışverişi başlarmış hemşire demişti içi kupkuru oksijenli suyuda kullanıyorum ama bitti...hocaya sor çünkü ameliyatımın 6. gününde ben sordum okjisenli su kullanıımmi diye aa hemşie soylemedimi dedi yani hmşirenin söylediğini düşünerek kendi bişe dememiş sen sor hocaya zararlı bişe deil ztn steril içini rahatlatıyo..burunun havada olması normal yavaş yavaş sönmüş balon gibi incek aşağıya ben anlatmıştım ağlaya ağlaya bi hal olmuştum ama suan nere ilk onceki burun nere ama hala şiş burun ucuna dokunuorm hala hiss yok ve ödemli belli bide burun kanatları baya şiş sert baya inicek dedi hoca 6 ayı gözden çıkartcaz işte o zmna kadar tam anlayamayız genel olarak bende memnunum ama yanaklarımdaki şişler dudağmdakiler falan inmedi daha ona gıcık oluyom okdar yaz yaz ne olcak bende doldurdum istediğin gbi daya soruları dert değil buarada yemek durumun nasıl sıvı besleniyosun dimi? ben ağzımı açamıodum çorba içtim sürekli yoğurt falan

Evet ya bugün 6.gün benim de çenemden de kaynaklı sıvı tüketiyorum. O dikişlere bişi takılmasın diye çok korkuttular beni ben de cuma gidişimde sorim bari hocaya bişi kullanim mi diye. hayır kurusa akan bişi olmasa yine iyi ama ben hep burnumun altına bez bantlıyorum :/ ay buarada sana bişi dicem hocaya demeyi unuttum. Burnumda daha tampon varken ama üstünde alçı yoktu artık burnuma telefon düşürdüm. direk burnuma gelmedi aslında çok hızlı veya ağır da düşmedi daha çok alnıma doğru düştü yani çok hafifti bir kaç sn sızladı sonra hemen geçti ama bişi olmamıştır umarım hocaya onu da dicem umarım kızmaz

o akıntılar olacak guzelim 10 gun sonra gecmişti ama burun uclarında kurudular elimle almaya çalıştım okadar sertleşmişki alamamıştım bende cımbızla tutup cekmiştim bildiğn yara kabuğu gibi olmuş nasıl sertti iki tarafıda tıkamıştı :/ aman yavrum telefonunun orda ne işi var dikkat ettt bişe olmaz hoca benim burnuma bandajı takarken bi bastrımıştı aklım çıkıo sandım baya bildiğin abandı yani o oyle yaptıysa ufacık seylerden olmaz bişe aman deyim dikkat et ayapa kalkarken fln başın dönerse tek başına kalkma tuvalette falan dikkat et gece kalkınca falan...çenene de dikkat et çarpma bişe aman okadar acı cektik Allah esirgesin...:)

Evet nasıl bi bastırmak o ya burnum kırılcak sandım ben de, bide içinden çıt çıt sesler geldi bugün ameliyata girdiğim gün. bi hafta sonra çoook daha iyi olmayı planlıyorum bakalım hayırlısı

aynen benimde takır tukur sesler geldi yavrum süpersin moralini iyi tutup olcak deyince dAHA cabuk geçiyo sanki ama benim burun ve cevresi hala şiş yani ödem kolay atılmıyoo :) buarada çenen nasıl görüntü olarak burunla uyumlumu anlaşılıyomu bişeler?

Valla anlaşılmıyor daha tam. ama çenem benim sivriydi gülerken çıkardı hoca onu yuvarlamış. o yuvarlaklığı belirginleşmeye başladı hoşuma gitti :) suratım çok uzun durmuyor. Burnumda böyle düz ve kalkık ama inicek tabi biraz inmesini istiyorum. Benim şuan gözüme batan tek şey burnumun kalkıklığı ve dudakla burun arasındaki o boşluğun çok olması. Alışamadım galiba daha çünkü benim azdı baya orası bide gergin tabi hala Bişi sorucam sana bu üst dişler ne zaman görünmeye başlıyo gülerken?

anladım yavrum ama o burunla dudak arası şişliklten oyle görunuodur kalkıklık inicektr 2 hftaya ama ust dişler benim hala gülünce gözükmüo o gülünceki ahenk yok daha cunku dudak ve cevresi hala şiş botokslu gibiyim... muhtemelen sende benim gibi aceleci davranıp on yargılara vardın ama sonuc kesinlikle oyle deil inan... dedim ya zaman ve sabır en az 3 ayda sen o yüzünü tam manada algılayamassın demişti hoca mesela benim burun ucuma ödemler doldu baya zonkluo şiş bi vaziyette bi kaç gün önce yoktu o sislik...devamlı artar hemen bitemez demişti hoca bide yuzundeki ödem duş aldıkça anlıcaksın artıcak karşı taraf çok anlamaz ama sen şiştiğini anlarsın..benim yüz hala şiş hala gülemiorm rahatca...

Aaa dus alınca artiyo mu bide? Valla benimki disardan da belli oluyor cenem de cok sis cunku tuhaf görünüyorum üzüldüm şimdi de napalım cekicem artık :/

Aaa dus alınca artiyo mu bide? Valla benimki disardan da belli oluyor cenem de cok sis cunku tuhaf görünüyorum üzüldüm şimdi de napalım cekicem artık :/

bak ben 1 ay oldu hala şiş vaziyetteyim sendaha kaç gün olduki hemen umutsuzluk yaratma dedim 3 ay anlayamayız o yüzü..ben hala gülemiyom düşün..

bak ben 1 ay oldu hala şiş vaziyetteyim sendaha kaç gün olduki hemen umutsuzluk yaratma dedim 3 ay anlayamayız o yüzü..ben hala gülemiyom düşün..

Napalım artık ya :/ bir hafta baya etkiledi ama daha insancıl görünüyorum şuan
Bu dönem de kampüsün tuhaf kızı olurum zaten gözüm dışarda değil ahah.
Bugün yine kontrole gittim burnumdaki bandajları değiştirdi,ağzımdaki dikişleri de aldı rahatladım ama yine bir sürü sorumu sormayı unuttum

o bandaj değişimi ztn çile bende unutuodum soru sormayı dönüpgeliodum ahah ben asansörde aklıma geliodu hemen dönüodum gerçi...hayırlı olur inş canım okulu fln dert etme salla gitsin kim ne derse desin

o bandaj değişimi ztn çile bende unutuodum soru sormayı dönüpgeliodum ahah ben asansörde aklıma geliodu hemen dönüodum gerçi...hayırlı olur inş canım okulu fln dert etme salla gitsin kim ne derse desin

Bandajlarım çıktıı Yani bu kadar değişim beklemiyorduk açıkçası hoca da çok değiştirmicem diyince. Bir de değiştirse neler yapıcak baştan yaratıcak heralde Herkes çok beğendi ben de alışmaya çalışıyorum ama kötü değil kesinlikle daha kibar bir burnum olmuş,diğeri çok şişkindi yuvarlaktı. Şişlerim çok fazla ama onlar da inicek nasolsa :) Hoca da aynaya bakarken çok değiştin,çok güzel oldu gerçekten. Daha şişlikler inince gör bir de sen diyor ben de mutlu oluyorum Tatlı dili için hastası olunur

başta aynaya bakınca kafa atasım gelmişti ilk bandaj çıktığında kendime lakin baya değişio surat oturuyo bandajdan cıkıncaki halin bile değişcek onu söyleyim ama suda var o şişlik hala inmedi bende ve hele ki duştan sonta burun bi şişio ve üstündeki deri soyuluo biraz kusumuk gbi duruo ama bekliorm işte çaresiz...suan burun ucum şiş ve hissiz durumda benimde ama yüzüme uyumlu estetik gbi durmayan bi buruna sahibim cok sükür hee bide ben hala nefes alamıorm hala tıkanık ve içi kuru..yarın bi gidicem yine bakalım..senin için cok sevindim dahada inicek ve mimik alıcak o burun şimdi kalıp gbi duruodur ama 3 4 ay sonra mimiklerle kaynaşacak düşün suan benm hala burun şiş :/ inmio sankiii

Ömer Hoca revizyon burun ameliyatımı yaptı,3 ay sonra 2 sene olacak,gayet iyi,önceki burunla kıyaslanmaz ,bu arada belirteyim,ismi çok geçen bir doktor 9 milyar diyip revizyon yaptırma düzelmez bu burun demişti,ve düşünün halet-i ruhiyemi,ama Ömer Hoca hallederiz dedi ve yaptı,kendisine müteşekkirim,250 muayene ücreti idi şimdi 400 olmuş ameliyatımı da çok pahalı yapmadı hatta indirim de yaptı sağ olsun:)MEMNUNUM..EVET YOĞUN DOĞRUDUR AMA BENCE İŞİNİ İYİ YAPIYOR HELE Kİ BAŞKA DOKTORUN YAPAMAM DEDİĞİNİ KENDİSİ GAYET İYİ YPIYOR.

aynen katılıyorum cok sükür bende memnunum lakin yüzüm hala şiş dudak üstü elmacık kemikleri falan insin istiyorum dışarı cıkamaıyorum siz özel bişe yaptınızmı inmesi için

Ömer özkana muayeneye gittim ve benden muayene için 400 tl talep edilince şok oldum, ayrıca ofisi çok kalabalıktı ömer beyeulaşmak zor.ilgisi fena değil di 7.500 tl fiyat vedi.Ömer bey çok kalabalık ve benim şahsi fikrim arkadaşıma yaptığı burnu pek beğenmedim, bana çok para göz geldi ve bu durumdan rahatsız oldum ve bir daha gitmedim. Daha sonra araştırma yaptım forumlarda hadi beyle ilgili yorumlar iyi olunca muayene gittim muayene ücretsiz ve çok ilgiliydi resminizi cekip tahmini olabilicekleri gösterdi.Ben niyeyse hiç tereddüt etmeden ameliyat günü aldım 2 gün sonra ameliyat olucam.Ilk fiyat olarak 5000 dedi ve pazarlıkla 3.500 tl ye anlaştık.ameliyatı Antalya Memorial de yapiyor.daha önce yaptığı burunları gösterdi ve gayet güzellerdi, umarım pişman olucağım bir karar vermemişimdir.

Arkadaslar merhaba
Bende subatta ameliyat olmayi dusunuyorum ama doktor konusunda kararsiz kaldim.omer ozkan icin yorumlar olumlu gibi ama mehmet akdag icinde kotu demiyorlar kbb ci oda.nefes almada biraz sorun var.kemik, kemer egrilik var .yani allah ne verdiyse var :) omer ozkan gerek gorurusem kbb ci ameliyata sokarim demis.simdi omer beye olurda nefes almada sorun yasarsam diye korkmuyor degilim.kbb ci de estetik acidan kotu yaparsa diye emin degilim.bi fikriniz varsa yazarsaniz sevinirim.

Merhaba.. Ömer özkanla ilgili yorumlarını okudum.Bende ameliyattan çok korkuyorum ve sormak istediğim şeyler var ve çok fazla doktorda araştıramadım. Okuduğuma göre biraz zaman geçmiş ameliyatından. nasıl oldu şişliklerin falan merak ediyorum :) Bilgi verirsen çok sevinirim .. Bu arada arkadaşlık isteğimi kabul edersen de çok memnun olurum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…