Ameliyat öncesinde biz de karar asamasinda cok zorluklar yasadik. Antalya'daki belli basli estetik cerrahlariyla KBB' cilarla görüstük hicbiri de o güveni veremedi. Bence iyi bir karar vermissiniz, eminim sonuc da cok güzel olacaktir hep pozitif düsünün. Dolgu konusunda da, hangi maddeyi uygulayacagini sordunuz mu? Nasil duruyor acaba, kücücük bir bilye gibi mi yoksa yayilmis mi? Bir sonraki görüsmenizden sonra da umarim sonucu detayli bir sekilde paylasirsiniz :) Bol sans diliyorum, simdiden gecmis olsun.
:)Nihayet bir cevap geldi,benim sırtta ilk ameliyattan kalan üst kısmın sağ tarafında az çöküntü var,orası için kalıcı dolgu dedi,gerçi kısa bir görüşme oldu,ben soracaklarımı heyecandan pek soramadım detaylı bir görüşme daha yapılacak,sonrasında kararım netleşecek,Antalya'da çok alternatif yok gibi ve hatta deneyimi olanların da pek paylaşımı yok,bu konuda sıkıntı yaşıyoruz,cevabın için çok teşekkür ederim bu arada.Sol tarafta kıkırdak dönmesi varmış orayı az törpüleyip biraz kaldıracak az işlemi var dedi,zor değil,kolay olacak dedi ama işte 1. ameliyat kusurları ve sonrasında revizyon düşüncesi 2,5 yıldan sonra,bazen aman salla,olma diyorum böyle de gez.Çok sıkıntılı ya,kararsızlık çok kötü,ama Ömer Bey'e de güveniyorum,o yakınlığı bana kendisi hissettirdi.Bakalım detaylandıramadık henüz,yine görüşelim demişti.Gelişmeleri Lidyamm için yazacağım zaten.Lidyamm sen neler yaptın?:)))
Tatlım misal Emre İlhan evet hakkında çok çok olumlu geribildirimler var lakin İstanbul ve sanırım ameliyat fiyatı da pek yüksek!İmkanın varsa tabii neden olmasın,kalacak yerin vardır,bütçende uygundur olursun.Ama ben bu işe önceden bir 4000 de harcadığım için çok lükse kaçmaya kaçınıyorum,onu da bırak,zamanım kısıtlı ve İstanbul'da nasıl olur,kontroller filanBenim çok işlem olmayacağı için 5500 paket fiyatını 1 000 düştü.Ama fikir almak adına bir iki kişiye daha gideceğim sanırsam,yoğurdu üflemelisin diyip duruyorum işte.
Şimdiki burnunuzu görmem mümkün mü acaba?:))İnsan merak ediyor ne de olsa.Ne zaman ameliyat olmuştunuz,biraz dateylandırır mısınız?
Elimden geldigince fotograflari bicimlendirmeye calistim. Umarim bir fikir olmasi acisindan yararli olurlar. Ameliyat üzerinden 1,5 sene gecti, yani oldukca oturdu. Ilk bir hafta cok zor gecti, siz de bir önceki deneyiminizden bilirsiniz tabii. Fakat sonrasinda hem nefes almam eskisine oranla cok daha düzeldi hem de sekil olarak cok dogal bir burun ortaya cikti.
eğet açıkçası Age6,ben de footografını görmek isterim. Çünkü türkiyedeki ilk yüz naklini başarıyla gerçekleştirdikten sonra ömer beyi revizyon için düşünmeye başladım...
Dün akşam 18:30 da nihayet revizyon burun ameliyatım oldu;epey bekledim,stres oldu,ha oldu ha olacak.Bu 2. ameliyatımdı,evet bu sefer zor oldu,diyebilirim;bunların hepsi bir yana sonuç önemli benim için.Onu da başlık altında zamanla yazacağım.
Dün akşam 18:30 da nihayet revizyon burun ameliyatım oldu;epey bekledim,stres oldu,ha oldu ha olacak.Bu 2. ameliyatımdı,evet bu sefer zor oldu,diyebilirim;bunların hepsi bir yana sonuç önemli benim için.Onu da başlık altında zamanla yazacağım.
begüm abla oldunmu inanmıyorumm geçmişş olsun...zor oldu demişsinn cnm bbenimm bu sefer azıcık acıdı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?