Lidyamm,
Alçım alındı,gördüm burnumu ve hatta doktora sarıldım desem:)Yeterli midir?Şimdilik...Bunun sonrası var...
orontes sanırım alçın çıktığında burnunu beğendin??
:)))Sarıldım ya doktora.
aaaa ne olmuş burada begüm abla demek şimdilik çok ii görünüyor hatta sarılmışsın doktoraa ee gelişmeler şuanda süper ozaman hadi bakalım hayırlısı:)çok sevindimm
o derece güzeldi yani..senin adına sevindim. antalyada oturuyor olsam ömer beyle görüşmeye giderdim.malesef ankaradayım
Aaaaaaaa ben de aba oldum yaaaa;zaman zaman zaman:))))Latife ediyorum tatlım evet alçı çıkınca burun sıkıştığı için şişemez ve alacağı şekli gösterir hemen hemen ama şimdi kütük oldu ki serbest kalan burun akabinde şişer şişer ıyy gıcıktır o an,banyodan çıktım aaa aynaya baktım,bantları kendim çıkarmıştım duşta,buna ne olmuş böyle dedim bildiğin kütük!!!Ama ben hazırlıklıydım öncekinden bilirim böyle olur,foto yükleyeceğim bakarsın keşke alçı çıktığında o çok beğendiğim halini çekeydim de teselli edeydim kendimi:)))Şuan şiş,uyuşuk zaten,artık zaman evet Lidyamm ödemler iner KRAL ÇIPLAK! O zaman dersin evet doktor doktor doktor sen bu işte ustasın ya da ..........???
Ama alçı çıktığında çok beğendim fındık gibi,kalkık çok tatlıydı ama şimdiki için öyle diyemeyeceğim.Bu benim 2. ameliyat belirteyim.
begüm abla yakın arkadaşlarımla ve ailemlede bu konuyu sürekli konuşuyoruz daha öncedende sana soylediğim gibi ben acele edip yanlış birine allaha emanet olmak istemiyorum.beni gördün zaten çok kötü dışarı çıkılmıcak bir burnum yok :)))))yavaş yavaş araştırıyorum malum acele işe şeytan karışır çünkü birde benim işlerim hep boyledir bir anda kalkınır sonra pişman olur otururum falan aman dedim ve bu burun konusunu fzla takmamaya karar verdim çevremdekilerinde yardımıyla:)))
Valla benim 2. ameliyat olduğu için artık peşin hükümlü olmak istemiyorum,alçıdan çıkan burnumu gördüğümde çok beğendim ama şimdi şiş ve kütük gibi geliyor,deneyimli de olsam o eski oflayan ruh haline bürünüyorsun,yani sabretmek gerekir bir de ne hikmetse olumsuz düşünüyorsun,bir de sözüm ona bu 2. si,benim 1. sinden de kötü deneyimim olduğu için ben daha tedirgin bekliyorum bakalım,erken daha,şişler insin kral çıplak,taktım bu söze de:)))Valla çok sorunlu bir burnunuz yoksa olmayın bence,hem maddi hem manevi-bu daha ağır- sıkıntılar yaşanıyor.Revizyon gerekiyor vesaire,o beğenmediğiniz eski doğal burnunuzda dahi olmayan kusurlar ameliyatla olabiliyor,benim 1. ameliyat sonunda öyle olmuştu,düşünsenize ne kadar zorSaçma sapan bir şey yani.Evet çok araştırdım,ekseriyetle Ömer Özkan ismi üzerinde araştırma yaptım ama evet yani yok paylaşım bir age6 nın fotolarını görmüştüm,burası maalesef,size kolaylıklar diliyorum,ya çok gıcık bir durumdur cevap alamamak,kendin soruyorsun kendin yazıyorsun,başka da bir şey olmuyor
Valla paylaşacağım,birileri okusun ve faydalansın.O kadar çok bekledim ki birilerinin çıkıp bir şeyler yazmasını:)Lidyamm da öyle,biz garipler:)))Sağolun,çok incesiniz,umarım şansım yaver gider de daha iyi bir burun beni mutlu edecektir.Zaten Ömer Bey "çok uyumlu bir hastasınız" demişti:)))Öyleyim de,zor süreçler yaşanıyor,siz beni anlıyorsunuz:)Ben sadece daha iyi bir burun istiyorum,ne fotoğraf götürüp bana şunu yapın diyorum, ne de saçmalayıp burnumun yapısına aykırı bir burun istiyorum,istediğim görünüşü güzel bir burun yüzüme yakışacak bir burun.Dolgu bir seçenekti,diğer seçenek ise oradaki az bir çöküntüyü alt tarafı da törpüleyerek dengeleyebiliriz filan demişti,dedim ya detaylandırılması gereken bir görüşme daha yapmalıyız,dolgu konusunda emin değilim,belki diğer seçenek.Ama bir iki düzeltme ile burnum iyi olacak,bunun da Ömer Bey'in elinden olmasını istiyorum umarım öyle olur,bir aksilik olmaz.İçime tam olarak sinmesi gerekiyor,bu sefer yoğurdu üflemeliyim:)))
merhaba, ben sitede yeniyim ve bu da ilk mesajım. oldukça faydalanıyorum sitenin içeriğinden. özellikle de orontes senin tecrübelerinden faydalanmak isterim, belli ki sen zamanında cok muzdarip olmuşsun bu konudan, o yüzden bana yardımcı olacağını düşünüyorum, zaten bütün yazılarını okudum. Aslında burnunuzda cok sorun yoksa hiç elletmeyin demişsin, bu beni düşünmeye sevketti, zaten bi türlü cesaret edemiyorum ameliyata. benim tek sorunum kemer. bana biraz ameliyathane tecrübenden yani ameliyatın hemen öncesi ve hemen sonrası(uyanma aşaması) biraz bahsedermsin detaylandırarak, ameliyata kimler giriyor-süreç nasıl işliyor-kimin gözü ameliyat boyunca üstünde-anestezi faslı ve uyanma aşaması(ki ben nefessiz kalmaktan korkuyorum) nasıl gelişiyor-uyanırken hayati fonksiyonlarınızı gözlemleyen biri başınızda duruyor mu yoksa kendi kendine mi uyanıyorsun- ameliyat öncesi doktorla son bir kez görüşüp derdini tekrar anlatma imkanın oluyor mu-hafta içi mi olmak daha iyi hafta sonu mu? vs. şimdilik aklıma gelenler bunlar. biliyrum çok fazla soru var ama cidden hepsinin yanıtı benim için çok önemli. bol ve boş bi vaktin olduğunda ister özel ister genel cevaplarsan sevinirim. (bu arada ben de sadece Ömer bey'i düşünüyorum yüzden bu kadar detay istiyorum:)
orontes merhaba,albümde ameliyat sonrası fotoğraflarını paylaştıysan ben de görebilirmiyim? davet yolluyorum ama inşallah kaldırmamışsındır albümüSelamlar,
Tesadüf oldu,ben de fotoğraf paylaşacaktım.Fakat alçıdan çıkan burnumu beğendiğimi ama şimdi ödemlerden dolayı o şeklin gizlendiği burun ucundaki fındığın dahi kaybolduğunu belirtmek isterim.2.ameliyatım bu.Şimdi ameliyat kararı kişiden kişiye farklılık gösterir.Yani sizin burnunuzun bir tarafı demoralize ediyorsa sizi tecrübeli bir elde düzeltilir ve bu durum elbette sizi mutlu eder.Fakat burnunuz eğer epey sorunlu ise,sonucun nasıl olacağı konusunda iyi düşünmek gerek,sadece kemer demişsiniz bu arada.Bu yüzden yazdım,bence doktorla görüşmekte fayda var,karşılıklı;elbette paylaşacağım.alçıdan çıkan burnu görünce işte budurrrrrr diye uçarak odadan çıktım ama akabinde şişen burun elbette acaba eski haline dönecek vesaire sancıları da beraberinde getirdi,sabır çok önemli ve bu süreçte gereken en önemli tutum:)Zaten ameliyat öncesi tetkikler yapılıyor,ameliyata uygunsanız ameliyata alınıyorsunuz;(ekg,kan tahlilleri içinde hepsi mevcut,trombosit sayınıza kadar)öncelikle siz psikolojik olarak ameliyata hazır olmalısınız ve yaşayacağınız sancılı bir sürece hazır olmalısınız.Burun zamanla değişiyor,bu olumlu da oluyor,olumsuz da.Misal ilk ameliyatımdan sonra doğal burnumda olmayan kusurlar oldu,ne kadar can sıkıcıdır bir bilsenizKendinize kızıyorsunuz,estetik amaçlı olun ve olmayan kusurlar burnunuzda olsun,ne düşünürsünüz?3 yıla yakın dosyayı kapattım ve sonuçtan kesinlikle memnun değildim,fakat sonrasında bir kbb doktorunda rutin kontrollerimde doktor burnumda oluşan sıkıntıları "uzman görüşü" ile ifade edince elbette beni dürttü;aklımda olmayan revizyon fikri oluştu.Böylelikle doktor araştırması başladı,pek yardım destek alamadım evet ama Antalya içinde aklıma yatan isim Ömer Özkan oldu.Burnumun nasıl olduğuna gelince,asla peşin hükümlü olamayacağım ne iyi ne de kötü;çünkü aradan zaman geçecek ödemler inecek doktorun marifeti o zaman ortaya çıkacak.Alçıdan çıkan hali olursa doktoruma müteşekkir olacağım;ama olmazsa yani kusurlar olursa evet yine aynı tantana...Ameliyat esnasında size bir şey olmaz merak etmeyin,doktor ameliyata girerken sizinle konuşuyor,neler yapacaktık şöyle edelim böyle yapalım vesaire,zaten Ömer Bey çok ılımlı,sakin ve yumuşak bir insan,sizi "yumoş " kıvamına getiriyor,rahat giriyorsunuz ben gülerek uyudum,ama sonrası burun kemiğimde kırılmış acılı uyandım ama bu çok kısa sürdü.Emin olun,bir doktor sizin hayatı fonksiyonlarınızı tehlikeye atacak bir işleme girmez,korkunuz olmasın,doktor ile görüşür kaygılarınızı anlatırsınız,size en iyi cevabı verecek kişi odur,tatmin edecek kişi de odur,biz sadece deneyimlerimizi paylaşırız.Şuan ki burnuma bakarak karar verilmez,ben age6 adlı arkadaşın Ömer Bey'in hastasıdır kendisi,oturmuş burun fotoğrafını görerek bir adım daha attım ama 1 aylık burun olsaydı misal,o adım kolay atılmazdı.
Fotoğraflarımı paylaşıyorum:))Henüz 2 hafta oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?