Dr.Ömer Özkan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

davetimi kabul ettiğin için teşekkür ederim orontes, burnun bu haliyle epey düzelmiş görünüyor. çok zarif ve düzgün. tekrardan geçmiş olsun sana.bu arada birinci ameliyat sonucun benim şimdiki halim işte

çok teşekkür ederim orontes, umarım herşey yolunda gider ve ben de sana davet yollayacağım tabii ki:) daha sonra sorularımla seni biraz daha bunaltırım belki ama şimdilik bu kadar yeter:)

Aman arkadaşlar,inanın buradaki maksadım bilhassa kötü deneyimimi aktarmak;siz siz olun,acele etmeyin.1. ameliyat sonrası burnumu görenler beni daha iyi anlayacaklardır!Düşünsenize,insanda yarattığı sıkıntıyı,kızgınlığı...Ameliyat oluyorsunuz ve burnunuz beraberinde kusurla birlikte size geri dönüyor!Bir de kızgınlığım elbetteki kendime de oldu;acele etmem,iyi araştırma yapmamamBen yandım,siz yanmayın hesabı:)))Meramım bu,ne doktor kötüleme ne de başka bir niyet;olan oldu,ameliyat komplikasyonu diye kenara çekiliyorlar,demek ki,iş bize düşüyor,ameliyat için çok gerek var mı ya da iyi bir araştırma!

Ben paylaşım sıkıntısı yaşadığım için,bilhassa paylaşacağım,bu konuda sıkıntı yok:)Dilerim ki,güzel haberler vererek!

Aaaa öyle mi?25 ileti zorunlu imiş demek:)))Sizi kabul ettim sanırsam,bakabilirsiniz 25 e az kalmıştır umarım:)))

burnun alçıdan çıktığında beğendiğini söyledin., ama öncekinde ilk gördüğünde de beğenmemişsin.

Evet,öyle bu sefer ki gibi sevindiğimi kesinlikle anımsamıyorum,bir kere onda alçı da yoktu zaten,bir sargı akabinde hemen çıktı.memnun olmamıştım ama kendimi savunmaya aldığım için çaktırmıyordum,sanki bir mucize olacak gii;şöyle diyeyim fotoğraflara bakınca çok daha net göreceksiniz durumu,ilk ameliyat ertesi ve son hali fotoğrafları da var,ameliyatsız olan da var

Fındık tabiri olumlu bu arada,fındık gibi bir burundu,ama sonra şişti lakin şişlerim iniyor:)Alçıdan çıktığında aynaya baktım ve inanamadım çok iyiydi,UMARIM ÖYLE DE OLACAKTIR!!!

Aynı zamanda doktorum da bana diğer görüşmede masaj yaptı acıdı ama şişleri indirdi,ama bu şiş olayı öyle komik ki,indiriyorsunuz masajla sabah kalkıyorsunuz yine şiş,ama masajı ihmal etmiyorum ben,sabırla...

aslında az önce bahsettiğim şuydu. sanırım ilk ameliyatından sonra ömer bey'in sana kıkırdak dönmesi dediği, burnunun bi tarafında tuhaf çıkıntı gibi duran bir şey oluşmuş, yanılıyor muyum? ben bunun ilk ameliyatının hemen sonrasında mı yoksa bi zaman sonra ödemler falan indikten sonra mı lduğunu merak etmiştim. bu arada çok mu oldu??!!

Ömer hocanın ameliyatını ben de merak ediyorum eklersen sevinirim canım

Slm ben de size arkadaslik teklifinde bulundum ama cokaz mesajim var resimlerinizi gorebilirmiyim acaba?

Sizin takipcinizim, Omer bey'in hastasi oldugunuz icin:)

Orontes senin ameliyatının sonucunu bende çok merak ediyorum.Ömer bey çok büyük ameliyatlarda başarılı oldu umarım aynı başarıyı burun estetiğinde de gösterir.Ben kendisi hakkında olumlu düşünüyorum ama henüz kesinlik kazanmamış şeyler var...Umarım 6 ay sonrada bu sitede olursun ve bize bilgi vermeye devam edersin:))

maşallah....bu ne ilgi....inanılmaz herkes sanki orontes senin yaptırmanı bekliyormuş ama doktora ameliyat olanı ararken sinek avlıyorduk:))))))))))))yanılıyormuyum begüm abla:)

Merhaba,
Şimdi yorgunluğuma verin de:),sualinizi anlamlandıramadım,açıkcası tam olarak neyi merak ettiğinizi deödemler inince elbette,ortaya çıkar bizim ürün:)))Lakin burnunuzu "çıplak" gördüğünüz anda zaten burnunuzla ilgili bir fikre sahip olursunuz;maalesef ödemler kusurları kapatır,ben o tarafın diğer taraftan farklı oluşunu inanın 1,5 yıl boyunca hatta "ödemdir" diye kendime inandırdım,kandırdım kendimi diyelim,avuttum:)Lakin öyle değildi,evet iyi takip etmişsiniz,doğru yoldasınız ben de öyle irdeleyerek okumuştum kimi üyeleri:))) kıkırdak dönmesi olduğunu ifade etti Ömer Bey.hatta kendisine bakarak "Bu bir ödem değil, de mi?" diye "acıklı" bir şekilde sormuştum:)))Yok maşallahı var,epey zaman geçmiş,üzgünüm bu bir ödem değildir,kıkırdak dönmesidir,demişti:)Şişlerden anlaşılmaz ama 3 ay sonunda orada bir sorun olduğu açıktır ve siz ödemdir diye kendinizi avutursunuz...HİKAYE BUDUR.Mutlu sonla bitsin mi?BİTSİN!
Bu arada çok olmadı,ben sıkıntısını çektim,sizlerle elimden geldiğince,deneyimlerimi paylaşacağım,bir sıkıntı yok yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…