- Konu Sahibi arienelensar
-
haklısın arienelensar
insan bir türlü karar veremiyor. hakkında iyi şeyler okuduğun doktorun bir bakıyorsun kötü bir ameliyatı çıkıyor karşına. karar vermek hakikaten çok zor.
bir de ben şunu merak ediyorum. bu yorumları gerçekten hastalar yazmıştır değil mi. estetik merkezleri doktorlarının reklamını yapmak için böyle bir şeye başvururlar mı dersiniz.
belki de ben vesvese yapıyorum. hepsi de doğrudur.
neyse herkes için iyi olanı diliyorum. umarım hepimiz ameliyattan sonra çok mutlu oluruz kızlar.
Tatlım bütün estetik cerrahları aynı yeteneğe sahiptir burada önemli olan senin kendine en yakın burun şeklini seçmen,eğer yüzüne uygun olamayan birşekliseçersen dünyanın en iyicerrahıda olsa yapılan burun sana yakışmaz bu yüzden bu kadar yüksek meblağlar isteyen doktorlar yerine muayenhanelerine gidip portfoylarını içine sindirdiğin bir doktoru seçsen daha iyi olur.Tabiiki onur erol iyidir fakat bu gün hepimiz tarafından tanınıyor oluşu ünlüler tarafından tercih edilmesi nedeniyle gerçekleşti yoksa ülkemizde bu işi çok daha iyi yapan doktorlar var.Bu yüzden dediğim gibi birkaç farklı doktorla daha görüş ve ne olursa olsun doktorlara ameliyata kendileri ile birlikte bir kulak burun boğaz uzmanının girip girmediğini öğren çünkü estetik cerrahlar burnun sadece dıştan görüntüsünü değiştirme yetisine sahipler, kalanını kbb'cının yapması lazım ki ilerde nefes alıp verme problemi yaşamayasın... dediğim olay önemlidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?