ankarada mı bu doktor??
Prof.Dr.Osman Latifoğlu Ankaradaki en basarılı Dr basında gelio cnm,ayrıca Gazi üni.hastanesindede plastik cerrahi ana bilim dalı baskanı daha önce beceriksz doktorlar tarafından heşlenen en berbat burunları düzelttiği söyleniyor çok ilgili ve dürüst,gerçekci bir dr bende görüstüm kendisiyle Ankaradaki tüm dr görüstüm zaten nerdeyseama en içime sinen dr Osman bey oldu
arkadaşlar osman bey hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşırsa çok sevinirim
ameliyat öncesi ve sonrasında davranışı nasıldı?_
canım ben bugün gittim kendisiyle konuştum
ilgiliydi şeker gibi bi adam fakat ben serdar beylede grştüm beni okadar etkilemedi muane ücreti almıyor kendisi ve ameliyatıda 3.5 milyara yapıyor kendisi koru hastanesinde bu aralar çok yoğun olduğunu söyledi önce muayenesiini ara cep telefonunu al kendisiyle görüş konuş bi
Osman Latifoğluna 24.07.2012 tarihinde ameliyat oldum arkadaşlar sonuçtan memnunum kendisi çok ilgili güler yüzlü ve dürüst dün bandajım çıktı ve şuan şiş olmasına rağmen gerçekten şiş hali bile burnumun maşallah güzel yani eğer düşünen varsa kendisiyle bi görüşmenizi tavsiye ederim kendisi bu işin ehli bence
Osman Latifoğluna 24.07.2012 tarihinde ameliyat oldum arkadaşlar sonuçtan memnunum kendisi çok ilgili güler yüzlü ve dürüst dün bandajım çıktı ve şuan şiş olmasına rağmen gerçekten şiş hali bile burnumun maşallah güzel yani eğer düşünen varsa kendisiyle bi görüşmenizi tavsiye ederim kendisi bu işin ehli bence
recorder ameliyat ücreti ne kadar ödedin.hangi hastanede amlyt oldun cnm. çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?