18 ocak ta ameliyat oldum, ilk 4-5 günüm biraz zorlu olsa da (burun tıkanıklığı ve yüz şişliği nedeniyle), şu an gayet iyiyim. Sadece burnum çok kalkık ve şiş. "Domuz gibi oldum" tanımına uyuyorum şu an :) Bekliyorum bakalım bugün 8. gün, haftaya kadar biraz iner umarım. Osman Bey den şu ana kadar çok memnunum, ağrısız sızısız geçirdim ilk 8 günümü :)
çok geçmiş olsun resım koyacakmısınız.doktoru düşünenlere yardımcı olursunuz.
Tabi ki fotoğraf koyarım ama şu an şiş burnum, biraz insin önden ve yandan koyarım
18 ocak ta ameliyat oldum, ilk 4-5 günüm biraz zorlu olsa da (burun tıkanıklığı ve yüz şişliği nedeniyle), şu an gayet iyiyim. Sadece burnum çok kalkık ve şiş. "Domuz gibi oldum" tanımına uyuyorum şu an :) Bekliyorum bakalım bugün 8. gün, haftaya kadar biraz iner umarım. Osman Bey den şu ana kadar çok memnunum, ağrısız sızısız geçirdim ilk 8 günümü :)
ne kadara mal oldu, öğrenebilir miyim? :)
Koru Hastanesi'nde oldum ameliyatımı. Muayene, hastanede 1 gece kalma ve sonraki tüm muayeneler dahil 4000 TL. Ameliyattan ameliyata değişir mi bilmiyorum ücreti. Ama tavsiye edilen bi doktora gitmenizi öneririm. Çünkü sonuçta ameliyat. Anestezi yapılıyo vs. Çok da basit bi durum değil. Osman Bey'e değer bu fiyat diye düşünüyorum şu anda. Ama tabi memnuniyetim zamanla belli olacak.
Canım osman Beyle ilgili forumda çok fazla bi şey yazılmamış o yüzden ayrıntılı her şeyi anlatiyim.Balgatta muayenehanesi var ameliyatıda Koru hastanesinde yapıyo.Ben 3 bin tl ye oldum ama genelde 3-3.5 arası ameliyat fiyatları.hastanede 1 gün kaldım sadece ve çok ilgili bir doktor.ayrıca muayene ücretide almıyor diye hatırlıyorum.3 ay önce oldm ve sonucundan çok memnunum.birlikte tasarımını yaptığımız burun gbi oldu çünkü.nefes problemimde azaldı.benden önce ablam yaptırmıstı ve o da memnun olduğu için bende onu tercih ettim.tamponsuz ve eriyen dikiş kullanıyor.özelden bi arkadaşta numarasını istemişti msj atamıyorum onun için numarasını da yaziyim:0312 2869292 .son olarak fotoda ekliyorum umarım yardımcı olmuşumdur.
Eki Görüntüle 901668
Çok iyi, teşekkürler
Ağrınız vs var mı, herhangi bi sorun yaşadınız mı?
bence süper olmuş burnun osman beyin ellerine sağlık önden de beğeneceksin emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?