Dr. Osman Latifoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

18 ocak ta ameliyat oldum, ilk 4-5 günüm biraz zorlu olsa da (burun tıkanıklığı ve yüz şişliği nedeniyle), şu an gayet iyiyim. Sadece burnum çok kalkık ve şiş. "Domuz gibi oldum" tanımına uyuyorum şu an :) Bekliyorum bakalım bugün 8. gün, haftaya kadar biraz iner umarım. Osman Bey den şu ana kadar çok memnunum, ağrısız sızısız geçirdim ilk 8 günümü :)

çok geçmiş olsun resım koyacakmısınız.doktoru düşünenlere yardımcı olursunuz.

ne kadara mal oldu, öğrenebilir miyim? :)

Kızlar iyileşme süreci kaç günü buluyor? Ben çalışıyorm, insan içine çıkmam için kaç gün geçmesi gerek? :)

ne kadara mal oldu, öğrenebilir miyim? :)

Koru Hastanesi'nde oldum ameliyatımı. Muayene, hastanede 1 gece kalma ve sonraki tüm muayeneler dahil 4000 TL. Ameliyattan ameliyata değişir mi bilmiyorum ücreti. Ama tavsiye edilen bi doktora gitmenizi öneririm. Çünkü sonuçta ameliyat. Anestezi yapılıyo vs. Çok da basit bi durum değil. Osman Bey'e değer bu fiyat diye düşünüyorum şu anda. Ama tabi memnuniyetim zamanla belli olacak.

ben de 25.de oldum yandan güzel gibi ama önden biraz beğenmedim zamanla düzeliyor mu gerçekten ama insanın psikolojik olarakta hazırlaması lazımmış kendini kendini tanıyamıosun şuanda karmaşık duygularım böyle yaşayan var mı sanki herkes çok memnunum daha ilk günden dio ben neden böyle hissetmiorum acaba

Ben de şu an önden memnun degilim ama "Çok şiş, her gün biraz daha şişi inecek" dendigi için birax rahatim ve bekliyorum Burnum eskisine göre çok geniş ve kalkik.

yarın dikilşerimi aldırıcam ilk zamanlara göre daha ii oldu alıştım şekli de toparlıo herkes olumlu yorum yapıo kalkıklığıda normale dönerse heralde sıkıntı kalmaz ama sabır işi gerçekten.osman latifoğlu gerçekten işinin ehliymiş tavsiye ediyorum

Son düzenleme:

Ben bugün aradım arkadaşlar, 250 lira muayene ücreti varmış.

ben ilk gün yüzüm şişken çok da ii hissetmemiştim insan bi de yıllarca alıştığı yüzü kaybedio bi anda şimdi 6.gün yüzümün şişliği geçti burnum şiş hala ama çok memnunum osman bey çok da ilgilendi tatmin edici açıklamalarda bulundu .beni teselli etti .eğer ameliyat olmak istiyorsanız tereddüt etmeyin .çokta güzel karşılıyor elinden geleni yapıyor çokta mütevazi çok beyefendi biri .gösterdiği herşeyi yapıyor zaten 31yıllık tecrübesi var prof kendi fiyatı da çok ii bence

Son düzenleme:
Arkadaslar Osman bey kapali ameliyat mi yapiyor, acik mi? Bir de ben Zuhti beyin de methini cok duydum, sonucta muayene icin bile para vericez siz Osman beyden memmunsunuz degil mi? Fotograf vs gorebilir miyim?

Çok iyi, teşekkürler

Ağrınız vs var mı, herhangi bi sorun yaşadınız mı?

ilk gün ameliyattan sonra ilk saatlerde olabilio ama sonra geçio ertesi gün şişme ve morluk oluo bu şişme ve morluklar buz uygulamayla ve kişiden kişiye değişio 3.gün artıyor ilk üç gün kanama hafifçe devam ediyor burundan nefes alamıyosun zaten ağzın açık uyuyosun boğazın kuruyo üçüncü günden sonra saçını yıkayabilirsin üç günden sonra rahatlama başlıo 5.gün rahatlıyorsun deniz suyu felan kullanabilirsin 6.gün dikişler alınıo alçı çıkarılıp bant konuluo ben şuan 7.gündeyim ve rahatım gayet tabi yine burundan nefes alamıyorum burnumda hala ödem var şekil tam oturmamış kalkık biraz burun ama ben gayet memnunum zaten osman hoca ameliyattan sonra 6a y geçsin kıkırdakta çökmeler oluo mu burun düşüo mu bu da önemli dedi bence görüş zaten insanı rahatlatan bi tavrı var ne istediğini anlat ona göre yapıo ben mese
la önden ve yandan burun deliklerim görünmesin ve kavisli olmasın demiştim aynen öyle yaptı sadece ucu biraz kalkık o da dşecek hatta düşmesin isticeksin dedi çok iyi bir doktor bence zaten yda 25 ameliyat yapıo hem özel hem gazide bu kadar yıldır ne yapacağımızı gayet ii biliyoruz dedi ben tatmin oldum ailem de beğendi ilk günler çok kötü hissedebilirsin ilk burnuna alıştığından yüzün farklı gelio sonra düzeliyor gerçekten fotoğrafta koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…