- 25 Nisan 2014
- 2.556
- 5.925
- 78
Kalb atislarinimi diyorsun ??? 28.05 ya sen degerin suan nekadar
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
yok canım kalb atışını demiyorum sen ultrasonda bebeğini gördünmü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalb atislarinimi diyorsun ??? 28.05 ya sen degerin suan nekadar
Hmm yok daha degil ja sende
Hmm yok daha degil ja sende
işte doktor ne zamana çağırdı seni
Birsey demediler ama pazertesi Yeni gidicem bakalim sorarim ya seni??
Birsey demediler ama pazertesi Yeni gidicem bakalim sorarim ya seni??
bende salı günü gideceğim allah izin verirse inşallah kesyi görmeye.
bende salı günü gideceğim allah izin verirse inşallah kesyi görmeye.
Insallah senin hamileligin kann degeri nekadardi en son ??
Insallah senin hamileligin kann degeri nekadardi en son ??
1050ydi canım senin az önce yazdığın değerinmiydi.
1050ydi canım senin az önce yazdığın değerinmiydi.
Nezaman yaptirmistin en son
Sen nerde oturuyorsun yasin kac kac yilik evlisin
Sen nerde oturuyorsun yasin kac kac yilik evlisin
esenlerde 24 yaşındayım 4 buçuk yıllık evliyim sen
Nezaman yaptirmistin en son
ayın ikisinde yapmıştım canım
esenlerde 24 yaşındayım 4 buçuk yıllık evliyim sen
Bende 27 yasindayim 2008 de evlendim almanyada yasiyorum istanbul esenlerde deme nereye yakin
Bende 27 yasindayim 2008 de evlendim almanyada yasiyorum istanbul esenlerde deme nereye yakin
nenehatundayım ben canım sen bebeği almanyadamı yaptın
nenehatundayım ben canım sen bebeği almanyadamı yaptın
Evet canim burda yaptim Allaha sükür 5 defada tuturduk cok sükür Ben bi sefer türkiyede istanbulda yaptim olmadi bügüne cok sükür kaldigin yer neresidirtanimiyorum
Evet canim burda yaptim Allaha sükür 5 defada tuturduk cok sükür Ben bi sefer türkiyede istanbulda yaptim olmadi bügüne cok sükür kaldigin yer neresidirtanimiyorum
inşallah kucağına alırsın canım ben istersen adresimi tam yazmayayım bunu herkes okuyabiliyor esenler işte atışalanına yakın benim oturduğum yer
inşallah kucağına alırsın canım ben istersen adresimi tam yazmayayım bunu herkes okuyabiliyor esenler işte atışalanına yakın benim oturduğum yer
Aminnnnnnnn insallah sonuna kadar devam eder hamileligimiz allahin izniylen yok yazma istanbuldamisin diye merak etim
Aminnnnnnnn insallah sonuna kadar devam eder hamileligimiz allahin izniylen yok yazma istanbuldamisin diye merak etim
evet canım istanbuldayım almanyada tüp bebek fiyatları nasıl istanbulla aynımı birde istanbulda hangi merkeze gittin?
evet canım istanbuldayım almanyada tüp bebek fiyatları nasıl istanbulla aynımı birde istanbulda hangi merkeze gittin?
Burda sigorta yarisini karsiliyor 50% ama extra olan seylerde var sigorta karsilasmiyor malesef 1 ayinda yapmstim 4 tüp bebegi 5.000 Euro gitti toplam gecen sende istanbul etilerde fertejin hastanesinde seval tasdemirin yaninda yaptim cok temiz bi hastane calisanlari sahane özel bi hastane ama olmadi bügün icin sükürler olsun
Istanbulda akraba olmadigi icin otelde kaldik tedavi icin 7.000 Euro gitti türkiye de yane toplam yatmaklan alis veris yemek tedavi 12.000 Euro gitti :-(( Allaha sükür bügün icin
Burda sigorta yarisini karsiliyor 50% ama extra olan seylerde var sigorta karsilasmiyor malesef 1 ayinda yapmstim 4 tüp bebegi 5.000 Euro gitti toplam gecen sende istanbul etilerde fertejin hastanesinde seval tasdemirin yaninda yaptim cok temiz bi hastane calisanlari sahane özel bi hastane ama olmadi bügün icin sükürler olsun
hım iyi gitmiş ben 15 bine yakın para harcadım ama biz daha sigortadan yararlanamıyorduk 3 yıllık resimi nikahımız olması lazımmış biz gittiğimizde 3 senemiz dolmammıştı resmi nikahta