Tüp Bebek Merkezleri Dr serkan oral,a tedavi olanlar

Merhaba bu konuyla ilgili sitede arama yaptim bulamadim Sekan Oral'a muayene oldum ben ve bi yakinim kendisi kisa bi zaman sonra tedaviye baslicak Serkan beyde ama ben kararsiz kaldim acikcasi...
Bu sitede tup bebek hastasi varmi bende cok merak ediyorum..

Siz neden kararsız kaldınız...bende çok araştırdım netten ama eski olanlar çıkıyor yeni tedavi olanlar yok mu acaba..varsa bize bilgi verirlerse çok sevinirim

Selamlar serkan beye bende tedavi oldum..ve allahinda izni ile onun sayesinde gebe kaldım....fakat bebeğimi kaybettim maalesef.şimdi tekrar gitmek için gün sayıyorum..size tavsiyem yada gidecek olan herkese tavsiyem kafanizdaki soru işaretlerini silmeniz açısından serkan bey instagram sayfasinida bir inceleyin ve ozaman neden gitmeniz gerektiğini daha iyi anlayacaksıniz...hepinizin Allah yardımcısı olsun..

Çok teşekkür ederim cvp yazdığınız için..biz şehir dışından gelecez..orda konaklama hakkında bilginiz var mi

Siz neden kararsız kaldınız...bende çok araştırdım netten ama eski olanlar çıkıyor yeni tedavi olanlar yok mu acaba..varsa bize bilgi verirlerse çok sevinirim

Benim akrabamin yakini tup bebek tedavisine basladi hatta 2 adet embriyosu dondurulmus oda sehir disindan gidip geliyo kalmiyo istanbulda ayni gun geri donuyor...
ben ilk kez baslicam tedaviye cok pimpirikliyim en iyi ve dogru yere gitmek istiyorum napicagimi sasirdim kaldim boyle

Selamlar serkan beye bende tedavi oldum..ve allahinda izni ile onun sayesinde gebe kaldım....fakat bebeğimi kaybettim maalesef.şimdi tekrar gitmek için gün sayıyorum..size tavsiyem yada gidecek olan herkese tavsiyem kafanizdaki soru işaretlerini silmeniz açısından serkan bey instagram sayfasinida bir inceleyin ve ozaman neden gitmeniz gerektiğini daha iyi anlayacaksıniz...hepinizin Allah yardımcısı olsun..

cok gecmis olsun ... Allah hayirlisiyla nasip etsin insallah size yeni tedavinizde...
ben Serkan beyin instagram hesabini takip ediyirum zaten kendisini ordan tanidik.olmazsa birde esimle gorusmeye gidicem acikcasi serkan beyemi yoksa sisli memorial veya fulya bahceciyemi gideyim karar vermekte cok zorlaniyorum ...

Aynen bende kararsız kaldım bahceci fulya erbil yağmur bey ve serkan oral arasında gidip geliyorum...doğru bir karar vermek istiyorum..dogru zaman ve doğru yer...allah hakkimizda hangisi hayırlıysa onu verir inşallah zor bir surec allah yardımcımız olsun...

Soran herkese toplu olarak cevap vereyim.Tedavi kişiye göre 15-20 günlük bir süreç gibi.Konaklama imkanı yok ama serkan beyin çok fazla şehirdışı hastası var gidip geliyorlar yada bir şekilde tanıdık vs konaklıyorlar,Sizlere nacizhane tavsiyem hangi doktorda kararsız kalıyorsanız muhakkak gidip yüzyüze görüşün böyle bir tedavide doktor hasta uyumu çok ama çok önemli..Sizi anlayabiliyormu istediğiniz zaman ulaşabiliyormusunuz gibi...Sonuçta maddi manevi bir bedel ödüyorsunuz ve bu durumda zaten hassas olan psikoljiniz bir de doktorunuzla doğru iletişimi kuramassanız eğer dahada kötü oluyor.Serkan beyde çok şükür böyle bir şey olmadı.Aksine sizi motive eden ve boş umutlar hayaller kurduran bir doktor değil..Allah bin kere razı olsun ondan.Allah sizlerinde ne muradı versin

Önceki doktorum serdar oraldı iki tüp bebek denemem başarısız oldu. Doktorumdan memnundum ama kendi özek kliniği var işlem için anlaşmalı olduğu hastaneye gidiyorsun. Sadece o aşama hoşuma gitmedi. Şu an başka bir doktora gidiyorum. Sadece tüp bebek ke ilgilenen yere. Tüm işlemleri aynı yerde yapılıyor. Şu an iğne vurulma aşamasındayım. Kısmetse haftaya yumurta toplama işlemi olucam inşallah

Arkadaslar merhaba bende serkan bey in hastalarindanim kendisi ile haziran ayindan beri tup bebek icin calisiyoruz bende pko var ve buyuzden temmuzda toplanan yumurtalarim eylulde transfer edilecekken safra kesesinden ameliyat olmak zorunda kaldim o yuzden ekime kaldi transferimiz oda ilk denemem tutmadi daha sonra ocak ayinda 2 emriyo transfer edildi ve 2 side tutmustu ancak 7 haftada bebeklerimden birinin kalp atisi durdu digeri ile yola devam ederken 18. Haftada yani gecen persembe suyum geldi ve bebegimi yine kaybettim simdi ise beklemedeyim ama yine denicem insallah rabbim kucagimizda girmemizide nasip eder

Önceki doktorum serdar oraldı iki tüp bebek denemem başarısız oldu. Doktorumdan memnundum ama kendi özek kliniği var işlem için anlaşmalı olduğu hastaneye gidiyorsun. Sadece o aşama hoşuma gitmedi. Şu an başka bir doktora gidiyorum. Sadece tüp bebek ke ilgilenen yere. Tüm işlemleri aynı yerde yapılıyor. Şu an iğne vurulma aşamasındayım. Kısmetse haftaya yumurta toplama işlemi olucam inşallah

Merhaba cevabiniz icin tesekkurler bu arada tebrik ederim hamilesiniz :KK200::KK200::KK200:
Nerede tedavi oldunuz acaba?
Yazarsaniz cok sevinirim ben haka tedaviye baslamadim sadece sisli memorial ile gorustum .

merhaba anne adayı
acaba bir sey sorabilir miyim?
bende serkan oral beyde ıkı defa aynı ay ıcınde tedavı oldum ve basarısız embrıyolar soz konusu oldu
sende serkan beyde tedavı olmussun
aynı sekılde ıslemlerı yaptıgıh hastane tutumu hosumam gıtmemıstı benımde
acaba sen hangı hastane veya merkezi sectın
sanırım suan hamılesın allah tamamına erdırsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
bende ıyı ve tek bır merkez arayısındayım artık
ne olur mesajı mı gor ve cvpla
bu yardımına ıhtıyacım var

Back
X