- 20 Aralık 2012
- 32
- 4
- 16
- 47
- Konu Sahibi Defnenaz01
Serkan orala tedavi olan var mı acaba...varsa yardimci olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz neden kararsız kaldınız...bende çok araştırdım netten ama eski olanlar çıkıyor yeni tedavi olanlar yok mu acaba..varsa bize bilgi verirlerse çok sevinirim
Selamlar serkan beye bende tedavi oldum..ve allahinda izni ile onun sayesinde gebe kaldım....fakat bebeğimi kaybettim maalesef.şimdi tekrar gitmek için gün sayıyorum..size tavsiyem yada gidecek olan herkese tavsiyem kafanizdaki soru işaretlerini silmeniz açısından serkan bey instagram sayfasinida bir inceleyin ve ozaman neden gitmeniz gerektiğini daha iyi anlayacaksıniz...hepinizin Allah yardımcısı olsun..
Önceki doktorum serdar oraldı iki tüp bebek denemem başarısız oldu. Doktorumdan memnundum ama kendi özek kliniği var işlem için anlaşmalı olduğu hastaneye gidiyorsun. Sadece o aşama hoşuma gitmedi. Şu an başka bir doktora gidiyorum. Sadece tüp bebek ke ilgilenen yere. Tüm işlemleri aynı yerde yapılıyor. Şu an iğne vurulma aşamasındayım. Kısmetse haftaya yumurta toplama işlemi olucam inşallah
Ankara tüp bebek kubilay vicdan. Çok memnun kaldım tavsiye ederim.Merhaba cevabiniz icin tesekkurler bu arada tebrik ederim hamilesiniz
Nerede tedavi oldunuz acaba?
Yazarsaniz cok sevinirim ben haka tedaviye baslamadim sadece sisli memorial ile gorustum .
Ankara tüp bebek kubilay vicdan. Çok memnun kaldım tavsiye ederim.
İnşallah tez zamanda Hatta bu ay Allahım kendiliğinden versin inşallahhtesekkur ederim ama ben istanbulda yasiyorum ankaraya tedaviye gitmem mumkun degilhayirli ugurlu olsun bebeginiz insallah darisi benimde basima :)
İnşallah tez zamanda Hatta bu ay Allahım kendiliğinden versin inşallahh
Önceki doktorum serdar oraldı iki tüp bebek denemem başarısız oldu. Doktorumdan memnundum ama kendi özek kliniği var işlem için anlaşmalı olduğu hastaneye gidiyorsun. Sadece o aşama hoşuma gitmedi. Şu an başka bir doktora gidiyorum. Sadece tüp bebek ke ilgilenen yere. Tüm işlemleri aynı yerde yapılıyor. Şu an iğne vurulma aşamasındayım. Kısmetse haftaya yumurta toplama işlemi olucam inşallah