- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Nasıl yaaOgrendim kuzum artik kiz oldugu kesinlesti ☺
Ya guldurdunuz beniEvet cinsiyeti söylesin diye başka doktora gittim önceki doktor bir hafta ilerde derken bu demedi ne var bunda buda ölçüm yaptı bebeğe
Kız gibi13+3gunluguz burda
en son 12+6da kiz demistiniz
Şimdi siz bu ultrason resimlerinin bana olmadığını mi söylüyorsunuzYa guldurdunuz beniben hiç hamile olmadım ya usg de 12 hafta gözükür ama kafa yapısı 1 hafta önde der dr yada orası burası şurası burada dalga gececek yer yok size
2 hafta once 12+4 usg paylastınız gebelik takviminiz o gunlerde 10+ gözüküyordu bugun ikili tarama deyip 12 +0 paylaştınız evet size ait degil o usglerŞimdi siz bu ultrason resimlerinin bana olmadığını mi söylüyorsunuz
Bana ait diyorum ispatlayabilirlerimde inanıp inanmamak sana kalmış2 hafta once 12+4 usg paylastınız gebelik takviminiz o gunlerde 10+ gözüküyordu bugun ikili tarama deyip 12 +0 paylaştınız evet size ait degil o usgler
Hayırlı olsun canım en son özelden yazdığında doktor erkek demişti sana şimdi kız mı dediKuzum ogrendim kizim oluor kesin. Erkek demistin
Hayrli olsun darısı başıma olsun inşallahArkadaşlar bana iki defa kız tahmini yapıldı bende öyle hissediyordum. bugün öğrendim erkekmiş . Bende tahminler tutmadı. Bilgi vereyim dedim. Allah herkesin gönlüne göre versin .
11 ve 12. Haftalarda doktor tahmin yapmismiydi cinsiyet hakkındaArkadaşlar bana iki defa kız tahmini yapıldı bende öyle hissediyordum. bugün öğrendim erkekmiş . Bende tahminler tutmadı. Bilgi vereyim dedim. Allah herkesin gönlüne göre versin .
Yok doktor hiç tahmin yapmadı . Bi daha ki gelişinde bakalım kesinleşir demişti. Bugün öğrendim. Zaten çok belliydi. cinsiyetini söyleyeyim mi gösteriyor bak dedi bende farkettim . Sağlıkla gelsin . Allah size de gönlünüzdekini versin11 ve 12. Haftalarda doktor tahmin yapmismiydi cinsiyet hakkında
12 haftalık usg varsa tahmin edelim siz tahminlere degil dr dedigine göre parti yapın ☺☺Valla zaman geçmiyor ya bana. Bayramdan sonra söyleyeceğim dedi doktorum ve tarama sonucunda alırsın dedi. Cinsiyet partisi yapıcaz bide korktum şimdi yanılmalardan dolayıboşuna masraf yapmayım sonra başka cinsiyet çıkmasınn. Ben kız hissediyorum ama burda erkek denildi hayırlısı olsun bakalım
Bu bebek erkek bence burda kız denmiş ama cinsiyetini şimdi coktan bellidir ne bekliyorsunuz merak ettimMerhaba bizim de fotoğrafımız bu.
28 Eylül son adet tarihim, Doğum tarihim 03.08.1989. Cinsiyet tahmin edebilir misiniz?
Bebeğim ekledim 2 hafta önce sen erkeğe benzettin . Biriside usg net değil dedi. Ben nubu nu farkedemedim çocuğun pek anlamıyorum ya . Doktor bile yanılıyor onu kastettim burdaki tahmine göre parti yapmam zaten12 haftalık usg varsa tahmin edelim siz tahminlere degil dr dedigine göre parti yapın ☺☺
Amin sagolun hayırlı olsun .sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin allahım kuzucuguYok doktor hiç tahmin yapmadı . Bi daha ki gelişinde bakalım kesinleşir demişti. Bugün öğrendim. Zaten çok belliydi. cinsiyetini söyleyeyim mi gösteriyor bak dedi bende farkettim . Sağlıkla gelsin . Allah size de gönlünüzdekini versin
2 hafta sonra kontrolum var yazacagim size insallah cok sagolunKız gibi
benimde aklimda hic yok ama buraya girince merak sariyor hayirli olsun bebeginizArkadaşlar bana iki defa kız tahmini yapıldı bende öyle hissediyordum. bugün öğrendim erkekmiş . Bende tahminler tutmadı. Bilgi vereyim dedim. Allah herkesin gönlüne göre versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?