dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

13+3gunluguz burda
en son 12+6da kiz demistiniz

Eklentiler

• IMG-20190603-WA0001.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Evet cinsiyeti söylesin diye başka doktora gittim önceki doktor bir hafta ilerde derken bu demedi ne var bunda buda ölçüm yaptı bebeğe
Ya guldurdunuz beni ben hiç hamile olmadım ya usg de 12 hafta gözükür ama kafa yapısı 1 hafta önde der dr yada orası burası şurası burada dalga gececek yer yok size

Ya guldurdunuz beni ben hiç hamile olmadım ya usg de 12 hafta gözükür ama kafa yapısı 1 hafta önde der dr yada orası burası şurası burada dalga gececek yer yok size
Şimdi siz bu ultrason resimlerinin bana olmadığını mi söylüyorsunuz

Şimdi siz bu ultrason resimlerinin bana olmadığını mi söylüyorsunuz
2 hafta once 12+4 usg paylastınız gebelik takviminiz o gunlerde 10+ gözüküyordu bugun ikili tarama deyip 12 +0 paylaştınız evet size ait degil o usgler

Arkadaşlar bana iki defa kız tahmini yapıldı bende öyle hissediyordum. bugün öğrendim erkekmiş . Bende tahminler tutmadı. Bilgi vereyim dedim. Allah herkesin gönlüne göre versin .

11 ve 12. Haftalarda doktor tahmin yapmismiydi cinsiyet hakkında
Yok doktor hiç tahmin yapmadı . Bi daha ki gelişinde bakalım kesinleşir demişti. Bugün öğrendim. Zaten çok belliydi. cinsiyetini söyleyeyim mi gösteriyor bak dedi bende farkettim . Sağlıkla gelsin . Allah size de gönlünüzdekini versin

Valla zaman geçmiyor ya bana. Bayramdan sonra söyleyeceğim dedi doktorum ve tarama sonucunda alırsın dedi. Cinsiyet partisi yapıcaz bide korktum şimdi yanılmalardan dolayı boşuna masraf yapmayım sonra başka cinsiyet çıkmasınn. Ben kız hissediyorum ama burda erkek denildi hayırlısı olsun bakalım

12 haftalık usg varsa tahmin edelim siz tahminlere degil dr dedigine göre parti yapın ☺☺

12 haftalık usg varsa tahmin edelim siz tahminlere degil dr dedigine göre parti yapın ☺☺
Bebeğim ekledim 2 hafta önce sen erkeğe benzettin . Biriside usg net değil dedi. Ben nubu nu farkedemedim çocuğun pek anlamıyorum ya . Doktor bile yanılıyor onu kastettim burdaki tahmine göre parti yapmam zaten
Çok hareketli değildi o yüzdem göremedi doktor biraz inatçı bebe sanırım annesi gibi

Amin sagolun hayırlı olsun .sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin allahım kuzucugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…