dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Aynen hatırladım erkek gibi

Arkadaşlar merhaba sırf cinsiyet tahmini için üye oldum benim bebeğime de yorum yapabilir misiniz

Eklentiler

• ED249F6B-93B8-4566-9E3C-D089DBF99856.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 46
Ya bana da 14 te iki ayrı doktor erkek dedi, 16+5 te tekrar farklı bir doktor erkek dedi bu girdiğim 3 farklı doktora da aynı gun içinde 2 ser kere girdim yani toplamda 6 kez girdim bana da gösterdiler hatta organı ama bende de yanılma olur mu ki
14-16 haftalarda çok küçük degil nasıl yanılmışlar anmadım gönlünüz kızmı istiyordu

Sanmam canım yanılsın dr benim doktor 17+ sa ikizlerime kız dedi oyle oldu oysa 30 dkk önce başka devlette dr göremiyorum dedi benim dr direk kız ikisi dedi

Nub ve kafa yapısı erkek canım tabikide yanılabilirim bizler anlık görüntüsünü yorumluyoruz dr daha detaylı bakıyor hayıtlısı olsun sizin için gönlünüzdeki olsun inşallah
Kafa yapısımı benziyor yoksa nubunumu gördünüz ☺☺

Arkadaşlar merhaba sırf cinsiyet tahmini için üye oldum benim bebeğime de yorum yapabilir misiniz
Nub olmaz artık 11 ve 12 hafta olmalı 13 haftadan sonra ya pıpı ya pıtış oluyor ben sekil olarak kız gibi diyorum kibar duruyor

Kizimda var oglumda kuzum hic farketmiyordu ama erkek dedikleri icin hep erkege alistirdim kendimi hep erkek kiyafetleri baktim simdi bir afalladim
Aynen haklısın sonrada erkek dogurma bakim senin drlara guvenim kalmadı sen hala guveniyormusun dermişim

Aynen haklısın sonrada erkek dogurma bakim senin drlara guvenim kalmadı sen hala guveniyormusun dermişim
Valla onu bunu bilmem ama ben ramzi teorisibe guvenicem artik doktorum 7 haftalikken bir teori var plasenta saga yerlesirse kiz soldaysa erkek sizinki sagda duruor bakalim tutacak mi demisti o tuttu

Valla onu bunu bilmem ama ben ramzi teorisibe guvenicem artik doktorum 7 haftalikken bir teori var plasenta saga yerlesirse kiz soldaysa erkek sizinki sagda duruor bakalim tutacak mi demisti o tuttu
Benım ikizler soldaydı ramzi ye göre erkekti kızlarım ama ikisi kız slvesterde ikisine erkek dedi ramzi de her kezde gecerli degil sanırım o teori

Merhaba
7 haftalıkken bebeğinin kesesi sağda mıydı sol da mı
bi de cinsiyeti belli oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…