Ay evet iki defa erkek dediler bu kez yanlis gormusum demek olabilior dedi bende şok yasadim ilk andaNasıl yaaay ben sok suan canım, sana kesin erkek dememiş miydi
Evet kuzum iki defa erkek dedi sonra kiz dediHayırlı olsun canım en son özelden yazdığında doktor erkek demişti sana şimdi kız mı dedi
Aynen hatırladım erkek gibiBebeğim ekledim 2 hafta önce sen erkeğe benzettin . Biriside usg net değil dedi. Ben nubu nu farkedemedim çocuğun pek anlamıyorum ya . Doktor bile yanılıyor onu kastettim burdaki tahmine göre parti yapmam zaten
Çok hareketli değildi o yüzdem göremedi doktor biraz inatçı bebe sanırım annesi gibi
Eki Görüntüle 2276803
Kacıncı haftalarda erkek dedi canım kesin demiş miydi bir de,, kız oldugu tam olarak kacıncı haftada kesinleştiEvet kuzum iki defa erkek dedi sonra kiz dedi
14 ve 16. Haftada erkek dedi kuzum simdi 18 de kiz dediKacıncı haftalarda erkek dedi canım kesin demiş miydi bir de,, kız oldugu tam olarak kacıncı haftada kesinleşti
14-16 haftalarda çok küçük degil nasıl yanılmışlar anmadım14 ve 16. Haftada erkek dedi kuzum simdi 18 de kiz dedi
14-16 haftalarda çok küçük degil nasıl yanılmışlar anmadımgönlünüz kızmı istiyordu
Kafa yapısımı benziyor yoksa nubunumu gördünüzAynen hatırladım erkek gibi
KAç haftalık haftalık nub için 11-12 hafta olmalıArkadaşlar merhaba sırf cinsiyet tahmini için üye oldum benim bebeğime de yorum yapabilir misiniz
Sanmam canım yanılsın dr benim doktor 17+ sa ikizlerime kız dedi oyle oldu oysa 30 dkk önce başka devlette dr göremiyorum dedi benim dr direk kız ikisi dediYa bana da 14 te iki ayrı doktor erkek dedi, 16+5 te tekrar farklı bir doktor erkek dedi bu girdiğim 3 farklı doktora da aynı gun içinde 2 ser kere girdim yani toplamda 6 kez girdim bana da gösterdiler hatta organı ama bende de yanılma olur mu ki
Kafa yapısımı benziyor yoksa nubunumu gördünüz ☺☺
13+3 günlük canım yaaa yani nub için büyük Benim kiKAç haftalık haftalık nub için 11-12 hafta olmalı
Nub olmaz artık 11 ve 12 hafta olmalı 13 haftadan sonra ya pıpı ya pıtış oluyor ben sekil olarak kız gibi diyorum kibar duruyorArkadaşlar merhaba sırf cinsiyet tahmini için üye oldum benim bebeğime de yorum yapabilir misiniz
Benim kızımda da 16 da kız dedi degişmedi canım ama inşallah degişmez ya kendimi baya alıstırdım çünküSanmam canım yanılsın dr benim doktor 17+ sa ikizlerime kız dedi oyle oldu oysa 30 dkk önce başka devlette dr göremiyorum dedi benim dr direk kız ikisi dedi
Kizimda var oglumda kuzum hic farketmiyordu ama erkek dedikleri icin hep erkege alistirdim kendimi hep erkek kiyafetleri baktim14-16 haftalarda çok küçük degil nasıl yanılmışlar anmadımgönlünüz kızmı istiyordu
Aynen haklısın sonrada erkek dogurma bakimKizimda var oglumda kuzum hic farketmiyordu ama erkek dedikleri icin hep erkege alistirdim kendimi hep erkek kiyafetleri baktimsimdi bir afalladim
Valla onu bunu bilmem ama ben ramzi teorisibe guvenicem artikAynen haklısın sonrada erkek dogurma bakimsenin drlara guvenim kalmadı sen hala guveniyormusun dermişim
Benım ikizler soldaydı ramzi ye göre erkekti kızlarım ama ikisi kız slvesterde ikisine erkek dedi ramzi deValla onu bunu bilmem ama ben ramzi teorisibe guvenicem artikdoktorum 7 haftalikken bir teori var plasenta saga yerlesirse kiz soldaysa erkek sizinki sagda duruor bakalim tutacak mi demisti o tuttu
MerhabaValla onu bunu bilmem ama ben ramzi teorisibe guvenicem artikdoktorum 7 haftalikken bir teori var plasenta saga yerlesirse kiz soldaysa erkek sizinki sagda duruor bakalim tutacak mi demisti o tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?