- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
İnşallah dediğiniz gibi olur kızım olsun çok istiyorumNub olmaz artık 11 ve 12 hafta olmalı 13 haftadan sonra ya pıpı ya pıtış oluyor ben sekil olarak kız gibi diyorum kibar duruyor
Erkek gibi geldi banaMerhaba arkadaşlar, 11+2 yiz nub görünmüyor gibi, dün usg sırasında eşim fotoğraf çekmiş ekrandan cinsiyet tahmininiz varmı? Teşekkürler.
Erkek gibi geldi bana
Allah askina banada yorum yapin catlicam meraktan yoksa 12+4 cook hareketliydi bi saniye durmadi minigim dr bile sasirdi anca bunu cekebildiNub olmaz artık 11 ve 12 hafta olmalı 13 haftadan sonra ya pıpı ya pıtış oluyor ben sekil olarak kız gibi diyorum kibar duruyor
Lutfen banada tahminde bulunun lutfeeeennnn 11+4 cok hareketliydi dr ancak bunu yakalayabildiBaşka usg varsa tahmin ederiz cnm biz tahmin ediyoruz tutanda var tutmayanda rabbim gönlündekini saglıkla nasip etsin inşallah ögrenince yazarmısınız kaç haftalık bebegin
Ama bebekler degil kuzum plasenta bebekler ultrason resmini buraya atmistim bana da solda duruor erkek dedilerBenım ikizler soldaydı ramzi ye göre erkekti kızlarım ama ikisi kız slvesterde ikisine erkek dedi ramzi deher kezde gecerli degil sanırım o teori
Kese degil plasenta sagdaydi ve bebek kız sol erkek sag kizmisMerhaba
7 haftalıkken bebeğinin kesesi sağda mıydı sol da mı
bi de cinsiyeti belli oldu ?
Canim buralardasin banada bir yorum yaparmisin lutfen cok rica ediyorum cunku cok merak ediyorum ilki 7 digeri 9 sonuncusu 11 haftalikAma bebekler degil kuzum plasenta bebekler ultrason resmini buraya atmistim bana da solda duruor erkek dediler
Kız gibiAllah askina banada yorum yapin catlicam meraktan yoksa 12+4 cook hareketliydi bi saniye durmadi minigim dr bile sasirdi anca bunu cekebildi
Nuba goremi tahmin ettiniz acaba tesekkur ederim cevabiniz icinKız gibi
Şekline göre kuş gibi geldi nub tan anlamıyorumNuba goremi tahmin ettiniz acaba tesekkur ederim cevabiniz icin
Kafa yapısına göre erkek diyorumEki Görüntüle 2277265 Kızlar bi bakar mısınız sizce nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?