dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

12+3

Eklentiler

• 43FEF204-9141-4E51-B150-9E06FE2C8969.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 59
Kız bence de okadar isterdim ki bi kızım olsun sen cok şanslısın Canım benm iki oğlum var belki kısmet olur dua et bans

Kız bence de okadar isterdim ki bi kızım olsun sen cok şanslısın Canım benm iki oğlum var belki kısmet olur dua et bans
Bende erkek olsun cok istedim bu kiz istemiyorum anlamina gelmez yine cok sevindin 1 kizim var 10 erkege degismem ama iste esim cok istedi erkek olsun onu cook seviyorum birde sole bisey vardi kendi aramizda konusuyorduk dedik buda erkek olursa 1 kiz 1 erkek yeter belkide o yuzden buda kiz oldu rizki vardi gelecekti geldi kismet 3.ye Allah bana bir erkek sanada kiz nasip etsin Insallah ve tum isteyenlere gonlundekini nasip etsin aminn..

Bu ultrasonda 9 haftalık canım :)

ay hadi bakalım pazartesi belli olcak inşallah gösterirse tabi :)
Önceki usg erkek demiştim erkekte kalıyorum son usg 9 haftalık olana net degil kız gibi demiştim ama 13 haftanızda erkek olarak yorumumu kapattım

İnşallah canım Rabbim nasip eder

Merhaba kızlar burada sormayı unutmuşum bi tahminde bulunabilir misiniz bana da? 9+2 bu ultrasonum

Yanılma olurmu bilmiyorumm dün zor gösterdi benim yaramaz 4 boyutluda görene kadar inanamıcam sanırım Cinsiyet partimizi dün yaptık ve İkra, meltem dediğiniz gibi erkek

Yanılma olurmu bilmiyorumm dün zor gösterdi benim yaramaz 4 boyutluda görene kadar inanamıcam sanırım Cinsiyet partimizi dün yaptık ve İkra, meltem dediğiniz gibi erkek ☺
Ben 12 haftasın da erkek dedim 16 da zaten nub olmaz saglıkla gelsin paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…