dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar nolur anlayan yazsın. 12 haftalık bebeğim. Cinsiyeti nedir sizce nuba göre

Eklentiler

• IMG_20190628_113445.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20190628_113441.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20190628_113434.webp
    33 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20190628_112943.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 47
12.haftada dr kiza benzetti %75 kiz dedi 16.haftada kesin soylerim dedi bugun gittim yine kiz gibi ama kesin soyleyebilmem icin 3 hafta sonra gel dedi 13.haftamdayim . ultrasonda bu sen anliyomusun nub tan burda yana donuk ama nubu paralel gibi sanirim az cok cozdum ben bu isi :)

Eklentiler

• 20190628_151338.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 20190628_151348.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 41
Canım ben nubtan hiç anlamıyorum malesef. Başka çocuğun var mı. Bide 2 boyutlu ultrasonda baktıylarsa yanılmış olabilirler

Canım ben nubtan hiç anlamıyorum malesef. Başka çocuğun var mı. Bide 2 boyutlu ultrasonda baktıylarsa yanılmış olabilirler
Allah bağışlasın Çok tatlı dünyalara değer bir kızım var Bu ikinci bebeğim bana sorsan Ben hep kız isterim ama esimin gonlunde bir erkek var kismet belki 3.de tuttururuz :)

Allah bağışlasın Çok tatlı dünyalara değer bir kızım var Bu ikinci bebeğim bana sorsan Ben hep kız isterim ama esimin gonlunde bir erkek var kismet belki 3.de tuttururuz :)
Canım benim de 1 kızım vardı ikincime 17 haftaya kadar hep kız dediler. Sonra 4 boyutlu ultrasonda erkek olduğunu öğrendik. Şuan 3.ye hamileyim eşim yine erkek istiyor hayırlısı olsun. Seninde bi oğluşun olur inşallah

Buarada oğluma nubda da kız demişlerdi. Yani umudunu kesme canım. 4 boyutlu ultrasonda kesin gibi bişey oluyo

Ay Insallah gulum ya iki cicegin kokusunuda tattirsin Allahim bana ve tum isteyenlere ben istedigim icinmi bilmem icime hep erkek doguyor ama dr kiz dedi diye kiza yoneldim bakalim hakkimizda hayirlisi neysr o olsun canin Allahim bizleri evlatlarimizdan guldursun Insallah

Canım devlet hastanesi mi bakıyor
Evet canim ama ilk olarak bana kiz diyen ozel hastanede uzman bir dr du ama net soyleyebilmem icin 16haftayi bekleyelim dedi ilk kizimda da bu dr kiz dedi kemik yapisina ve kizim oldu bugün Devlet Hastanesi'ne gittim oradaki Doktor da ne dedi biliyor musun bu işler hiç belli olmaz 9 ay kız deriz erkek doğar 9 ay erkek deriz kız doğar Hayat Mucizeler ve sürprizlerle dolu dedi Çok tatlı bir doktor Ben her ikisine de hazırlıklıyım artık Allah hayırlısını sağlıklısın versin Bana ve değer bilecek herkese Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…