Bende 13+4 ken gittim Dr erkek dedi ama daha erken bizin içimizdeki ama kız diyor sizceCanım, nub diosunuz ta bende onu öle sanmıstımayakları fln dediler ondan :) mutlaka öğrendiğimde yazıcam cnm cok tsk ederim herkese
Bende erkek diyorum CanımBende 13+4 ken gittim Dr erkek dedi ama daha erken bizin içimizdeki ama kız diyor sizce Eki Görüntüle 2282743
Nereden anlaşılıyor canım erkek olduğuBende erkek diyorum Canım
Ben kafa yapısına bakıyorum Canım baştan kız gibi geldi ama son kararım erkek bakalım netleşince ne çıkacak Rabbim gönlündekini nasip etsinNereden anlaşılıyor canım erkek olduğu
Kaç haftalık sanki kız gibi nub paralel gibi
AY hadi inşallah çok teşekkür ederimCanım dikkatli baktım sanki kız gibi baştan erkek diye düşündüm ama kız son kararım
Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım hayırlısı neyse o olsunBen kafa yapısına bakıyorum Canım baştan kız gibi geldi ama son kararım erkek bakalım netleşince ne çıkacak Rabbim gönlündekini nasip etsin
Vallahi çok anlamam Ama yukarı doğru bir çıkıntı var sanki erkek gibi geldi bana gönlündeki olsunKızlar nolur anlayan yazsın. 12 haftalık bebeğim. Cinsiyeti nedir sizce nuba göre
Seninki belli oldu mu canım. Sen kaç haftalıktınVallahi çok anlamam Ama yukarı doğru bir çıkıntı var sanki erkek gibi geldi bana gönlündeki olsun
Canım ben nubtan hiç anlamıyorum malesef. Başka çocuğun var mı. Bide 2 boyutlu ultrasonda baktıylarsa yanılmış olabilirler12.haftada dr kiza benzetti %75 kiz dedi 16.haftada kesin soylerim dedi bugun gittim yine kiz gibi ama kesin soyleyebilmem icin 3 hafta sonra gel dedi 13.haftamdayim . ultrasonda bu sen anliyomusun nub tan burda yana donuk ama nubu paralel gibi sanirim az cok cozdum ben bu isi :)
Allah bağışlasın Çok tatlı dünyalara değer bir kızım var Bu ikinci bebeğim bana sorsan Ben hep kız isterim ama esimin gonlunde bir erkek var kismet belki 3.de tuttururuz :)Canım ben nubtan hiç anlamıyorum malesef. Başka çocuğun var mı. Bide 2 boyutlu ultrasonda baktıylarsa yanılmış olabilirler
Canım benim de 1 kızım vardı ikincime 17 haftaya kadar hep kız dediler. Sonra 4 boyutlu ultrasonda erkek olduğunu öğrendik. Şuan 3.ye hamileyim eşim yine erkek istiyor hayırlısı olsun. Seninde bi oğluşun olur inşallahAllah bağışlasın Çok tatlı dünyalara değer bir kızım var Bu ikinci bebeğim bana sorsan Ben hep kız isterim ama esimin gonlunde bir erkek var kismet belki 3.de tuttururuz :)
Buarada oğluma nubda da kız demişlerdi. Yani umudunu kesme canım. 4 boyutlu ultrasonda kesin gibi bişey oluyoCanım benim de 1 kızım vardı ikincime 17 haftaya kadar hep kız dediler. Sonra 4 boyutlu ultrasonda erkek olduğunu öğrendik. Şuan 3.ye hamileyim eşim yine erkek istiyor hayırlısı olsun. Seninde bi oğluşun olur inşallah
Ay Insallah gulum ya iki cicegin kokusunuda tattirsin Allahim bana ve tum isteyenlere ben istedigim icinmi bilmem icime hep erkek doguyor ama dr kiz dedi diye kiza yoneldim bakalim hakkimizda hayirlisi neysr o olsun canin Allahim bizleri evlatlarimizdan guldursun InsallahCanım benim de 1 kızım vardı ikincime 17 haftaya kadar hep kız dediler. Sonra 4 boyutlu ultrasonda erkek olduğunu öğrendik. Şuan 3.ye hamileyim eşim yine erkek istiyor hayırlısı olsun. Seninde bi oğluşun olur inşallah
Canım devlet hastanesi mi bakıyorAy Insallah gulum ya iki cicegin kokusunuda tattirsin Allahim bana ve tum isteyenlere ben istedigim icinmi bilmem icime hep erkek doguyor ama dr kiz dedi diye kiza yoneldim bakalim hakkimizda hayirlisi neysr o olsun canin Allahim bizleri evlatlarimizdan guldursun Insallah
Evet canim ama ilk olarak bana kiz diyen ozel hastanede uzman bir dr du ama net soyleyebilmem icin 16haftayi bekleyelim dedi ilk kizimda da bu dr kiz dedi kemik yapisina ve kizim oldu bugün Devlet Hastanesi'ne gittim oradaki Doktor da ne dedi biliyor musun bu işler hiç belli olmaz 9 ay kız deriz erkek doğar 9 ay erkek deriz kız doğar Hayat Mucizeler ve sürprizlerle dolu dedi Çok tatlı bir doktor Ben her ikisine de hazırlıklıyım artık Allah hayırlısını sağlıklısın versin Bana ve değer bilecek herkese AminCanım devlet hastanesi mi bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?