mrb sizi rahatsız ediyorum, rica etsem yorum yaparmısınız 11 haftalıkCanım kız bu minnoş nub paralel
13 + da nub olmaz canım 11 hafta varmı nette degil usg içimden erkek demek geçti
13 + da nub olmaz canım 11 hafta varmı nette degil usg içimden erkek demek geçti
Usg net degil kaç haftalık burda kız gibi duruyorEveet bunlar daha eski ultrason görüntüleriii tahminlerii alabilirmymm meraktan çatlamadan
Ayyy Canım amin inşallah iki oğlum var bi kızım olsun çık isterim nasip artık sizlerin duasıyla inancım artıyo o kadar cok dua eden arkadaş oldu ki sağolsun lar Rabbim nasip ederse bende paylaşırım inşallahTşkr ederiz. Galiba sizde kız istiyordunuz, RABBİM sizede sağlıklı nur topu gibi bir kız nasip etsin. Sağlıcakla kalın
Bence kız bu bebişEveet bunlar daha eski ultrason görüntüleriii tahminlerii alabilirmymm meraktan çatlamadan
Erkek diyorum doktorun yorum yapmıştır diye tahmin ediyorumBide bizimkine bakarmısınız Eki Görüntüle 2282662 şimdiden teşekkürler
Kaç haftalık sanki kız gibi nub paralel gibiBide bizimkine bakarmısınız Eki Görüntüle 2282662 şimdiden teşekkürler
ALLAHIN yanında çok cnm. İnşlh RABBİM gönlüne göre verir sağlıcakla kalAyyy Canım amin inşallah iki oğlum var bi kızım olsun çık isterim nasip artık sizlerin duasıyla inancım artıyo o kadar cok dua eden arkadaş oldu ki sağolsun lar Rabbim nasip ederse bende paylaşırım inşallah
Canım dikkatli baktım sanki kız gibi baştan erkek diye düşündüm ama kız son kararımErkek diyorum doktorun yorum yapmıştır diye tahmin ediyorum
Usg net degil kaç haftalık burda kız gibi duruyor
Bence kız bu bebiş
Hayırlı evlat olsun sonucu yaz bizeBu ultrasonda 9 haftalık canım :)
ay hadi bakalım pazartesi belli olcak inşallah gösterirse tabi :)
Hayırlı evlat olsun sonucu yaz bize
İnşallah gönlündeki olur bende hayırlı bi közüm olmasını cok isterim Rabibm nasip etsin ikimize deSağolasınn canım tamam mutlaka yazarım :) ama ikinizde kız dediniz umutlandım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?