dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Arkadaşlar bişi sorucam biz ikili test için gittiğimizde 11+1 dik ultrasonda 11+6 çıktı nub yoktu kaçıncı haftada cinsel organa dönüşüyor tam olarak ben kız istiyorumda bu durumda hiç çıkıntı olmaması kız değilmidir sizce lütfen bilen yardımcı olabilirimi şimdiden teşekkürler 😊

Canım 12. Haftadan sonra olgunlaşmaya başlıyor 16. Hafta sanırım tam olarak öğrenebilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkek olabilir canim

canım daktor pipi göremedi ve kıza benzetti.kesin demedi. ama ben erkek demesini bekliyordum.şaşaırdım[/QUOTE]

Kaç haftalık olduğunuz canim yeni görüntüler yokmu erkek demisim ama emin olarak dememisim bacak arasini gorebildimi Dr göremeyince de kiz diyo bazilari

Tekrar merhaba arkadaşlar,

Bugün yavrumun ikili testini yaptırdık, Allah'a şükürler olsun normal çıktı.

Resimleri ekte. Doktor bi tahminde bulundu, bakalım sizlerin yorumu ne olacak. Normalde 11+5 ama 12+1 olarak gözüküyor.

Son düzenleme:

Nubunu göremedim canim karisik okisim emin olmayarak erkek diyorum

Nubunu göremedim canim karisik okisim emin olmayarak erkek diyorum

Teşekkürler canım. Doktor da göbek kordonu denk geliyor net gözükmüyor ama Erkeğe benziyor demişti.

Benim ilk çocuğum olacak Allah kısmet ederse, sağlıklı olsunda yeter bana.

Çok teşekkür ederim tekrar dan, 2,3 hafta sonraki görüntülere bakacağız artık :)

canım daktor pipi göremedi ve kıza benzetti.kesin demedi. ama ben erkek demesini bekliyordum.şaşaırdım

Kaç haftalık olduğunuz canim yeni görüntüler yokmu erkek demisim ama emin olarak dememisim bacak arasini gorebildimi Dr göremeyince de kiz diyo bazilari[/QUOTE]
canım evet pipi göremiyorum dedi bu yüzden kıza benzetti şimdi 15 haftalıkım gittiğimde 13+4 tüm.hayıorlısı inşallah bu saatten sonra pipi gözükürse çok sevinicem.tabi öncelikle sağlıklı sıhatli olsun.

Kaç haftalık olduğunuz canim yeni görüntüler yokmu erkek demisim ama emin olarak dememisim bacak arasini gorebildimi Dr göremeyince de kiz diyo bazilari
canım evet pipi göremiyorum dedi bu yüzden kıza benzetti şimdi 15 haftalıkım gittiğimde 13+4 tüm.hayıorlısı inşallah bu saatten sonra pipi gözükürse çok sevinicem.tabi öncelikle sağlıklı sıhatli olsun.[/QUOTE]

Kizinmi var canim senin nasip iste iki farklı meyveden herkes ister Allah ikisinden de saglikla nasip etsin isteyen herkese benimde iki kizim var ikincinin kiz olduğunu öğrendiğimde nedense burukluk yasadim ama doğunca emin ol çok farklı oluyor hicbiseye degismem kizimi iyikide kizim olmuş sansli hissediyorum kendimi ve zamanında öyle düşündüğüm için vicdan azabi cekiyorum aklima geldikce .oyle masumki Allah acilarini göstermesin

Kizlar oniki haftalikken cekildi bunlar su anda 16 oldum hala soylemedi doktor.gorememis bakalim siz gorebilcek misiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406874625244.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 113
  • $1406874642213.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 115
Bildigin pipi:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406944158987.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 109
Eki Görüntüle 1206575

Merhaba arkadaşlar 2. Bebeğime hamile kaldığımdan bu yana bu forumu takip ediyorum. Bugün 11+4 günlüğüz ve miniğimin ultrason görüntüsü böyle. Açıkçası bana kız gibi geliyor ama bu konuda uzman olan sizsiniz:)) yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar birde benim bebişime bakın bakalımmmm :) Dün doktora gittik 10+3 günlük 2 hafta sonra 2li test yapılcak ve doktor büyük ihtimal cinsiyeti belli olur dedi..Ama herkes gibi bende çok merak ediyorum tabi öncelikle beden ve zihin sağlığı ama insan hep merak eder ya :) yorumları bekliyorum şimdiden teşekkürlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…