dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Evet canım adın yanlış yazmısim pardon.erkek gibi geldi bebis bana

Çok teşekkür ederim cnm Allah hepimizinkileri sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah😊
Bir kızım var birde erkek olursa çok mutlu olurum tabii:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
slm kızlar bende görüntü net ama ben karar veremedim çıkıntının hangisi olduğuna
bide siz bakın istedim 12+1deyiz biz

Eklentiler

• $IMG_5323.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 109
slm kızlar bende görüntü net ama ben karar veremedim çıkıntının hangisi olduğuna
bide siz bakın istedim 12+1deyiz biz
Eki Görüntüle 1208423

buarada resimden bi tahminim yok ama kıpırdadıgını ultrasonda gordugum ilk gün erkek gibi hissettim miniği
sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyorum tabiki sonucta ilk bebişim

arkadaşlar aranızda yeniyim 5 yaşında bi oğlum var 15+2 haftalık ta bebek bekliyoruz görünce dayanamadım bide benimkilere baksanız ama yüklemede hata oluşuyor ne yapabilirim

Eklentiler

• $20140804_221622.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 114
  • $20140804_221607.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 102
Dr tahminde bulunmadimi?

Seninde haftan ilerde dr bisi demedimi? Seninkini kiza benzettim ben

önce erkek dedi sonra başka doktor kız dedi kafama takıldı gene gittim erkek dedi başka doktor özellikle sordum erkek dedi dün kontrole gittim bacakları kapalı dedi çok kararsız kaldım sence kızmı ilk ultrason kağıdında nuba göre erkek demişlerdi ama artık bende şaşırdım benimle olan herkes öğrendi

[QUbOTE=trbgnlmrt;36313268]lütfen banada bir yorum yaparmısınız 2 hafta sonra öğrenirsin dedi doktor ama ben çok merak ediyorum[/banda bi tahmin bekliyorum hadi hanımlar lütfen

Selam kizlar 14 haftadayiz. Tahminleriniz nedir?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…