Eki Görüntüle 1201819 15 haftalık doktor bı tahmınde bulundu sızce nedır bebegımn cınseyetı..
Eki Görüntüle 1201819 15 haftalık doktor bı tahmınde bulundu sızce nedır bebegımn cınseyetı..
Bir arkadaş da bariz erkek dedi ay çok arada kaldım 😊 ben goremiyorum nubu ya 😕saol canım yorumun için 😘
Ogrenirsen veya başka foto alirsan koy mutlaka haberdar et bakalim hangimiz bilmiş olcaz
Bir arkadaş da bariz erkek dedi ay çok arada kaldım 😊 ben goremiyorum nubu ya 😕saol canım yorumun için 😘
Ogrenirsen veya başka foto alirsan koy mutlaka haberdar et bakalim hangimiz bilmiş olcaz
6 agustosta 2 li teste giricez bi foto daha alirim umarim gonderitim hemen 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Banamı dedınz zeynep hanım pardon anlamadımm,
Tamam canim bekliyorum hatta sen emin olarak erkek dwmistin bilsin veya bilemedin diye yaz malum unutuyorum ne dediğini bide telden girince bulmak zor oluyor hayirli ramazanlar
Buna da yorum yapabilir misiniz acaba bebeğim kız mı erkek mi?Eki Görüntüle 1194602
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bide resimler hic net degil hicbisi belli degil gozukmuyor
Fatosum nasilsin bebis nasil ne kadar kaldi doğumuna
Cok sukur tatlim iyiyiz hala gelmedi bebis. Carsamba aslinda ama tik yok suan..
Senden naber ela nasil?[/QUOT
Son günler çok zor geçer benim kz gibi 42de gelecek herhalde yerlerini çok sevdiler ela iyi teyzesi iki aylik olduk dün buyuyoruz iste yavaş yavaş ama çok uykusuz zombilestim bende artik
oglum olacakmis
Hayirli odun canim bilebildikmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?