dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Merhaba arkadaşlar benim bebegim daha çok minnak :) ultrason görüntüsüne göre 9 haftalık burda belki anlayan biri yorum yapar.Saglıklı olsunda farketmez ama yinede meraktan çatlayacagım :)
ha birde benim oglumun 9 haftalık ultrason resmine çok bnziyor hatta bi an o sandım bnmkide kesenin solunda ve duruşu vucudun şekli aynı

Kızlar benim bebişim burda 10+4 lütfen benimkimizde yorumlarmısınız meraktan ölecek :)

Eklentiler

• image.webp
    270,4 KB · Görüntüleme: 149
[/QUOTE="spekgoz, post: 36980838, member: 193102"]Bizimki kız mı erkek mi sizce? Bi baksanız kızlar[/QUOTE]
Bizimkine de baksanız bi

erkek...

9 haftalık bi bebegin bu kadar iri ve hemn hemn vucudunun şekillenmesi erkek olmasıyla açiklanabilir bnm tahmnlerim genelde tutar canim hayırlısı bnmde iki oglum var kndiminkileride bilmiştim ultrason resimlerinden
öncelikli saglıklı ve hayırlısı olsun tabiki ama benim bebik son rgl tarihine göre ordA 10 haftalık ama doktor ölüçüsüne göre 9 haftalık hemen hemen dedi geç yumurtlamışm.

kizlar 11 hafta 6 gunlukken
tahminlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• 20140925_165234.webp
    94,3 KB · Görüntüleme: 156
Mrb arkadaşlar benim de fotoyu bakip bi yorum yaparmisiniz.?

Eklentiler

• 20140926_205909.webp
    132,3 KB · Görüntüleme: 148
teyzeleri 19haftalığız bizimde belli (eltimin) sanırım devlet hastanesi solwmiyor sizde bir el atıverseniz kızlar? Allahım hepinizin kucagında gostersın inş.

Eklentiler

• WP_20140922_008.webp
    123,5 KB · Görüntüleme: 151
canım ama bana güvenip de erkek deme nubcu diilim ama sanki erkeğe benzettim benimki de böleydi çünkü :)
yok canım doktorda göremiyorum dedi.yani göstermedi kendini minişim.1ay sonra gidecegiz ozaman belli olur.Erkek olsun kız olsun saglıklı olsundaseninde miniğine masallah ögrenince yazacagım insallah sonucu

merhaba arkadaşlar bende kendi bebeğimin nubunu paylaşıp sormustum burada 1 kız 1 erkek diyen olmuştu meraklı bir anne adayı olunca doktora da sordum evettt bakkkıınnn nub teorisine göre kesin kız dedi ve gönderdi bizi bilmiş bilmiş bir dahaki gittiğimizde penis oluşmuş dedi yuvarlak içine alarak ve ekledi %100 erkek 99 bile demiyorum.. yani vesselam heyecanınızı anlıyorum ama tecrübeli bilmiş doktorum bile yanıldı bu nub işi çocuk düzse aşağıda u şeklinde gibiyse yukarıda oluyor onlar bile yanılabiliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…