ha birde benim oglumun 9 haftalık ultrason resmine çok bnziyor hatta bi an o sandım bnmkide kesenin solunda ve duruşu vucudun şekli aynıMerhaba arkadaşlar benim bebegim daha çok minnak :) ultrason görüntüsüne göre 9 haftalık burda belki anlayan biri yorum yapar.Saglıklı olsunda farketmez ama yinede meraktan çatlayacagım :)
öncelikli saglıklı ve hayırlısı olsun tabiki ama benim bebik son rgl tarihine göre ordA 10 haftalık ama doktor ölüçüsüne göre 9 haftalık hemen hemen dedi geç yumurtlamışm.erkek...
9 haftalık bi bebegin bu kadar iri ve hemn hemn vucudunun şekillenmesi erkek olmasıyla açiklanabilir bnm tahmnlerim genelde tutar canim hayırlısı bnmde iki oglum var kndiminkileride bilmiştim ultrason resimlerinden
seninki kıza benziyorBurda da 7 haftalık
bu resimde de erkek bilemedimkiKızlar benim bebişim burda 10+4 lütfen benimkimizde yorumlarmısınız meraktan ölecek :)
Zaten tam ortadaydım canım sende yine beni tam ortada bıraktın :)bu resimde de erkek bilemedimki
Benim bebeğim nub unda bakabilir mısınız kızmı erkek mi
hayatım ben erkeğe benzettimkizlar 11 hafta 6 gunlukken
tahminlerinizi bekliyorum
tesekkürler canım merak ediyorum pipilimi cimcimemi diye.saglıklı olsunda tesekkürlerhayatım ben erkeğe benzettim
canım ama bana güvenip de erkek deme nubcu diilim ama sanki erkeğe benzettim benimki de böleydi çünkü :)tesekkürler canım merak ediyorum pipilimi cimcimemi diye.saglıklı olsunda tesekkürler
yok canım doktorda göremiyorum dedi.yani göstermedi kendini minişim.1ay sonra gidecegiz ozaman belli olur.Erkek olsun kız olsun saglıklı olsundacanım ama bana güvenip de erkek deme nubcu diilim ama sanki erkeğe benzettim benimki de böleydi çünkü :)
benim detaylu usg de gössterdi inş benim kadar beklemezsinyok canım doktorda göremiyorum dedi.yani göstermedi kendini minişim.1ay sonra gidecegiz ozaman belli olur.Erkek olsun kız olsun saglıklı olsundaseninde miniğine masallah ögrenince yazacagım insallah sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?