dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

kızlar benim miniğimede bir tahminde bulunun ablaları cok merak ediyorum:)11 hafta 6 günlükken 3 hafta sonra yine gidecegiz ozaman netlesirse yazarım doktor tahminde bulunmadı göstermiyo dedi

Eklentiler

• 20140925_165234.webp
    94,3 KB · Görüntüleme: 168

Benim bebiş te cinsiyetini göstermedi daha.tam net değil burda bi tahminde bulunabilir misinz? 12+3 günlüğüz burada

Bana erkek dedi doktor. Asıl bayramdan sonra doktora gidince anlarız, bakıldığında küçüktü çünkü. O resmi gören kız diyor ama benim gibi. Yalnız Erkek gibi karnım zaten hiç yayvan değil.
benmde karnım sipsivriydi kzımda iddiaya girenler bile vardı erkke diye o bebeğin pozisyonuna bağlı

benmde karnım sipsivriydi kzımda iddiaya girenler bile vardı erkke diye o bebeğin pozisyonuna bağlı
Haftaya doktora gideriz bakalım yine erkek derlerse kesinleşmiş olur. Tabi canım halk inanışı zaten yayvan ya da sivri karına göre cinsiyet belirlemek ama doktor da erkek deyince örtüştü sanki. Sana da daha önce erkek mi demişlerdi peki?

en başından beri kız dediler doktor dediği halde iddiaya giren vardı eltimin iki oğlu var onun da yayvandı :)

Burası aktıflesmıs =) bende tekrar yukleyeyım dedım bebıs burada 11 haftalık teyzelerı siz nub teorısı tahmınlerını yapın bende sıze doktorların tahmınlerını soyleyecegım

Eklentiler

• 2014-10-08 11.45.00.webp
    9 KB · Görüntüleme: 221
bu usg goruntusunden banada oyle gelmıstı ve dr erkek tahmın etmıstı zaten bu haftada sonralarıda gostermedı bıdaha kesınlestıremedık =) bayramda baska bı dr da kesın kız dedi=))
masallah canim 16.haftada ogrendiniz demi.bizde 2 hafta sonra gidecegiz merak icindeyim

masallah canim 16.haftada ogrendiniz demi.bizde 2 hafta sonra gidecegiz merak icindeyim

Aynen 16. haftada ogrendık ama kendı doktorumdan da duymak ıstıyorum=) gozumlede gormedıgım bıseye pek ınanmayanlardanım yanı bu ben gormedıkten sonra erkekde dese kızda tam heh budur dıyemıyorum gostersınler bana bak burda dıye =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…