huhu kımse yokmuuubanada bı yorum yapabılırmısınız 13+3 gunlukken acıldekı doktor kızın olcak dedı tam bacak arasından goruntusu yok ama benzetebılırsenız sevınırım
bugun kendı doktorumada soyledım acil doktorunun kız dedıgını net bişey dıyemem ama kız gıbı duruyo buyuk ıhtımal kız olcak dogru soylemıs acıldekı doktor dedı hayırlısı Allahtanbizimkiside yorumsuz kaldı
11 hafta çok riskli ama bence kızEki Görüntüle 1315449 lütfen benim bebisimede bakarmisiniz 11 hafta 4 günlük.
nub görünmüyo cnm burdaKızlar selam ben bu resimde nub bakındım ama göremedim siz ne dersiniz bebişin cinsiyetine ?12+3 günlüktü buradaEki Görüntüle 1315542
nub görünmüyo cnm burda
bence kesin kızbanada bı yorum yapabılırmısınız 13+3 gunlukken acıldekı doktor kızın olcak dedı tam bacak arasından goruntusu yok ama benzetebılırsenız sevınırım
cnm burası sırtı bak omur kemiklerine maşallah:)merhaba teyzeler bizede bakarmısınız bi burda 14+2 yiz doktor birşey dedi ama ?
kız benceBurada 12 ve 13 haftalik
kız gibi bence maşalllah ne kız var bugün :)Merhaba arkadaslar 12 haftalik hamileyim,nub gorunuyor mu anlayamadim yorumlar misiniz lutfen?
ıns saglıklı olsunda ıkı oglum oldugu ıcın kalbım kız ıstıyobence kesin kız
allahım önce hayırlı ve sağlıklı sonra gönlüne göre versin kız candır :)ıns saglıklı olsunda ıkı oglum oldugu ıcın kalbım kız ıstıyo
amin cumlemıze inş Allahıme cok sukur erkek cocugunu ıkı kere tattım ıns rabbım kızıda yaşatır bana ve butun ısteyenlereallahım önce hayırlı ve sağlıklı sonra gönlüne göre versin kız candır :)
15 gun sonra 3lu test ıcın gıtcem ıns o zaman acar bacaklarını sıpaElifeva inan bana nuba dair en ufak bişey yok gizlemiş :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?