dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlar selam ben bu resimde nub bakındım ama göremedim siz ne dersiniz bebişin cinsiyetine ?12+3 günlüktü burada

orkide rica etsem sende bi yorum yaparsin bu konuda baya iyisin sirf senin icin üye oldum lütfenn
Canım ben çok anlamam ama seninki yukarı bakiyo çikintısi o yüzden erkek dedim. Allahım gönlüne göre versin inşallah canım. Orkide keşke bana da yorum yapsa. Benim ilk bebeğim olacak kız erkek hiç farketmiyo ama sadece bilmek istiyorum 18 haftalik olacak hala da öğrenemedim

Merhaba arkadaslar 12 haftalik hamileyim,nub gorunuyor mu anlayamadim yorumlar misiniz lutfen?

Eklentiler

• IMG_2674.webp
    515,2 KB · Görüntüleme: 230
  • IMG_2673.webp
    464,8 KB · Görüntüleme: 203
selam kızlar bana kırılanlarınız olmuş inanın belki bi sene olacak girmeyeli şimdi bakıcam hepinize allah ne dilerseniz onu versin

diğer arkadaşlarım fotolar hiç net değil yani nub yok arada girerim yine denizkızı sanırım faceyede koymuştun seninki oğlan canım

Merhaba arkadaşlar.. Bebeğimin bugün çekilen ultrason görüntüsü.. Ultrason cihazı pek iyi değil görüntüden anladığım kadarıyla. 16haftalık olduk. Cinsiyeti nedir sizce?

ORKDM bana da yorum yapabilir mısın gelmişken. Yakinlastirinca daha iyi belli oluyo. Burda 13 haftalık.

Eklentiler

• PicsArt_1416077494375.webp
    299,2 KB · Görüntüleme: 180
canımm iki kızın varmış seni umutlandırmak yada uzmek istemem

canım seni umutlandırmakyada uzmek istemem ne olur 12 13 olmadan foto koymayın inanın acayiip yanıltıyor
cevap vermen beni cok mutlu etti faceden sana nasil ulaşa bilirim. bu bilgine cok guveniyorum 10 gun sonra tekrar dr gidecegim sana bebisimi göstermek istoyorum lutfen faceden ulasa bilirmiyim burada seni bulmak çok zor :) ilgin icin ayrica tşkr ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…