nub görülmüyor gibiMerhaba:) kız erkek yorumlarınız var mı? 12+4 teyiz. Teşekkürler
bu bebişin pozisyonu kötü yorum için canm ya görünmüyo hiç bişiKizlar banada bakarmisiniz? 13+2 deyiz
Artik cok merak ediyorum
nub görünmüyor cnm karından aşağısını göremedimCanım bana nub gözükmüyo demiştin. Fotolara biraz ışık verdim. Şimdi gözüküyo mu. Kız olma ihtimali var mı. Yarın doktora gidiyorum sonucu yazarım. Burada 12+6 günlük.
Çok teşekkür ederim:) doktor net vermemiş haklısınız.Canim buyuk olasilikla kiz ama nub silik biraz :)
Teşekkürler ilginize.nub görülmüyor gibi
Bu bebiş erkek bence.Eki Görüntüle 1315449 lütfen benim bebisimede bakarmisiniz 11 hafta 4 günlük.
erkekmi ins öyledir iki kizim var tskr ederim :)Eki Görüntüle 1315449 lütfen benim bebisimede bakarmisiniz 11 hafta 4 günlük.
orkide rica etsem sende bi yorum yaparsin bu konuda baya iyisin sirf senin icin üye oldum lütfennerkekmi ins öyledir iki kizim var tskr ederim :)
Canım ben çok anlamam ama seninki yukarı bakiyo çikintısi o yüzden erkek dedim. Allahım gönlüne göre versin inşallah canım. Orkide keşke bana da yorum yapsa. Benim ilk bebeğim olacak kız erkek hiç farketmiyo ama sadece bilmek istiyorum 18 haftalik olacak hala da öğrenemedimorkide rica etsem sende bi yorum yaparsin bu konuda baya iyisin sirf senin icin üye oldum lütfenn
canımm iki kızın varmış seni umutlandırmak yada uzmek istememEki Görüntüle 1315449 lütfen benim bebisimede bakarmisiniz 11 hafta 4 günlük.
canım seni umutlandırmakyada uzmek istemem ne olur 12 13 olmadan foto koymayın inanın acayiip yanıltıyorEki Görüntüle 1315449 lütfen benim bebisimede bakarmisiniz 11 hafta 4 günlük.
cevap vermen beni cok mutlu etti faceden sana nasil ulaşa bilirim. bu bilgine cok guveniyorum 10 gun sonra tekrar dr gidecegim sana bebisimi göstermek istoyorum lutfen faceden ulasa bilirmiyim burada seni bulmak çok zor :) ilgin icin ayrica tşkr ederim.canımm iki kızın varmış seni umutlandırmak yada uzmek istemem
canım seni umutlandırmakyada uzmek istemem ne olur 12 13 olmadan foto koymayın inanın acayiip yanıltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?