- 14 Ekim 2011
- 731
- 99
- 73
Eki Görüntüle 1316918 Merhaba arkadaşlar.. Bebeğimin bugün çekilen ultrason görüntüsü.. Ultrason cihazı pek iyi değil görüntüden anladığım kadarıyla. 16haftalık olduk. Cinsiyeti nedir sizce?
ben ilk göz atıyorum buraya senin bebeğin erkek bence iki foto var bacaklarını açmış doktor nası görmedi ya takımlar meydanda maşallah yanlış görmüyorum umarım ama erkek yaaBunlarda bugunku randevudan yani 15 haftalik
Canim bebisinin arkasi donuk nub gorunmuyor :)Asya_eda dr arkası dönük bacak arasında bişe görünmüyo ama kesin diyemem dedi cnm nebilim hayirlisi bide orkidem baksa diye bekliyorum ama girmiyo galiba
Canim bebisn bacaklarini acmis kiz gibi duruyor cinsel organi bir yandan hayir bu erkek diyorum keske pc de olsaydim cwpten pek anlayamiyorumArkadaslar merhaba 14+4 gunluk bebisim,doktor cinsiyetini bilemedi yani %50 erkek % 50 kiz dedi,meraklandim iyice
tahmini olan varmi???? Orkidem ozellikle senden rica ediyorum sevgiler
Canim resim cok silik gordugum sey nubsa eger buyuk olasilikla erkek:)Kızlar benim bebişide bi yorumlasanız.. Sağlıklı olması çok daha önemli tabi ama merak da ediyorum açıkçası. 2. bebeğim olduğu için. Pozisyonu uygun olmadığı için dr'lar söylemiyorlar
Canim bundaki resimde kiz gibi nub karsiya bakiyor :)Burada 12 ve 13 haftalik
Canim cok saol ilgin icin,insallah kizdir gonlumden gecen bu...3 oglum var 1 tanede kizim olur insallah..Canim bebisn bacaklarini acmis kiz gibi duruyor cinsel organi bir yandan hayir bu erkek diyorum keske pc de olsaydim cwpten pek anlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?