hiç bişi görünmüyo kuzum yaEki Görüntüle 1336298 Eki Görüntüle 1336299 Dr. 2. resimdeki çıkıtının 0.1 cmden büyük olduğundan yola çıkarak erkek olduğu yorumun yaptı bana 9+4 te bi de anlayan arkadaşlar baksın bakalım görebilecek mi bişey?
yüzde yüz kızBizim bebisedee yorum yapar misiniz acaba 15 hafta civari
minecana yazayım derken yanlış olduBizim bebisedee yorum yapar misiniz acaba 15 hafta civari
kuzum face koyayım mı bence o bacak arası kordon ama bi şey demek doğru değil gibiMerhabalar,daha oncedende koymustum,doktorum bilemedi meraktayim..))) 14+5 gunluk bebisim
Lutfen yorum yaparmisiniz,tesekkurler
kaç haftalıkKızlar meraktan catlayacam bana da bi yorum yaparmisiniz
minecan 15 e kadar sakladı içim hep kız diyo kızsa azıcık cadı sen merak ettikçe saklıyo :)Merhabalar,daha oncedende koymustum,doktorum bilemedi meraktayim..))) 14+5 gunluk bebisim
Lutfen yorum yaparmisiniz,tesekkurler
o ok herşeyi kapatmış cnm yaCanim banada bi yorumm. Bu fotoda 11.5haftalik.
suan 17
11+1 bi önceki sayfada büyük boyutta cnm tsklerkaç haftalık
11+1 cnm telden girilince zor oluyormuş:)hcan86 .!.:kaç haftalık
Canim insallah kizdir..)) face koyabilirsin elbet,doktor once erkek dedi sonra kiz gibi dedi tam goremedigi icin bisey soylemiyecegim dedi..)) iyice merakta birakti beni.. Suan 17+4 gunluguz yarin yine kontrol var bakalim bu defa gorecekmi simdiden saol canimminecan 15 e kadar sakladı içim hep kız diyo kızsa azıcık cadı sen merak ettikçe saklıyo :)
Kizce bu kizce benceCanim banada bi yorumm. Bu fotoda 11.5haftalik.
suan 17
Kızlar meraktan catlayacam bana da bi yorum yaparmisiniz
Benim bebegimede yorum isterim kizlarrr lutfen.
Orda 11+5 haftalikdi canmResim kaç haftalıkbu arada
doktor yorum yapmadı mı bu fotoya erkek cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?