Ikı nub nasil anlamadım bu zaten 12 haftalıktı şuan 13 oldum ıkı kızım var bunu cok merak edıyorum yarın doktora gıdıcem bakalım ne olucakTerke erkek diyorum sanacanm ben pelo senin bebiste iki nubta görünüyor göbek kordonu ile karistrmiyorsam ppi görüyorum ama o krdonsa kiz olabilir 12haftalik fotosu varsa onu koy
Hayirliolsun prensesin canm masallah sagliklakavusursun mis kokuluya ins
erkk bnceLutfen kızlar benimkinede bakın yeni üye oldum 13 haftalık bebegim sizce ne cincıyetı lutfen cevp bekliyorum
Tesekkurler benimde hep hissettigim erkekti, allah hayirli evlat versin herkese, kizimda olsun istiyorum nasipse ikincideFikrimi degistrdim canm bu resime gore erkekkkk bu
Yok canim ya bu var sadcePopo kismi silik duruyo baska ykmu goto
teşekkürler canım sağolTerke erkek diyorum sanacanm ben pelo senin bebiste iki nubta görünüyor göbek kordonu ile karistrmiyorsam ppi görüyorum ama o krdonsa kiz olabilir 12haftalik fotosu varsa onu koy
Kizlar başka tahmini olan var mı? Eki Görüntüle 1349278 . Eki Görüntüle 1349286 ll
Ataşehir sende çok kararsiz kaldim canm sen 13diyosun ama 12yaziyo ultrason goruntunde paralel nub var yani kiz gibi ancak kabarik duruyor erkeğe dönme olasiligida var oyuzden ne desem bilemedim
Resim yok yuklenmedimi13+4 tahminlerımızı bekliyorum lutfen kızlar doktorum erkeğe benzıyo dedi.
sağlıcakla büyüsün inşallah@hcan ve Z zeynepelas bildinizÇok teşekkür ederim size. bugün doktora gittim. '' şimdi çok erken yanılma ihtimali yüksek ama kız gibi '' dediii... Çok çok çok mutluyum. Sağlıklı bir kız bekliyorum inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hiç bir kadının kucağı boş kalmasın.
erkek bence
bende çok baktım ama çıkıntı göremedim kız olabilir o yüzden ama nub çok seçilmiyo zaten senin fotoda bence bacak kemiği saklamış yani yorum yapmak doğru olmaz benceRuyamda da erkek gordum gece ama bugun gittik doktora goremedik nuba gore merak ettim tutuyo cunku, erkek oldugu net mi nasil anladiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?