dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ataşehir sende çok kararsiz kaldim canm sen 13diyosun ama 12yaziyo ultrason goruntunde paralel nub var yani kiz gibi ancak kabarik duruyor erkeğe dönme olasiligida var oyuzden ne desem bilemedim

Terke erkek diyorum sanacanm ben pelo senin bebiste iki nubta görünüyor göbek kordonu ile karistrmiyorsam ppi görüyorum ama o krdonsa kiz olabilir 12haftalik fotosu varsa onu koy
Ikı nub nasil anlamadım bu zaten 12 haftalıktı şuan 13 oldum ıkı kızım var bunu cok merak edıyorum yarın doktora gıdıcem bakalım ne olucak

Ataşehir sende çok kararsiz kaldim canm sen 13diyosun ama 12yaziyo ultrason goruntunde paralel nub var yani kiz gibi ancak kabarik duruyor erkeğe dönme olasiligida var oyuzden ne desem bilemedim

tabi önce sağlık hayırlısı Allahtan bir oğlum var umarım kızdır içimden hep kız geçiyor belkide çok istediğimdendir cumartesi yine gitcem doktora kesin atıcam ultrason fotosunu bidaha bakarsanız ozaman sevinirim

sağlıcakla büyüsün inşallah

Ruyamda da erkek gordum gece ama bugun gittik doktora goremedik nuba gore merak ettim tutuyo cunku, erkek oldugu net mi nasil anladiniz
bende çok baktım ama çıkıntı göremedim kız olabilir o yüzden ama nub çok seçilmiyo zaten senin fotoda bence bacak kemiği saklamış yani yorum yapmak doğru olmaz bence

karayel öbür resim daha iyimiş yorum yaptımı görmemişim başka resim sanıp benm tahminim erkek son olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…