Ruyamda da erkek gordum gece ama bugun gittik doktora goremedik nuba gore merak ettim tutuyo cunku, erkek oldugu net mi nasil anladiniz
12+3 hamileyim doktor cinsiyeti görünmüyo ama kemik yapısına göre % 90 erkek dedi bu kadar kesin konuştu yani bende anlamadım sizce değişirmi 3hafta sonra tekrar gidecem
Karayel ben kiza benzetim ama eninde olamadim yaniltici bi poza benziyorr öğrenince haber etRuyamda da erkek gordum gece ama bugun gittik doktora goremedik nuba gore merak ettim tutuyo cunku, erkek oldugu net mi nasil anladiniz
kemik yapısına göre cinsiyet tahmininde yanılmalar oluyor diye biliyorum 16. haftayı beklemek lazım
Fikrimi degistrdim canm bu resime gore erkekkkk bu
Lutfen kızlar benimkinede bakın yeni üye oldum 13 haftalık bebegim sizce ne cincıyetı lutfen cevp bekliyorum[ Emin olamadim ilk resimden ddolayı ama ikinci foto 12haftalik ise erkek olabilir eğer 13se kizBiliyorum net değil ama benim kuzumada bakar misiniz
Popo kismi silik duruyo baska ykmu gotoBenimm bebisimedee bakinn luttfeennn anlayamadim bn
Hayirliolsun prensesin canm masallah sagliklakavusursun mis kokuluya insH hcan ve Z zeynepelas bildinizÇok teşekkür ederim size. bugün doktora gittim. '' şimdi çok erken yanılma ihtimali yüksek ama kız gibi '' dediii... Çok çok çok mutluyum. Sağlıklı bir kız bekliyorum inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hiç bir kadının kucağı boş kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?