dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

[QUOhaftalikeynepelas, post: 38433427, member: 602822"]UOTE="dyg_34, post: 38430899, member: 292189"]buda benim bebişim tahminlerinizi bekliyorum arkadaşlar[/QUOTE]
Kac haftalik erkek gibi gorunuyor[/QUOTE]
12 haftalik canim

[QUOdyg_34, post: 38434457, member: 292189"]bananada bakarmısın lütfen nub teorisini tam çözemedim[/QUOTE]
Cnm yuzde yuz diyemem net goremedim ama erkek gibi

hcan86 .!.:
[QUOdyg_34, post: 38434457, member: 292189"]bananada bakarmısın lütfen nub teorisini tam çözemedim
Cnm yuzde yuz diyemem net goremedim ama erkek gibi[/QUOTE]
Iki kisi erkek dedi benim için fark etmez ama eşim cok istiyor. 1 ay nasil beklerim ki iki hafta sonra bir daha gitmeye karar verdim size gene yazıcam :) teşekkür ederim

Cnm yuzde yuz diyemem net goremedim ama erkek gibi
Iki kisi erkek dedi benim için fark etmez ama eşim cok istiyor. 1 ay nasil beklerim ki iki hafta sonra bir daha gitmeye karar verdim size gene yazıcam :) teşekkür ederim[/QUOTE]
Muhakkak bizede haber ver cnm hayirl8sini versin allah

Kizlar rica etsem benim bebegime de yorum yapar misiniz ben hic anlayamiyorum ☺☺

Eklentiler

• 20141222_101640.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 144
Iki kisi erkek dedi benim için fark etmez ama eşim cok istiyor. 1 ay nasil beklerim ki iki hafta sonra bir daha gitmeye karar verdim size gene yazıcam :) teşekkür ederim
Muhakkak bizede haber ver cnm hayirl8sini versin allah[/QUOTE]
tamam inşallah :)

çok teşekkür ederim. ben o kadar baktım inceledim ama bir türlü anlayamamıştım. allah sizden razı olsun. sevgiler.

En erken nezaman belli oluyo bu nub yaa bayildim 8+5 kurtarirmi bende foto koysam

Kizlar tahmininiz ne, doktor bir ay sonra kesin belli olur dedi bisey soylemedi ama cok merak ediyorum, anlasiliyormu resimden ben anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…