bananada bakarmısın lütfen nub teorisini tam çözemedimanacım nub uzun ama paralel bu hafta erken
Hayirli olsun pipilin canimSelam kizlar bana 12.haftada erkek demistiniz doktorumda erkege benziyor demisti bugun 16.hafta kontrolumuze gittik erkek oldugu kesinlesti :))))
Tesekkur ederim tatlimHayirli olsun pipilin canim
Bana kiz gibi geldi
Bir oglum var 4 yasinda bakalim herkes kiz bekliyo ama Allah saglikli hayirli evlat versin hepimizeEmin olamadim ama kiz gibi sanki
Cnm seninkini hic goremedigm hic yorum yapmadimkızlar bi de bana yorum yapar mısınız lütfen
Net goremedim ama erkek gibi cnmbananada bakarmısın lütfen nub teorisini tam çözemedim
Cnm yuzde yuz diyemem net goremedim ama erkek gibi[/QUOTE]hcan86 .!.:[QUOdyg_34, post: 38434457, member: 292189"]bananada bakarmısın lütfen nub teorisini tam çözemedim
Iki kisi erkek dedi benim için fark etmez ama eşim cok istiyor. 1 ay nasil beklerim ki iki hafta sonra bir daha gitmeye karar verdim size gene yazıcam :) teşekkür ederim[/QUOTE]Cnm yuzde yuz diyemem net goremedim ama erkek gibi
tmm canım teşekkür ederim yine de yrn yine gitcem doktora kesin derse yazarım buraya daCnm seninkini hic goremedigm hic yorum yapmadim
Muhakkak bizede haber ver cnm hayirl8sini versin allah[/QUOTE]Iki kisi erkek dedi benim için fark etmez ama eşim cok istiyor. 1 ay nasil beklerim ki iki hafta sonra bir daha gitmeye karar verdim size gene yazıcam :) teşekkür ederim
UOTE="longyellowhair, post: 38348986, member: 603932"]Eki Görüntüle 1338753
Eki Görüntüle 1347528
Kizlar tahmininiz ne, doktor bir ay sonra kesin belli olur dedi bisey soylemedi ama cok merak ediyorum, anlasiliyormu resimden ben anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?