dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Tesekkur ederim cevap icin ☺ bende sana yorum yapmak isterdim ama hic anlayamiyorum

Bazı resimler o kadar net anlaşılıyo ki onlara yorum yapmak çok eğlenceli oluyo. Ama kendi bebişime bende yorumyapamıyom. NNet değil ki

Pelocum hayirlisi olsun bende senin için girdim ara ara ben sende kararsizim bebeğim ya erkektir inş sen benim yoruma takilma emin değilim ben yan

Resim kac haftalik canm kiz benc
Anladım canım

kizlarr bu 10.haftasi bi onda buldum 21 haftaligiz hala belli degil kapatiyo kendini sizce ne ?

Lütfen ="bylgpls, post: 38628550, member: 617461"]Bazı resimler o kadar net anlaşılıyo ki onlara yorum yapmak çok eğlenceli oluyo. Ama kendi bebişime bende yorumyapamıyom. NNet değil ki[/QUOTE]
Lutfen benim bebeğim çok net bana yorum yazarmisin

Hanımlar beş gündür üye oldum buraya ama bir iki kişi hariç yorum yapan olmadı lütfen yorum bekliyorum

Lütfen ="bylgpls, post: 38628550, member: 617461"]Bazı resimler o kadar net anlaşılıyo ki onlara yorum yapmak çok eğlenceli oluyo. Ama kendi bebişime bende yorumyapamıyom. NNet değil ki
Lutfen benim bebeğim çok net bana yorum yazarmisinEki Görüntüle 1358915 [/QUOTE]

Ama senin kuzun yan duruyo canım. Nubu seçilmiyo. Eğer duruşu düzgünse kesinlikle erkek gibi.
Bu arada az önce dr dan geldim. Kız mış benimkiler. Artık inanmak istiyorum. Kızçelet geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…