dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Hayir"bylgpls, post: 38647550, member: 617461"]Lutfen benim bebeğim çok net bana yorum yazarmisinEki Görüntüle 1358915 [/QUOTE]

Ama senin kuzun yan duruyo canım. Nubu seçilmiyo. Eğer duruşu düzgünse kesinlikle erkek gibi.
Bu arada az önce dr dan geldim. Kız mış benimkiler. Artık inanmak istiyorum. Kızçelet geliyo[/QUOTE]
Hayirli olsun bildikmi

Hayırlı kandiiller herkese. Allah hepimize gönlümuzdekini versin inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar.doktorum tahmin yaptı 12haftalik sizler de bakarmisiniz

Eklentiler

Foto ters oldu galiba tekrar yükledim

Eklentiler

• 20150102_204119.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar benim bebişe de bakın 12+3 ken o görünen şey pipi mi bana mı öyle geliyo

Erkek diyorlar bende eğer göbek kordonu değilse gördüğüm erkek diye dusunuyom bi arkadaş var tecrübeli o yorum yaparsa onuda yazacam orkidem yani okisi

Bu resimde tam 14 haftalık
Canım cok teşekkür ederım bu arada ilgin icin[/QUOTE]
Anladım canım cok sagol beni mutlu ettin ilginle :) ıkı ayrı doktor bana erkek tahmininde bulundu ama 3 buçuk olunca kesinleşır dedim ama gostermiyo dedi

Canım cok teşekkür ederım bu arada ilgin icin
Anladım canım cok sagol beni mutlu ettin ilginle :) ıkı ayrı doktor bana erkek tahmininde bulundu ama 3 buçuk olunca kesinleşır dedim ama gostermiyo dedi[/QUOTE]
Aslında orkdm I'n yorumuda olsa süper olurdu merakla bekliyorum.

Hanımlar benim 12+3 lük bebeme de bir yorumda bulunur musunuz rica etsem

Eklentiler

• image.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 133
  • image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…