dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

doğru mu bildim bilemedim mi hatırlamıom kuzum ya hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın

Oglus geliyor he hayirli olsun dediydi dersin demisim aeo kendinize iyi bakin dogum yapincada haber et

OTE="zeynepelas, post: 38719531, member: 602822"]teşekkürler bu toda kız gibi 12 haftalık fotosu erkek gibi hayırlısı inşallah heycanlanıyor insan [/QUOTE]

Canim ben senin bi resmine kiz digerinede erkekmi dedim[/QUOTE]
Kiz dedigim foto on haftalikmis zaten canm o haftada hepsi kiz gibi gorunur bilseydim kucuk derdim son fotodan belli erkek bebegin geliyor bence

OTE="zeynepelas, post: 38719531, member: 602822"]teşekkürler bu toda kız gibi 12 haftalık fotosu erkek gibi hayırlısı inşallah heycanlanıyor insan

Canim ben senin bi resmine kiz digerinede erkekmi dedim[/QUOTE]
Kiz dedigim foto on haftalikmis zaten canm o haftada hepsi kiz gibi gorunur bilseydim kucuk derdim son fotodan belli erkek bebegin geliyor bence[/QUOTE]

teşekkür ederim bende biraz kızcıyım ama hayırlısı artık bakalım

arkadaşlar bana kız diyende var erkek diyende benim bebeğim belli etmiyomu yaa bnde anlayaadım ne paralel ne yukarı dogru

Vayyyy çok sevındım canım

Allah sağlıklıca kucagına almayı nasıp etsın

Mehabalar firindan yeni cikmis goruntulerim var:) yorumlarsaniz sevinirim

Eklentiler

• IMG-20150107-WA0001.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 126
  • Screenshot_2015-01-07-13-17-06.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 125
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…