cnm baktımda bence senin bebişin sırtı dönük bu fotoda ondan yorum yazmadımÇok merak ediyorum. Cinsiyetimizi yorumlayacak yok mu?
çok küçük :)Tahmini olan var mi :))
doğru mu bildim bilemedim mi hatırlamıom kuzum ya hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına aldırsınMerhaba arkadaslar.bulantilarim,halsizliklerim yuzunden giremedim uzun zamandir.hatirlarsaniz 2 kizim var ve bebegimin cinsiyetini cok merak ediyordum.Erkekmis vebegim destek oldugunuz ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim .Allah sizlerin de dileklerini kabul etsin insallah
Canim emin degilim ama kiz gibi sanki
Hayirli olsun bildikmi canmCinsiyeti öğrendik :) dr. kız dedi ama kesin bir şey demedi hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah
Oglus geliyor he hayirli olsun dediydi dersin demisim aeo kendinize iyi bakin dogum yapincada haber etMerhaba arkadaslar.bulantilarim,halsizliklerim yuzunden giremedim uzun zamandir.hatirlarsaniz 2 kizim var ve bebegimin cinsiyetini cok merak ediyordum.Erkekmis vebegim destek oldugunuz ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim .Allah sizlerin de dileklerini kabul etsin insallah
Kiz Bence masallah
OTE="zeynepelas, post: 38719531, member: 602822"]teşekkürler bu toda kız gibi 12 haftalık fotosu erkek gibi hayırlısı inşallah heycanlanıyor insan
Vayyyy çok sevındım canımMerhaba arkadaslar.bulantilarim,halsizliklerim yuzunden giremedim uzun zamandir.hatirlarsaniz 2 kizim var ve bebegimin cinsiyetini cok merak ediyordum.Erkekmis vebegim destek oldugunuz ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim .Allah sizlerin de dileklerini kabul etsin insallah
Kiz gibi bence..Bellini?Mehabalar firindan yeni cikmis goruntulerim var:) yorumlarsaniz sevinirim
Yada erkekmi.....kizada benzetim ilk SIMdi erkek diorumMehabalar firindan yeni cikmis goruntulerim var:) yorumlarsaniz sevinirim
Yaaaaaa olmazki ama boyleeYada erkekmi.....kizada benzetim ilk SIMdi erkek diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?