Merhabalar daha onceden yine yüklemistim biraz küçük tu erkek yorumları almıştım tekrardan yorumlayabilirmisiniz
Erkek:)Merhabalar daha onceden yine yüklemistim biraz küçük tu erkek yorumları almıştım tekrardan yorumlayabilirmisiniz
Canım bence erkekBide bu Resmimiz var
Bence erkek canım :)Şimdi benim minik daha 11 haftalık içimden kız geçiyor bu teoriden de hiç anlamıyorumsizce kız mı erkek mi kızlar
[="fallenangel8, post: 38715687, member: 234808"]yorumu olan var mı?
Eki Görüntüle 1364437 Eki Görüntüle 1364438 Eki Görüntüle 1364439 Eki Görüntüle 1364440
Ben çok anlamam ama bu bebiş kız bence ; )Mehabalar firindan yeni cikmis goruntulerim var:) yorumlarsaniz sevinirim
Tıpkı benim bebişimin fotosuna benziyo. Erkek bu bebiş. Ne zamandır girmiyodum bu sayfaya girmişken ben de yorum yapayım dedim. Aah birkaç ay önce de ben çok merak ediyodum sizin gibi. Kız erkek hayırlısı en başta sagliklica kucağımıza alalım inşallah hepimizBide bu Resmimiz var
Prensesslütfen yorummmm
Canim emin degilim ama kiz gibi sanki
PrensesssBebegimin 15.haftasında ultrason videosundan ggörüntüler nub ddediginiz şeybelli mi bi bakar misiniz 18 hhaftalık olduk hala net cevap yok yardim! Bi kkaç resim atiyorrum aralarında bacak arası da var. Eki Görüntüle 1361671 Eki Görüntüle 1361671 Eki Görüntüle 1361675
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?