dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Walla bende anlasam seninkine bakarim ama daha yeni uye oldum pek bakmadim ama hollandada yasayan bi arkadasim war bu teoriyi onlar cok cok iyi biliyo

Ben zaten çok anlamam tatlım Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben de 18 haftada öğrenmiştim iki hafta daha merak et bakalim sonra net öğrenirsin. Beklemesi merak etmesi bile çok güzell

Ben zaten çok anlamam tatlım Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben de 18 haftada öğrenmiştim iki hafta daha merak et bakalim sonra net öğrenirsin. Beklemesi merak etmesi bile çok güzell

Erkege benziyor dedi doktorumuz ama daha erken dedi eli ayagi duzgun hayirli evlat olsun ama meraktanda catlamiyor degilim
Evet canım insan merak ediyo gerçekten. Benim ilk bebeğim olduğu için ikisi de hiç farketmiyodu ama öğrenip bi an önce alışverişe başlamak istiyordum ama senin bebisin çikintısi tıpkı benimki gibi çok benziyo. Allah gönlüne göre versin ins.

Arkadaslar banada bakarmisiniz rica etsem on haftalik burda yarin 11 hafta olcaz dun aldim bebisimin resmini

Eklentiler

• 2015-01-10 10.05.24.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 88
Kizlar daha 8 haftalik ama dayanamadim. Bir benimkinede bakin :)

Eklentiler

• IMG-20141222-WA0000.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 91
Pelooooo Dr gitmedinmi sen meraklardsyim seni
Gıttim canım dayanamadım geçen Cumartesi sadece cinsiyet icin gıttım farklı bı doktora 100 dan söyledi ama ben Pazartesi zeka testı icin güdicem o zaman inanıcam ne olduguna kesin Pazartesi görüşürüz

Yanlış yazdım 100/ 90 tahmin etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…