- 16 Kasım 2014
- 18
- 1
- 88
- 43
Prensesss
PrenssCvp için teşekkürler . Bide bu son fıtosu var ikiside çok farklı sznkiEki Görüntüle 1363266
Prenses olma ihtimali yokmuuuPrenss
On haftalık demişsin çok erken. Bu hafta kız erkek pek fark olmazki güzelim. Erkek geçti ama içimden erkege benzettim yani. Gönlüne göre olsun inşallahLütfen bi bakın çok merak ediyorum
Ben zaten çok anlamam tatlım Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben de 18 haftada öğrenmiştim iki hafta daha merak et bakalim sonra net öğrenirsin. Beklemesi merak etmesi bile çok güzellSağol Cnm inş.. Radyoloji uzmanim bakmıştı bu ggörüntüler onun baktıkları içindendi kız demişti... Devletteki doğum dr u erkeğe benzetti bakalım inş iki haftaya belli olur o zaman randevum baya geç öğrenmiş olucam
On haftalık demişsin çok erken. Bu hafta kız erkek pek fark olmazki güzelim. Erkek geçti ama içimden erkege benzettim yani. Gönlüne göre olsun inşallah
Ben zaten çok anlamam tatlım Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben de 18 haftada öğrenmiştim iki hafta daha merak et bakalim sonra net öğrenirsin. Beklemesi merak etmesi bile çok güzellSağol Cnm inş.. Radyoloji uzmanim bakmıştı bu ggörüntüler onun baktıkları içindendi kız demişti... Devletteki doğum dr u erkeğe benzetti bakalım inş iki haftaya belli olur o zaman randevum baya geç öğrenmiş olucam
Evet canım insan merak ediyo gerçekten. Benim ilk bebeğim olduğu için ikisi de hiç farketmiyodu ama öğrenip bi an önce alışverişe başlamak istiyordumErkege benziyor dedi doktorumuz ama daha erken dedi eli ayagi duzgun hayirli evlat olsun ama meraktanda catlamiyor degilim
Prenses mi istiyorsun Allah gönlüne göre versin insssPrenses olma ihtimali yokmuuu
Kizin olacak bence
Gıttim canım dayanamadım geçen Cumartesi sadece cinsiyet icin gıttım farklı bı doktora 100 dan söyledi ama ben Pazartesi zeka testı icin güdicem o zaman inanıcam ne olduguna kesin Pazartesi görüşürüzPelooooo Dr gitmedinmi sen meraklardsyim seni
Yanlış yazdım 100/ 90 tahmin ettiGıttim canım dayanamadım geçen Cumartesi sadece cinsiyet icin gıttım farklı bı doktora 100 dan söyledi ama ben Pazartesi zeka testı icin güdicem o zaman inanıcam ne olduguna kesin Pazartesi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?