dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Selam kizlar ben cinsiyet resimlerini yukarda gördüm AMa Pek anliyamadim bende resim yoluyorum sizce ne gibi gözüküyor?resimi yükledim tsk ederim

Eklentiler

• image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 105
Evet canim Allah bilir bakalim hayirlisi insallah saglikli olsunda AMa Insan iste yinede merak etmeden duramiyo AMa o zaman 14 haftalikdi

arkadaşlar bir yerde okudum bana saçma geldi nedense böyle şeylerde beni buluyo bebişimin cinsiyetini merak ediyorum diye mi acaba :) :) şimdi şeffaf bir kabın içine biraz idrarınızı yapın yarım saat bekleyin idrarınız sarı kalırsa erkek trumcusu olursa kız :) bunuda feyste bir bayan yazmıştı gördüm artık deneyip denememek size kalmış. bu cinsiyet merakı bayanlara herşeyi yatırtıyo valla saçmada olsa deniyoruz :)

Hihi ben Suan 17 haftaligim AMa kadin doktorum bidakine
Söylicem dedi merakdan catlicam hamile kaldigim Yasim 24 ve ekim de kaldim 19.05.1990 dogum Tarihim

Tesekkur ederim cnm insallah kizdir:)nasil heyecanlaniyorum sanki ilk bebis gibi birincide anlayamamisim saglikli sihhatli olsunlar bebislerimiz senin ilk mi ??

evet benim ilk bebeğim çalıştıgım için pek anlamıyorum bişey sen kız istiyorsun heralde bende erkek istiyorum ilk ama eşim isteği erkek ama kız gibi geliyor bana martın 2. haftası gideceğim bende hiç kıpırdanma hissettin mi?

sen yaptın mı canım sonuç alabildin mi? onunla ilgili bi test satılıryormus yurt dışında yapılınca yeşilse erkek turuncuya dönerse kız oluyormuş ama bu şekilde ilginç geldi peki yapan kişi de tutmuş mu

Benim daha cinsiyet belli eğil cnm o yüzden yapsamda doğrulugunu bilemem bayan yaptım doğru. Çıktı dedi cinsiyetini bildiği halde yapmış. Ben yaptım renk değişmedi aizde bir deneyin derim cnm

Benim de eşim erkek istiyo oğluö dio bu yüzden stres olmuşum çok dua ediyorrum ama bakalım. Dünde 11 haftalık gotosunu aldım ordada bir değişik çıkmış eşim kıza benziyo dedi. Değişik gördüö yani

Nalaan doktotu da daha cinsiyet söylemedi diğer hastaların dediğine göre 4 aylıklen söylüyomuş. Meraktan bittim bazı doktorlar ne güzel erken söylüyo

Nalaan doktotu da daha cinsiyet söylemedi diğer hastaların dediğine göre 4 aylıklen söylüyomuş. Meraktan bittim bazı doktorlar ne güzel erken söylüyo

kesinleşsin diye söylemiyor sanırım canım bizimki 10+5 olduğu için erken kesin konuşmam dedi ama kıza benziyor dedi duraksadık kımıldama hissediyomusun bizimkiler aynı sanırım şimdi benimki 11+5 seninki ne kadar

valla cnm kımıldama bilemiyorum ki şimdi ayıptır demesi bende gazda var kımıldıyosada gazdır diorum :):) benim 11+2 cnm aynıyız sanırım 3 gün var aramızda aşermelerin varmı senin ? bebişinin fotosunu paylaştın mı sen? ya benim ki benziyor bile demiyo cinsiyeti açmıyo bile bende soramadım ne acelen var der diye hastalarla konuştum benimki 4 aylık oldu söyledi dediler. ikili test yaptım oda 15 günde çıkıyormuş 15 gün sonrabelli olmazmı cinsiyet sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…