kesinleşsin diye söylemiyor sanırım canım bizimki 10+5 olduğu için erken kesin konuşmam dedi ama kıza benziyor dedi duraksadık kımıldama hissediyomusun bizimkiler aynı sanırım şimdi benimki 11+5 seninki ne kadar
valla cnm kımıldama bilemiyorum ki şimdi ayıptır demesi bende gazda var kımıldıyosada gazdır diorum :):) benim 11+2 cnm aynıyız sanırım 3 gün var aramızda aşermelerin varmı senin ? bebişinin fotosunu paylaştın mı sen? ya benim ki benziyor bile demiyo cinsiyeti açmıyo bile bende soramadım ne acelen var der diyehastalarla konuştum benimki 4 aylık oldu söyledi dediler. ikili test yaptım oda 15 günde çıkıyormuş 15 gün sonrabelli olmazmı cinsiyet sence?
cinsiyet merakımdan saçma şeyler beni buluyor deniyorum eşimde çok kızıyor hurafelere inanma dio :):)
bende bir şey buluyorum mesela kesin kız diyorum eşim olsun prensesimiz olsun takılma diyor.ama oda erkek istiyor.
Bende kımıldama hissediyordum sanki kelebek kanadı gibi ama erken dediler o yüzden yanlış diye takılmaz oldum harekete. ikili testinin sonucu çok geç değil mi 15 gün benim ki 2 gün sonra aradım ögrendim. aşermem hiç olmadı canım bişey çekmez konuşulsa da görsemde anlamıyorum.fotosunun paylaşmadım. biz sorduk tahminde bulundu daha doğrusu eşim sormuştu. 4 ay da kesinleşiyor ya ondan o zaman söylüyorlar bence
bende bir şey buluyorum mesela kesin kız diyorum eşim olsun prensesimiz olsun takılma diyor.ama oda erkek istiyor.
Erkek gibi sanki nub yukarı doğru, ama erken daha ya net çıkmamış 12. Haftada koyarız daha çok belli oluracaba bize yorum yapan biri olur mu :)
Erkek gibi sanki nub yukarı doğru, ama erken daha ya net çıkmamış 12. Haftada koyarız daha çok belli olur
ne güzel erken almısın 50 altımı üstümü çıktı sonuç? ya bana 15 günde çıkar dedi
Hım anladım cnmbende özel hastaneye gidiyorum ertesi gün cıkarda doktor diğer güne bakar dediler ondan 2 gün. o % kısmıda nerde yazıyor anlayamadım özellikle çıktı kağıdını aldırdım hastaneden ama bulamadım.
Ayy ne guzel nasi heyecanlisindir:)benim esimde belli etmesede ilk kizim olucagini ogrendiginde burun kivirmisti simdi kizim 5 yasinda aralarindaki aski bagi anlatamam oturup kizina oje suruorabbim saglikli akilli hayirli evlatlar versin :)bi kac kipirti hissediyorum ama sanirim barsak hareketleri :)evet benim ilk bebeğim çalıştıgım için pek anlamıyorum bişey sen kız istiyorsun heralde bende erkek istiyorum ilk ama eşim isteği erkekama kız gibi geliyor bana martın 2. haftası gideceğim bende hiç kıpırdanma hissettin mi?
Evet gozukuyor kafasi kolu bacagi olusmus kolunu oynatinca gördük ama doktor kiza benziyor dedi kafamizi karistirdiultrasyonda tam herşeyi gözüküyomu oluşmuşmu yani ? kızlar kan pıhtısı gibi geç oluşurlarmış
Dogunca cok sevecegine eminim ama istedigi de olsun diye istemiyorum desem yalan olurAyy ne guzel nasi heyecanlisindir:)benim esimde belli etmesede ilk kizim olucagini ogrendiginde burun kivirmisti simdi kizim 5 yasinda aralarindaki aski bagi anlatamam oturup kizina oje suruorabbim saglikli akilli hayirli evlatlar versin :)bi kac kipirti hissediyorum ama sanirim barsak hareketleri :)
Evet gozukuyor kafasi kolu bacagi olusmus kolunu oynatinca gördük ama doktor kiza benziyor dedi kafamizi karistirdi
Tskkr ederim canim insallah:)saglikla sihhatle kucagimiza alalim yavrularimizibüyük ihtimal kız bence
arkadaşlar daha öncede yazmıstım ama cvp gelmedi bide bu usg ye yorum yapabilirmisinizEki Görüntüle 1410994
Canım nekadarlik net görünmüyor küçük mu dahaarkadaşlar daha öncede yazmıstım ama cvp gelmedi bide bu usg ye yorum yapabilirmisinizEki Görüntüle 1410994
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?