dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

cinsiyet merakımdan saçma şeyler beni buluyor deniyorum eşimde çok kızıyor hurafelere inanma dio :):)

Bende kımıldama hissediyordum sanki kelebek kanadı gibi ama erken dediler o yüzden yanlış diye takılmaz oldum harekete. ikili testinin sonucu çok geç değil mi 15 gün benim ki 2 gün sonra aradım ögrendim. aşermem hiç olmadı canım bişey çekmez konuşulsa da görsemde anlamıyorum. fotosunun paylaşmadım. biz sorduk tahminde bulundu daha doğrusu eşim sormuştu. 4 ay da kesinleşiyor ya ondan o zaman söylüyorlar bence

acaba bize yorum yapan biri olur mu :)

Eklentiler

• image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 112
hemde özel hastane olmasına ragmen :///

ne güzel erken almısın 50 altımı üstümü çıktı sonuç? ya bana 15 günde çıkar dedi

bende özel hastaneye gidiyorum ertesi gün cıkarda doktor diğer güne bakar dediler ondan 2 gün. o % kısmıda nerde yazıyor anlayamadım özellikle çıktı kağıdını aldırdım hastaneden ama bulamadım.

Ayy ne guzel nasi heyecanlisindir:)benim esimde belli etmesede ilk kizim olucagini ogrendiginde burun kivirmisti simdi kizim 5 yasinda aralarindaki aski bagi anlatamam oturup kizina oje suruorabbim saglikli akilli hayirli evlatlar versin :)bi kac kipirti hissediyorum ama sanirim barsak hareketleri :)

Dogunca cok sevecegine eminim ama istedigi de olsun diye istemiyorum desem yalan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…