Hayırlısı olsun canım benim yorumların için çok teşekkürler ben anlamıyorum hiç banada sanki erkek gibi geldisanki kız gibi görnüyor canım
Hadi bakalım hayirlisi canım benim yorumun icin cok tesekkur ederimsanki kız gibi görnüyor canım
Hadi bakalım hayirlisi canım benim yorumun icin cok tesekkur ederim
Aynen öyle canimmm benimm aminn inşallah cumlemizinki ilk öncelikli sağlıklı olsun inşallah bebislerimizAllah gönlüne göre versin canım benim. tabii en önemlisi sağlıklı olsun
Kizlarr nasil foto ekliyoruzz????
kendi doktorun bakıyor canım önce sonra da test yapıyolar karşılastırıyor diye okumuştum bizim bu gittigimzde baktı ama cok ince daha göremiyorum dedi.
Eki Görüntüle 1407296 buda benim bebekimm kislar sizce ??
aradım hastaneyi bilgi işlemciler radyoloji uzmanı bakıyo dedi. o zaman doktoruma kayıt etmeme gerek var mı anlamadım kafam karıştıikili test 40 tl yapıyolarmış bide ense kalınlığına bakacaz dedi doktorum ama kndimi bakıyo başka yeremi gönderecek bilemiyorum :/
Kendi bakacak canım bilgi islemciler degilde yaninda yardimci kizlar oluyor ya onlar daha iyi bilir karnindaki bebege baska kimse bakamazki doktorun bakar ve test yaptirir diye düşünüyorum kan fln veriyosun
Peki aç tok fark ediyomu cnm sen aç karnına mı yaptın tok mu cnm ?
Kisllarr 2 kere foto yükledim kimsecikler yokmu benim bebegimede yorum yapin((
Kisllarr 2 kere foto yükledim kimsecikler yokmu benim bebegimede yorum yapin((
ben yapcağını bilmediğim için kahvaltı yapmıştım gittiğimde ikili test ne zaman yapacaksınız diye sorunca bugün yapalım dedi sorunda olmadı yani boşyere bebeğini aç bırakma[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?