- 15 Ağustos 2014
- 257
- 109
- 323
13+6 İSE BAYA BELİRGİNLEŞMESİ LAZIM OLUŞMUŞTUR BENCE ERKEK YAA YİNEDE EMİN OLAMADIM DOKTOR BİŞEY DEDİMİCnm bu en son foto 13+6, bunada baksana daha net bu foto..
Bana kimse bir şey demeyecek miiiii
MAŞŞALLAH ERKEK DİYORUM BEN...merhaba hanımlar 12+6 günlüğüz bugün ikili tarama için doktora gittik ama doktora cinsiyet ıcın daha erken dedi. cinsiyet yorumlarınızı bekliyorum
nasıl anlıyorsunuz çok merak ediyorumMAŞŞALLAH ERKEK DİYORUM BEN...
11+5 ama doktor 12+2 dediKAÇ HAFTALIK ACABA BURDA
YAPI OLARAK DEDİĞİ BİZİM GÖREMEDİĞİMİZ ÇIKINTI ZATEN İYİ BİR DOKTORSA BENCE ERKEK HAYIRLI OLSUNCnm bnm doktor 12+5 de erkege benziyor dedi,dun gittik pozisyonu cok iyi degil goremiyorum dedi,ama yapi olarak erkege benziyor dedi sadece..
YANDAN GÖRÜNTÜSÜ OLSA DAHA NET BİŞEY SÖYLENİRDİ BACAK ARASI DOLU GÖZÜKÜYOR AMA KIZ DADA BU HAFTALARDA BENCE OLABİLİR ERKEN ÇÜNKÜ İÇE ÇEKİLMEYEBİLİR DAHA11+5 ama doktor 12+2 dedi
Daha önce erkeğe benzetmişti arkadaşlar 1 hafta önceki görüntüsü paylaşayım istersen ama ben bu daha güncel diye koymuştum belki değişmiştir diye ama sanıtımYANDAN GÖRÜNTÜSÜ OLSA DAHA NET BİŞEY SÖYLENİRDİ BACAK ARASI DOLU GÖZÜKÜYOR AMA KIZ DADA BU HAFTALARDA BENCE OLABİLİR ERKEN ÇÜNKÜ İÇE ÇEKİLMEYEBİLİR DAHA
Hayırlı evlartlar nasip etsin canım ya gönlünden geçen ne ise o olur inşallah....Cnm ozel hastaneye gidiyorm,ya doktor 12+5 de iyice heyecanlandirdi beni erkege benziyor dedi.. 13+6 yani dun dr hic yorum yapmak istemedi 1 ay sonra gel dedi..bende baya heyecanlym sidella2011 tam kiza benziyor dedi bende artk kendimi kiza alistiriyorum.. Sende erkege benzetiyorsun..
10 gün sonra ikili tarama sonucumu alacağım ultrasyonda bakarmı tekrar bilmiyorum sadece sonuç çıkınca görüşelim dedi.Geçen hafta ki fotoda erkek gibi evet ama bu hafta kaybolmuş gibi geldi bana da ki ben çok anlamıyorum.Gerçekten çokkkk heyecanlı ama çok güzel bür duyguu.Allahım isteyen herkese nasip etsin.Hım bir sonraki kontrolün ne zaman bende meraklandım doğrusu...
Hayırlısı evlartlar nasip etsin canım ya gönlünden geçen ne ise o olur inşallah....
Amin canım inşallah...10 gün sonra ikili tarama sonucumu alacağım ultrasyonda bakarmı tekrar bilmiyorum sadece sonuç çıkınca görüşelim dedi.Geçen hafta ki fotoda erkek gibi evet ama bu hafta kaybolmuş gibi geldi bana da ki ben çok anlamıyorum.Gerçekten çokkkk heyecanlı ama çok güzel bür duyguu.Allahım isteyen herkese nasip etsin.
merhaba hanımlar 12+6 günlüğüz bugün ikili tarama için doktora gittik ama doktora cinsiyet ıcın daha erken dedi. cinsiyet yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?