dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

O AYAK DEĞİLSE SENİNKİ DİK GÖZÜKÜYOR ASKINDA SEN DAHA İYİ ANLARSIN ULTRASYONDA UZUN GÖSTERİYOR ÇÜNKÜ DOKTOR

Cnm bnm doktor 12+5 de erkege benziyor dedi,dun gittik pozisyonu cok iyi degil goremiyorum dedi,ama yapi olarak erkege benziyor dedi sadece..
YAPI OLARAK DEDİĞİ BİZİM GÖREMEDİĞİMİZ ÇIKINTI ZATEN İYİ BİR DOKTORSA BENCE ERKEK HAYIRLI OLSUN

Cnm ozel hastaneye gidiyorm,ya doktor 12+5 de iyice heyecanlandirdi beni erkege benziyor dedi.. 13+6 yani dun dr hic yorum yapmak istemedi 1 ay sonra gel dedi..bende baya heyecanlym sidella2011 tam kiza benziyor dedi bende artk kendimi kiza alistiriyorum.. Sende erkege benzetiyorsun..

YANDAN GÖRÜNTÜSÜ OLSA DAHA NET BİŞEY SÖYLENİRDİ BACAK ARASI DOLU GÖZÜKÜYOR AMA KIZ DADA BU HAFTALARDA BENCE OLABİLİR ERKEN ÇÜNKÜ İÇE ÇEKİLMEYEBİLİR DAHA
Daha önce erkeğe benzetmişti arkadaşlar 1 hafta önceki görüntüsü paylaşayım istersen ama ben bu daha güncel diye koymuştum belki değişmiştir diye ama sanıtım

Eklentiler

• unnamed (2).webp
    11 KB · Görüntüleme: 136
  • unnamed (1).webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 121
Hayırlı evlartlar nasip etsin canım ya gönlünden geçen ne ise o olur inşallah....

Hım bir sonraki kontrolün ne zaman bende meraklandım doğrusu...
10 gün sonra ikili tarama sonucumu alacağım ultrasyonda bakarmı tekrar bilmiyorum sadece sonuç çıkınca görüşelim dedi.Geçen hafta ki fotoda erkek gibi evet ama bu hafta kaybolmuş gibi geldi bana da ki ben çok anlamıyorum.Gerçekten çokkkk heyecanlı ama çok güzel bür duyguu.Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Hayırlısı evlartlar nasip etsin canım ya gönlünden geçen ne ise o olur inşallah....
Amin canım inşallah...

24 yasinda kizimi dogurdum 24+10-9=25 tutmadi buu ikinci bebegimide 25 yasimfa dogurucam 25+11-9=27 bu tuttu erkek dedi drum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…