- 8 Şubat 2015
- 104
- 1
- 33
- 39
Benim bundan once olu dogum yaptım.oğlumun herşeyi hazirdi;(( şuan bunları yazarken bile titryrm.oyuzdn oglm olsn istyrm.kaybettgmn yerine koymak istyrmBide perihan hanım ilk defa size yorum yapcam yani bende gördüm erkek gelıyo sanırım sizin gonlunuzde ne var
Erkek gibi..[/QUOTE]TE="ozqremr, post: 39728198, member: 663826"]arkadaslar benimn bebisimede tahmın yapabilirmisiniz rica etsem :/
Çıkıntı yok nub parelel kız gibi ama içimden erkek gecti kafa sagda öyle gecti icimdenarkadaslar benimn bebisimede tahmın yapabilirmisiniz rica etsem :/
Çıkıntı yok nub parelel kız gibi ama içimden erkek gecti kafa sagda öyle gecti icimden
Cnm kiz bnce.cikinti goremdmEki Görüntüle 1438925 slm arkadaslar 12haftalik hamileyim tahminde bulunqbilirmisiniz lutfeeen :)
yaa inanamiyorum harikasin benim 2oglum var yasak oldugu halde hamile kaldim sirf kizim olsun umuduyla umarim dogrudur cok mutlu ettin beni allahimya cok mutlu oldum birisi cikinti var erkek demisti yok yani cikinti dimi :-DCnm kiz bnce.cikinti goremdm
bızde de çıkıntı yok ama yenıyız dıye galıba :) 9+5 iz daha.ne zaman belırgınlesıyor göbüş?
ayy inşallah.. :)12-13 te azda olsa cıkar ama 20.haftadan snra hamile oldugun karsıdan belli olur
ayy inşallah.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?