dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

arkadaslar benimn bebisimede tahmın yapabilirmisiniz rica etsem :/

Eklentiler

• 20150225_130514.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 123
  • 20150225_130534.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 121
Bide perihan hanım ilk defa size yorum yapcam yani bende gördüm erkek gelıyo sanırım sizin gonlunuzde ne var
Benim bundan once olu dogum yaptım.oğlumun herşeyi hazirdi;(( şuan bunları yazarken bile titryrm.oyuzdn oglm olsn istyrm.kaybettgmn yerine koymak istyrm

TE="ozqremr, post: 39728198, member: 663826"]arkadaslar benimn bebisimede tahmın yapabilirmisiniz rica etsem :/[/QUOTE]
Erkek gibi..

slm arkadaslar 12haftalik hamileyim tahminde bulunqbilirmisiniz lutfeeen :)

Cnm kiz bnce.cikinti goremdm
yaa inanamiyorum harikasin benim 2oglum var yasak oldugu halde hamile kaldim sirf kizim olsun umuduyla umarim dogrudur cok mutlu ettin beni allahimya cok mutlu oldum birisi cikinti var erkek demisti yok yani cikinti dimi :-D

CNN OTE="ozqremr, post: 39730600, member: 663826"]12-13 te azda olsa cıkar ama 20.haftadan snra hamile oldugun karsıdan belli olur[/QUOTE]
Cnm kişiye .fiziğegore degisyr.ben 22 haftalık olana kadar hic fark yoktu diş gorunummde.iç karnim genisms

zayıflarda daha belli olur daha erken anlasılır iç karnı geniş değilse

CNN OTE="berika55, post: 39730337, member: 582225"]yaa inanamiyorum harikasin benim 2oglum var yasak oldugu halde hamile kaldim sirf kizim olsun umuduyla umarim dogrudur cok mutlu ettin beni allahimya cok mutlu oldum birisi cikinti var erkek demisti yok yani cikinti dimi :-D[/QUOTE]
Cnm simdi uzermde buyuk yük hissettim.öyle usta değilim amatorum yaniii)) kendmce bi tahminde bulnmdmm.inssss kizin olurrr cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…