Ya eşimin hemen modu düştü neden göstermiyo diye. Diyoki yarın da gidelim:) bende ona üzüldüm açıkcası. Benim için farkı yok cinsiyetinin ama bilmek istiyorum artık diyo ve üzülüyo. Çarşamba sabahı gitmeden önce ne yapsam hareketlenir bebiş? Doktor aç gelme iyice ye öyle gel dedi:) başka yapabileceğim bişey var mı kiHayırlı olsun benim tahminimede erkekti bence dk erkek demis iste degismez artik rahat ol
Kesin erkekbu 12 haftalık hali cnm ama dr burada erkek demişti. ilk paylaştığım resimde kız dedi :/
Ultrason a girmeden cikolata ye hateketlenir karnin tok olsun ama görecekesin erkek diycek yine ama iciniz rahat etsin hayırlı olsunYa eşimin hemen modu düştü neden göstermiyo diye. Diyoki yarın da gidelim:) bende ona üzüldüm açıkcası. Benim için farkı yok cinsiyetinin ama bilmek istiyorum artık diyo ve üzülüyo. Çarşamba sabahı gitmeden önce ne yapsam hareketlenir bebiş? Doktor aç gelme iyice ye öyle gel dedi:) başka yapabileceğim bişey var mı ki
Ay inşallah yani bişey desin de ne derse desin artık:) azra sen rizeliöisin ya ben rizeliyşm de:)Ultrason a girmeden cikolata ye hateketlenir karnin tok olsun ama görecekesin erkek diycek yine ama iciniz rahat etsin hayırlı olsun
Tatlı ye doktora giderkenYa eşimin hemen modu düştü neden göstermiyo diye. Diyoki yarın da gidelim:) bende ona üzüldüm açıkcası. Benim için farkı yok cinsiyetinin ama bilmek istiyorum artık diyo ve üzülüyo. Çarşamba sabahı gitmeden önce ne yapsam hareketlenir bebiş? Doktor aç gelme iyice ye öyle gel dedi:) başka yapabileceğim bişey var mı ki
He işte sanki görmedi ya bugün değişecek cinsiyeti hiç öğrenemicez:) aynı öyle gibi bozulduTatlı ye doktora giderkeneşinede söyle strese sokmasın seni cinsiyeti bellidir bebeğin değişmez.. Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al
Kizlar benim bebegimede yorum yapin çok rica edyrm .12+5 im burdaaa
Sizin fotoyu bulamadim;((Perihan hanım bana sizde yorum yaparmısınız
Cnm cikinti var gibi gordm.erkek sanki.kachaftalikAtıyom foto
Sende yorumlarmsn bebisimiAtıyom foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?