dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Cnm simdi uzermde buyuk yük hissettim.öyle usta değilim amatorum yaniii)) kendmce bi tahminde bulnmdmm.inssss kizin olurrr cnmm[/QUOTE]
haklisn bende abarttim kusura bakma yuk hissetme saglikli olsunda en onemlisi o ama kiz diye duymak bile yetti wmin olmasak nile :)

Cnm simdi uzermde buyuk yük hissettim.öyle usta değilim amatorum yaniii)) kendmce bi tahminde bulnmdmm.inssss kizin olurrr cnmm
haklisn bende abarttim kusura bakma yuk hissetme saglikli olsunda en onemlisi o ama kiz diye duymak bile yetti wmin olmasak nile :)[/QUOTE]

Canım Rabbim sana hayırlı güzel bir kız nasip etsin inşAllah ya.

aminnn allahrazi olsun guzel dileklerin icin allah herkez ne istiyorsa onu nasip etsin insallah
haklisn bende abarttim kusura bakma yuk hissetme saglikli olsunda en onemlisi o ama kiz diye duymak bile yetti wmin olmasak nile :)

Canım Rabbim sana hayırlı güzel bir kız nasip etsin inşAllah ya.[/QUOTE]

Masallah canim fotolar cok net..bence kesin oglan benimkide 14 +3 oldu bugun ama bende resmi bile yok .. ne zaamn gideceksin doktora ?

Çok bariz erkek
kizlar erkek dediniz ya nerden anladiniz bana bi yorum yaparmisiniz ...genelde kiz diyorlar nub paralel duruyo gibi geliyor banada...bebek biraz egimli duriyo oyle bakinca dik gibi nub ama popoya gore bakinca paralel gibi ...meraktan catlicam bi kez daha bakarmisiniz ...
diger arkadaslar banada yorum yapin lutfen ...Eki Görüntüle 1439289

Doktorumuz birşey söylemedi ve çok merak ediyorum bizim bebişimizede bir bakar mısınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…