Evt cnm ama genelde 20 dn önce belli olmiyooo
VbnmmmnEvt cnm ama genelde 20 dn önce belli olmiyooo
sizinde kasıklarınızda agrı oluyo muozellikle sol kasıgımda :/
Vbnmmmn
Evet bnm de sagda..
Cnm simdi uzermde buyuk yük hissettim.öyle usta değilim amatorum yaniiiCNN OTE="berika55, post: 39730337, member: 582225"]yaa inanamiyorum harikasin benim 2oglum var yasak oldugu halde hamile kaldim sirf kizim olsun umuduyla umarim dogrudur cok mutlu ettin beni allahimya cok mutlu oldum birisi cikinti var erkek demisti yok yani cikinti dimi :-D
haklisn bende abarttim kusura bakma yuk hissetme saglikli olsunda en onemlisi o ama kiz diye duymak bile yetti wmin olmasak nile :)[/QUOTE]Cnm simdi uzermde buyuk yük hissettim.öyle usta değilim amatorum yaniii)) kendmce bi tahminde bulnmdmm.inssss kizin olurrr cnmm
haklisn bende abarttim kusura bakma yuk hissetme saglikli olsunda en onemlisi o ama kiz diye duymak bile yetti wmin olmasak nile :)
Masallah canim fotolar cok net..bence kesin oglan benimkide 14 +3 oldu bugun ama bende resmi bile yok .. ne zaamn gideceksin doktora ?
kizlar erkek dediniz ya nerden anladiniz bana bi yorum yaparmisiniz ...genelde kiz diyorlar nub paralel duruyo gibi geliyor banada...bebek biraz egimli duriyo oyle bakinca dik gibi nub ama popoya gore bakinca paralel gibi ...meraktan catlicam bi kez daha bakarmisiniz ...Çok bariz erkek
PARALEL GÖZÜKMÜYOR CANIM GAYET DİK
Kesin kız diyorumEki Görüntüle 1438928 buda biraz daha yakin hali cokmerak ediyorum tesekkurler simdiden
çok agrı yapıyo ya bazen kalkarken bile zorlanıyorum :/ rahim büyüdügü icin heralde
Canim bence kiz..
Kesin kız diyorum
tesekkur ediyorum bende kiz istiyorum insallah kizdir
Teşekkür ederim İnşaallah ben birinde kız gibi birinde erkek gibi gördüm kafam karıştı hoş anlamıyorum zaten ama ikisinde de mi kız gördünüz acabaCNNkiz bnceee
Kizlar tekrar yukluyrm azonce netdegildi fotolar.anlayan arkadaşlar yorum yapabilir mi lutfeeeenEki Görüntüle 1438342 Eki Görüntüle 1438343 Eki Görüntüle 1438344
Kiz bence istedigin olmus gozukuyo :))tesekkur ediyorum bende kiz istiyorum insallah kizdir
Kiz bence ...tesekkur ediyorum bende kiz istiyorum insallah kizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?