- 4 Ekim 2010
- 23
- 0
- 86
Azra az önce öğrendim erkekmiş. Yani Çin takvimi ve yüzük testi başarılı oldu benim için:)Ultrason a girmeden cikolata ye hateketlenir karnin tok olsun ama görecekesin erkek diycek yine ama iciniz rahat etsin hayırlı olsun
Benim eşimde trabzonlu :) az önce cinsiyeti öğrendim. ErkekmişBende 17 haftalık oldum hala öğrenemedim sabırlı olmak lazım buarada yakın sayılırız bende Trabzon Ofluyum aynı sahildeniz :)
kızlar benim bebeğiminde cinsiyetini tahmin edebilirmisiniz?
geçen hafta gittim doktora tabi kendi doktorum söylemediği için başka doktora gittim "erkek" dedi. ikinci bir oğlum olcakmış. nie bilmiyorum ama hala kız olucak gibi geliyor. yarın en son resimleri yüklüycem bakalım ne diyceksinizallah kucağına almayı nasip etsin gelin olduğunuda görürsün inşallah kızın olacak
Merve hanim bi bakabilirmisiniz benim fotolarimadaArkadaslar banada yorum yaparmisiniz.ilk resim 5haftalikken diger ikisi 7 haftalik.lutfen....Eki Görüntüle 1440276 Eki Görüntüle 1440277 Eki Görüntüle 1440278
Yatay gibi kiz galiba..slm arkadaşlar benim içinde yorum yapabilirmisiniz ... şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 1439986 Eki Görüntüle 1439986 Eki Görüntüle 1439987
Canim kesenin saginda yani kiz..Merve hanim bi bakabilirmisiniz benim fotolarimada
Canim kesenin saginda yani kiz..7hafta 3 gunluk
Canim senin ultrason resmini duz mu koydun bebek yukardami ???Merve hanim bi bakabilirmisiniz benim fotolarimada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?