dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

kizlar yorumlariniz icin cok tesekkurler umarim dogru cikar bi kizim olur benimde opuyorum hepinizi kpcaman ayy cok mutlu oldumyaa:-D

Kizlar yorum bekliyorum lutfen 2. Bebegim

Eklentiler

• 20150304_092551.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 97
Arkadaslar banada yorum yaparmisiniz.ilk resim 5haftalikken diger ikisi 7 haftalik.lutfen....

Ultrason a girmeden cikolata ye hateketlenir karnin tok olsun ama görecekesin erkek diycek yine ama iciniz rahat etsin hayırlı olsun
Azra az önce öğrendim erkekmiş. Yani Çin takvimi ve yüzük testi başarılı oldu benim için:)

kızlar benim bebeğiminde cinsiyetini tahmin edebilirmisiniz?

Eklentiler

• 20150302_123817[1].webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 571
  • 20150203_164913[1].webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 342
kızlar benim bebeğiminde cinsiyetini tahmin edebilirmisiniz?

Canım ben cinsiyet için bir şey diyemicem de görünce yazmadan edemedim maşAllah yüzü pek bir dattlııı annesi :) Allahım herkesin evladını nazardan korusun :) bir kere daha maşAllah SüphanAllah :)

allah kucağına almayı nasip etsin gelin olduğunuda görürsün inşallah kızın olacak
geçen hafta gittim doktora tabi kendi doktorum söylemediği için başka doktora gittim "erkek" dedi. ikinci bir oğlum olcakmış. nie bilmiyorum ama hala kız olucak gibi geliyor. yarın en son resimleri yüklüycem bakalım ne diyceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…