Bence kız bu ya çok tatlı uyuyo Sen ne istiyorsun bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versinEki Görüntüle 1444402 Bende yorum bekliyorum 12 haftalık
O net ki ben yaptırdım 43.5 cıkıyoBayanlar ikili tarama yapanlar free beta hcg değerlerini paylaşabilir mi 50 altı olanların erkek,üstü olanların ise kız diye bir bilgi edindim.bakalım gerçekten çoğumuzda tutuyor mu?
Sagol canım benım içimden hep kız geciyo ama doktor sanki erkek diyo işallah bakalım hayırlısıBence kız bu ya çok tatlı uyuyo Sen ne istiyorsun bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versin
Kac haftalik canim aĺllah saglikluca kucagina almayi nasip etsin.. dun bizede kiza benziyo dedi ayni boyle yatiyordu :))[/QUOTE
bugün tam 14 haftalık olduk
Kizkızlar bizim doktorumuz yanılabillirm dedi tahmin ederseniz cinsiyetine bir yorum yapın nolur? bizde 13. haftamızdayız:)
Dr un tahmini ne oldukızlar bizim doktorumuz yanılabillirm dedi tahmin ederseniz cinsiyetine bir yorum yapın nolur? bizde 13. haftamızdayız:)
Sırtı dönük yatıyo bu bebek oyüzden anlamak zorteyzelerimiz bizede yorum yaparmısınız.burda 12+4 haftalığız çok net değil ama bi fikir verin bizeEki Görüntüle 1444941
ben daha sırtını döndüğünü bile anlayamıyorumSırtı dönük yatıyo bu bebek oyüzden anlamak zor
Sebahat erkek benceEki Görüntüle 1444723 Kızlar buda benim bebişim herkese yorum yapıyorumda kendime yapamıyorum sizin varmı tahmininiz
azra hanim benimkinede bakarmisiniz bi zahmet 805.sayfadaSebahat erkek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?