Pozisyon uygun deyilse görülmeye bilir bence 20 haftaya kadar göstermeyen erkek bebeklerde var ama yinede hakkında hayırlısı canımArkadaşlar 16. haftanın ve 17. haftanın sonlarına doğru 2 kez ultrasona girdim cinsiyeti öğrenmek için bebeğin pozisyonu uygun değildi diye net bişey demedi doktor sadece kız olabilir çünkü erkeğe dair bişey göremedim dedi erkek olsaydı bu haftalarda gözükürmüydü bidahaki randevum yaklaşık 2 hafta sonra ve ben 20 haftalık olcam hala cinsiyeti öğrenemedim
Cevabın için teşekkür ederim canım Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallahPozisyon uygun deyilse görülmeye bilir bence 20 haftaya kadar göstermeyen erkek bebeklerde var ama yinede hakkında hayırlısı canım
Kız bence ama foto net değil hayırlısı :)benimkinede bakarmisiniz lutfen Eki Görüntüle 1442619
Kız canım hayırlısıMrb kızlar şimdiye kadar bir çoğunuza nub konusunda yorum yaptım ama insan kendine gelince kafası çok karışıyor 12+4 günlük ultrasyon görüntümüz yorumlarınızı bekliyorum....Eki Görüntüle 1443065
Demiştim ama hayırlısıKızlar cinsiyetimiz kesinleşti...Nub teorisi bizde tuttu...Oğlumuz olacak!Allahım tüm bebekleri korusun sağ salim kucağımıza alalım inşallahhhhhhh!
bariz kız hayırlısıKizlar arkadasimin bebeğine de bakar misiniz....anlayamadik biz
kötü bi durum canım benim bebisimde aynısını yapıyor 28 e kadar kız olabilir dediler 30 dayım şimdi kesin kız dedi ama yinede pembe alma dedi kafam karıştı bence sende biraz daha bekle oğlumu 25 de öğrendim saklamıştı bakalım hayırlısıArkadaşlar 16. haftanın ve 17. haftanın sonlarına doğru 2 kez ultrasona girdim cinsiyeti öğrenmek için bebeğin pozisyonu uygun değildi diye net bişey demedi doktor sadece kız olabilir çünkü erkeğe dair bişey göremedim dedi erkek olsaydı bu haftalarda gözükürmüydü bidahaki randevum yaklaşık 2 hafta sonra ve ben 20 haftalık olcam hala cinsiyeti öğrenemedim
Kizlar arkadasimin bebeğine de bakar misiniz....anlayamadik biz
nub yukarıda degilmi sanki?? Yani gördüğüm nubsabariz kız hayırlısı
Hadi canım ya seninki daha fenaymış doktoruna deseydin zaten 10 haftam kaldı doğduğu zaman kesinleşir cinsiyeti :) normalde Türkiyede erken söylüyorlar ben yurtdışında yaşıyorum burada doktorlar hemen söylemiyorlar malesef sende mi yurtdışındasınkötü bi durum canım benim bebisimde aynısını yapıyor 28 e kadar kız olabilir dediler 30 dayım şimdi kesin kız dedi ama yinede pembe alma dedi kafam karıştı bence sende biraz daha bekle oğlumu 25 de öğrendim saklamıştı bakalım hayırlısı
Kötü bi durum benim
Kiz K sanki
Ama sekli semalide oğlana benzio:) hayirlisi olsun inşKiz K sanki
Hahaha hadi bakalım ya kız ya erkek o zamanAma sekli semalide oğlana benzio:) hayirlisi olsun inş
Arkadasimin başına aynisi geldi kendini göstermiyordu en son artik kizdir dediler 8 aya kadar bi sorun cikti hastaneye gitti oğlunuz iyi dedi doktor sokk oldukkötü bi durum canım benim bebisimde aynısını yapıyor 28 e kadar kız olabilir dediler 30 dayım şimdi kesin kız dedi ama yinede pembe alma dedi kafam karıştı bence sende biraz daha bekle oğlumu 25 de öğrendim saklamıştı bakalım hayırlısı
Kötü bi durum benim
Nu bu olmadigi için kiz diyorum ilk cocuimu?Hahaha hadi bakalım ya kız ya erkek o zaman
H
Hadi canım ya seninki daha fenaymış doktoruna deseydin zaten 10 haftam kaldı doğduğu zaman kesinleşir cinsiyeti :) normalde Türkiyede erken söylüyorlar ben yurtdışında yaşıyorum burada doktorlar hemen söylemiyorlar malesef sende mi yurtdışındasın[/QUOT evet Türkiye de çok erken öğreniyorlar....bende 7 ayda anca öğrendim kizimi....
Allah nasip ederse 2.canım. 1 oğlum var.Nu bu olmadigi için kiz diyorum ilk cocuimu?
Asya canim benim yarin doktor randovum var kesin belli olacak ins. Aksama dogru yazarim sonucu...Martın son haftası gidecem canım kontrole evet ilk bebek? senin peki canım ilk bebek mi? dilerim biz haklı çıkarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?