dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Arkadaşlar 16. haftanın ve 17. haftanın sonlarına doğru 2 kez ultrasona girdim cinsiyeti öğrenmek için bebeğin pozisyonu uygun değildi diye net bişey demedi doktor sadece kız olabilir çünkü erkeğe dair bişey göremedim dedi erkek olsaydı bu haftalarda gözükürmüydü bidahaki randevum yaklaşık 2 hafta sonra ve ben 20 haftalık olcam hala cinsiyeti öğrenemedim

Pozisyon uygun deyilse görülmeye bilir bence 20 haftaya kadar göstermeyen erkek bebeklerde var ama yinede hakkında hayırlısı canım

Kizlar arkadasimin bebeğine de bakar misiniz....anlayamadik biz

Eklentiler

• IMG_1425820054722_40174.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 118
kötü bi durum canım benim bebisimde aynısını yapıyor 28 e kadar kız olabilir dediler 30 dayım şimdi kesin kız dedi ama yinede pembe alma dedi kafam karıştı bence sende biraz daha bekle oğlumu 25 de öğrendim saklamıştı bakalım hayırlısı
Kötü bi durum benim

H
Hadi canım ya seninki daha fenaymış doktoruna deseydin zaten 10 haftam kaldı doğduğu zaman kesinleşir cinsiyeti :) normalde Türkiyede erken söylüyorlar ben yurtdışında yaşıyorum burada doktorlar hemen söylemiyorlar malesef sende mi yurtdışındasın

Teyzeleri benim pıtırcığımada bi bakar mısınız?

Arkadasimin başına aynisi geldi kendini göstermiyordu en son artik kizdir dediler 8 aya kadar bi sorun cikti hastaneye gitti oğlunuz iyi dedi doktor sokk olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…