- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Kizzz doktor ne dedi yaSanaaa :)) erkek mi dedi yoksaMervecim bence bu bebiş erkek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizzz doktor ne dedi yaSanaaa :)) erkek mi dedi yoksaMervecim bence bu bebiş erkek
Hepimizin gönlünden geçen birsey var benimde hep hayalimdi biri kız biri oglanCanım bu mesaj bana sanırım
Bir kızım var ve hayalim 2 kız bir erkek evlat hep
Cinsiyetimiz netlessin ce kızım olucak diye uzulcek de değilim ama gönlümün kızım olunca erkek evlat istemesi de suç değil sanırım
Sağlıkla insaallah
Sana özel yazmadım genel olarak abartılan bir erkek olsun anlayışı var. Tabiki anneyiz mutlaka erkek ya da kız içimizden geçer ama bi yerde abartıyoruz.. Kız annelerini demoralize ediyoruz.. O Yüzden üzüldüm burada aşırı cinsiyetini şu istiyorum öyle olsun diyen annelerin yazdığını görünce..Canım bu mesaj bana sanırım
Bir kızım var ve hayalim 2 kız bir erkek evlat hep
Cinsiyetimiz netlessin ce kızım olucak diye uzulcek de değilim ama gönlümün kızım olunca erkek evlat istemesi de suç değil sanırım
Sağlıkla insaallah
Ay bişey demedi kordonu kapatıyomuş benimki doğanakadar göstermeyecek herhaldeKizzz doktor ne dedi yaSanaaa :)) erkek mi dedi yoksa
Nubu çizgisini net goremedim erkek gibi geldi baska foto varmi
Senin dediğinde bir yerde haklılık payı var haklısınSana özel yazmadım genel olarak abartılan bir erkek olsun anlayışı var. Tabiki anneyiz mutlaka erkek ya da kız içimizden geçer ama bi yerde abartıyoruz.. Kız annelerini demoralize ediyoruz.. O Yüzden üzüldüm burada aşırı cinsiyetini şu istiyorum öyle olsun diyen annelerin yazdığını görünce..
sebahat seninkini de bir türlü göremedik yahu, ne biz ne dr.larKızlar bugün gittim ama malesef yine yok ya kordonu tam orayı kapatıyormuş ama bu yapılırmı hiç bi tahminde yapmadı hiç mi bişeye benzetemiyo
Evet benimki süpriz bebek olacaksebahat seninkini de bir türlü göremedik yahu, ne biz ne dr.lar![]()
senin 2. miydi?Evet benimki süpriz bebek olacak
Hayır üçüncü 2 oğlumvarsenin 2. miydi?
son fotoya göre kız hissettim, ama birşey gördüğüm için değil, his sadeceHayır üçüncü 2 oğlumvar
Zaten bişey görünmüyoki bide özek hastahaneye gidiyoruz ama nerde doğrudürüst bir ultrason resmi bile vermiyorlar bak buda bacak arasımı neresi onuda anlamadım ama biyeri işte ama ölçtüğüyer uyluk kemiği heralde oralardırson fotoya göre kız hissettim, ama birşey gördüğüm için değil, his sadece![]()
Nub cizgisi görünmüyor bir ay daha bekleyeceksin simdi şansızlık olmus gerci iki oğlun varmış farklilik vardır bunda kizsa eger hayırlısi olsun bebisinKızlar bugün gittim ama malesef yine yok ya kordonu tam orayı kapatıyormuş ama bu yapılırmı hiç bi tahminde yapmadı hiç mi bişeye benzetemiyo
Evet bişey görünmüyo zaten ters duruyomuş başıyukardaymış ay çok sinir oldum doktoru nerdeyse dinlemedim diyebilirim 2 dir gidiyorum hep kordon ordan geçiyo diyo hiç mi oynamıyo bu kordon yahuNub cizgisi görünmüyor bir ay daha bekleyeceksin simdi şansızlık olmus gerci iki oğlun varmış farklilik vardır bunda kizsa eger hayırlısi olsun bebisin
Evet otururken poposunun oradan çekmiş gibi işteZaten bişey görünmüyoki bide özek hastahaneye gidiyoruz ama nerde doğrudürüst bir ultrason resmi bile vermiyorlar bak buda bacak arasımı neresi onuda anlamadım ama biyeri işte ama ölçtüğüyer uyluk kemiği heralde oralardır
Hayırlısı artık canım benim çoksağol hayır kız erkek farketmezde insan heves ediyo bişey görüyon almak istiyosun olmuyo artık bir aydaha bekle işin yoksa of of neyse ya Allahın gücüne gitmesin hakkımızda hayırlısi vardır onunda bir zamanıEvet otururken poposunun oradan çekmiş gibi işteçıkıntı görünmüyor ama pek net görünmüyor zaten bölge genel olarak
yine de kız gibi hissettim ben ya, hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin de..
benim de 2. oğlan geliyor![]()
amin canım amin, hayırlısı inşallahHayırlısı artık canım benim çoksağol hayır kız erkek farketmezde insan heves ediyo bişey görüyon almak istiyosun olmuyo artık bir aydaha bekle işin yoksa of of neyse ya Allahın gücüne gitmesin hakkımızda hayırlısi vardır onunda bir zamanı
Canim bu bebek erkek bence cok tatli tipe bakDecember. Melek . Sebahat kizlar hepiniz bide biz bebise yor yapin kuzenimin bebise bi bakin sizce neyy