dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Canım bu mesaj bana sanırım
Bir kızım var ve hayalim 2 kız bir erkek evlat hep
Cinsiyetimiz netlessin ce kızım olucak diye uzulcek de değilim ama gönlümün kızım olunca erkek evlat istemesi de suç değil sanırım
Sağlıkla insaallah
Hepimizin gönlünden geçen birsey var benimde hep hayalimdi biri kız biri oglan

Canım bu mesaj bana sanırım
Bir kızım var ve hayalim 2 kız bir erkek evlat hep
Cinsiyetimiz netlessin ce kızım olucak diye uzulcek de değilim ama gönlümün kızım olunca erkek evlat istemesi de suç değil sanırım
Sağlıkla insaallah
Sana özel yazmadım genel olarak abartılan bir erkek olsun anlayışı var. Tabiki anneyiz mutlaka erkek ya da kız içimizden geçer ama bi yerde abartıyoruz.. Kız annelerini demoralize ediyoruz.. O Yüzden üzüldüm burada aşırı cinsiyetini şu istiyorum öyle olsun diyen annelerin yazdığını görünce..

Kızlar bugün gittim ama malesef yine yok ya kordonu tam orayı kapatıyormuş ama bu yapılırmı hiç bi tahminde yapmadı hiç mi bişeye benzetemiyo

Eklentiler

• 20150325_144719.webp
    20150325_144719.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 79
Nubu çizgisini net goremedim erkek gibi geldi baska foto varmi

Canım teşekkür ediyorum. 11+1 de gittiK 11+6 ciktik haftaya ikili test icin gidicem o zaman Ki fotoyu yine yuklerim yine diğer fotoyuda net çekip yolladim

Eklentiler

• 1427289996658346491702.webp
    1427289996658346491702.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 75
Sana özel yazmadım genel olarak abartılan bir erkek olsun anlayışı var. Tabiki anneyiz mutlaka erkek ya da kız içimizden geçer ama bi yerde abartıyoruz.. Kız annelerini demoralize ediyoruz.. O Yüzden üzüldüm burada aşırı cinsiyetini şu istiyorum öyle olsun diyen annelerin yazdığını görünce..
Senin dediğinde bir yerde haklılık payı var haklısın
Ve cok güzel tasvir etmissin incir falan demişsin çok hoşuma gitti

son fotoya göre kız hissettim, ama birşey gördüğüm için değil, his sadece:KK24:
Zaten bişey görünmüyoki bide özek hastahaneye gidiyoruz ama nerde doğrudürüst bir ultrason resmi bile vermiyorlar bak buda bacak arasımı neresi onuda anlamadım ama biyeri işte ama ölçtüğüyer uyluk kemiği heralde oralardır

Eklentiler

• 20150325_145001.webp
    20150325_145001.webp
    11 KB · Görüntüleme: 123
Kızlar bugün gittim ama malesef yine yok ya kordonu tam orayı kapatıyormuş ama bu yapılırmı hiç bi tahminde yapmadı hiç mi bişeye benzetemiyo
Nub cizgisi görünmüyor bir ay daha bekleyeceksin simdi şansızlık olmus gerci iki oğlun varmış farklilik vardır bunda kizsa eger hayırlısi olsun bebisin

Nub cizgisi görünmüyor bir ay daha bekleyeceksin simdi şansızlık olmus gerci iki oğlun varmış farklilik vardır bunda kizsa eger hayırlısi olsun bebisin
Evet bişey görünmüyo zaten ters duruyomuş başıyukardaymış ay çok sinir oldum doktoru nerdeyse dinlemedim diyebilirim 2 dir gidiyorum hep kordon ordan geçiyo diyo hiç mi oynamıyo bu kordon yahu

Zaten bişey görünmüyoki bide özek hastahaneye gidiyoruz ama nerde doğrudürüst bir ultrason resmi bile vermiyorlar bak buda bacak arasımı neresi onuda anlamadım ama biyeri işte ama ölçtüğüyer uyluk kemiği heralde oralardır
Evet otururken poposunun oradan çekmiş gibi işte:KK70: çıkıntı görünmüyor ama pek net görünmüyor zaten bölge genel olarak:KK43: yine de kız gibi hissettim ben ya, hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin de..
benim de 2. oğlan geliyor:p

Bunuda paylaşıyımda aklımda kalmasın tam neresi bilmiyorumda anlayan varsa bi yorum yapsın artık meraktan deliricem:KK17:

Eklentiler

• 20150325_145001.webp
    20150325_145001.webp
    11 KB · Görüntüleme: 113
Evet otururken poposunun oradan çekmiş gibi işte:KK70: çıkıntı görünmüyor ama pek net görünmüyor zaten bölge genel olarak:KK43: yine de kız gibi hissettim ben ya, hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin de..
benim de 2. oğlan geliyor:p
Hayırlısı artık canım benim çoksağol hayır kız erkek farketmezde insan heves ediyo bişey görüyon almak istiyosun olmuyo artık bir aydaha bekle işin yoksa of of neyse ya Allahın gücüne gitmesin hakkımızda hayırlısi vardır onunda bir zamanı

Hayırlısı artık canım benim çoksağol hayır kız erkek farketmezde insan heves ediyo bişey görüyon almak istiyosun olmuyo artık bir aydaha bekle işin yoksa of of neyse ya Allahın gücüne gitmesin hakkımızda hayırlısi vardır onunda bir zamanı
amin canım amin, hayırlısı inşallah

Back
X