dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Yaaa insallah bana bi fotografta bariz kiz gibi geldi digerlerinde bi cikinti var doktora sordum bu cikintimi diye hayir o kordonu bosuna cikinti arama su an icin erken dedi ayy nasil sabredicem 1 ay daha bilmiyorum..yorum icin cok tesekkurler canim..bacak arasina falan girdi bakti ben hic cikinti goremedim ama tabi doktor varsa da gormustur
Allah gonlune gore versin

Merhaba arkadaşlar bu foto arkadaşımın bebeği yorum yaparsanız çok sevinirim burada 13 haftalık
image.webp

Hayırlısı artık canım benim çoksağol hayır kız erkek farketmezde insan heves ediyo bişey görüyon almak istiyosun olmuyo artık bir aydaha bekle işin yoksa of of neyse ya Allahın gücüne gitmesin hakkımızda hayırlısi vardır onunda bir zamanı
Kiz agrim var de sancim var de git başka bir doktora...Bence başka doktora git çünkü doktorun bence anlamio her seferinde kordonu paha ne edio

20150317_191534.webp Kizlarr lutfen benim bebisimede bakin bugün 10+4 olduk ama bu 9+3 luk usg si..

Teyzeleri mrb. Acaba bize de yorum yapar misiniz? 12+3 usg. Dr 10 gun sonra soylerim dedi ama beklemek zor :)

Eklentiler

• 20150321_111446.webp
    20150321_111446.webp
    34 KB · Görüntüleme: 107
Back
X