aynen sende kız demiştin :) kız çıktı canm sağol :*Hayırlı olsun bebisin tahminler tutuyor nadir yanılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen sende kız demiştin :) kız çıktı canm sağol :*Hayırlı olsun bebisin tahminler tutuyor nadir yanılıyor
canım kıza benziyor, sağlıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 1468834 Eki Görüntüle 1468838 Eki Görüntüle 1468832 Kizlar merhaba bende iyi tahmin edenlerden bir yorum alabilirmiyim acaba??
Allah gonlune gore versinYaaa insallah bana bi fotografta bariz kiz gibi geldi digerlerinde bi cikinti var doktora sordum bu cikintimi diye hayir o kordonu bosuna cikinti arama su an icin erken dedi ayy nasil sabredicem 1 ay daha bilmiyorum..yorum icin cok tesekkurler canim..bacak arasina falan girdi bakti ben hic cikinti goremedim ama tabi doktor varsa da gormustur
Canimm cok tesekkur ederim yorumun icin insallah saglikli bi kiz gelsincanım kıza benziyor, sağlıkla gelsin inşallah
AMİN CANIM, İNŞALLAHCanimm cok tesekkur ederim yorumun icin insallah saglikli bi kiz gelsin
Kiz agrim var de sancim var de git başka bir doktora...Bence başka doktora git çünkü doktorun bence anlamio her seferinde kordonu paha ne edioHayırlısı artık canım benim çoksağol hayır kız erkek farketmezde insan heves ediyo bişey görüyon almak istiyosun olmuyo artık bir aydaha bekle işin yoksa of of neyse ya Allahın gücüne gitmesin hakkımızda hayırlısi vardır onunda bir zamanı
Saga biraz daha yakin ve kese yuvarlak yan kiz...Eki Görüntüle 1469147 Kizlarr lutfen benim bebisimede bakin bugün 10+4 olduk ama bu 9+3 luk usg si..
Kesin kizz diyorum...Merhaba arkadaşlar bu foto arkadaşımın bebeği yorum yaparsanız çok sevinirim burada 13 haftalık
Eki Görüntüle 1469137
Coook tesekkurler tatlim saglikli olsunda bebisimSaga biraz daha yakin ve kese yuvarlak yan kiz...
Kesin kizz diyorum...
Canim net olmasada cikinti var gibi erkek diyorum ben :)) ogrenen arkadaslar yazin lutfenn..Mervecim banada yorum yapar misin rica etsem 875de foto
Teşekkür ederim canım yorumun için netleşince yazarımKesin kizz diyorum...
Kız canim arkadasinin bebegi seninki ne olduTeşekkür ederim canım yorumun için netleşince yazarım
Canim benimkine sende bakarmisin? Ustte paylastimKız canim arkadasinin bebegi seninki ne oldu
Canim net olmasada cikinti var gibi erkek diyorum ben :)) ogrenen arkadaslar yazin lutfenn..
Kesin erkekbakın teyzeleri tahminleri alayım :))