dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bunuda paylaşıyımda aklımda kalmasın tam neresi bilmiyorumda anlayan varsa bi yorum yapsın artık meraktan deliricem:KK17:
Canim yaa kavinci haftadasi bebis daha kucukmuss :) daha doner annesi . Kiz bu 3 uncu bebisse az cok bilirsin yaa ... bana sinirlenmede bebis bana oglan gibi geldi .. :)) insallah benimki doner yarinn..

Canim yaa kavinci haftadasi bebis daha kucukmuss :) daha doner annesi . Kiz bu 3 uncu bebisse az cok bilirsin yaa ... bana sinirlenmede bebis bana oglan gibi geldi .. :)) insallah benimki doner yarinn..
Kız niye sinirleniyim Allah neverdiyse ona ben razıyım sadece bilmek istiyorum dönerderken cinsiyettenmi bahsediyosun buarada bebişim16 haftanın içinde ama ultrasonda geriden geliyo bikaçgün

Kız niye sinirleniyim Allah neverdiyse ona ben razıyım sadece bilmek istiyorum dönerderken cinsiyettenmi bahsediyosun buarada bebişim16 haftanın içinde ama ultrasonda geriden geliyo bikaçgün
Ben erkek hissettim yaa :)) insallah bi an once ogrenirsin bu duyguyu hepimiz biliyonuz merakla 1 ay daha bekleyip kendi kendini yiyorsun cokk sinir bozucu yaa .. aslinda bilsek elimizden ne gekecekse bi kac parca bisey alacaz onuda zaten dogunca bile alsan olur :) ama insan bilmek istiyor de

image.webp
image.webp
image.webp
Kizlar merhaba bende iyi tahmin edenlerden bir yorum alabilirmiyim acaba??

kizlar sondan sayarak ilk 5 bebek kiz
bi hata olustu yukleme esnasinda duzeltme yapamadim
digerleri erkekk
Canim ben fotograf ekledim acaba bana yorum yapabilirmisin hala daha sayfayla ilgileniyorsaniz tabi son fotografta kiz gibi digerlerinde bi cikinti var doktor kordon o dedi ama ben bilemedim siz tecrubelisiniz baya bi tahminde bulunsaniz benim icin lutfen

Ben iyi tahmin edemiyorum canim daha uzmanlik dali alamadim ama bence kiz bu bebek:KK46:
Yaaa insallah bana bi fotografta bariz kiz gibi geldi digerlerinde bi cikinti var doktora sordum bu cikintimi diye hayir o kordonu bosuna cikinti arama su an icin erken dedi ayy nasil sabredicem 1 ay daha bilmiyorum..yorum icin cok tesekkurler canim..bacak arasina falan girdi bakti ben hic cikinti goremedim ama tabi doktor varsa da gormustur

Evet bişey görünmüyo zaten ters duruyomuş başıyukardaymış ay çok sinir oldum doktoru nerdeyse dinlemedim diyebilirim 2 dir gidiyorum hep kordon ordan geçiyo diyo hiç mi oynamıyo bu kordon yahu
Benim bebisde ters duruyor kafa sağ yukarida dk kız ama yinede pembe alma deyince çok sinirlenmistim bende ama pozisyon uygun olmayinca görünmüyor 32 deyim dönmedi hala

kızlar nub teorisi doğru çıktı kız dendi kızım oluyo :)

Ben kızım diyor annesi hayırlı olsun bebisin yinede rabbim bilir bizimki tahmin
Yaaa gercektenmiii :KK46: ben cidden basta kiza cok sartladim diye hep kiz gormek istedim ama baktim bi cikinti var herhalde erkek dedim yine pipiyi gorduk dedim ama pek anlamiyorum sizin tahminleriniz dogru cikarmi ay cok heycanlandim yaa saglikli bi kizdir insallah cok tesekkur ederim

Back
X